A spanyol vezetőedző javaslata szerint az ágyúsoknak kockázatot kellene vállalniuk az átigazolási piacon annak érdekében, hogy az angol Premier League legjobbjaival versenyezhessenek.

Forrás: MDI/Shutterstock

A csapat európai kupasorozatban való szerepléshez fűzött reményei elhalványultak a Tottenham elleni 2-1-es vereség során, jelenleg az angol élvonal tabellájának 9-ik helyén tanyáznak, 1 ponttal lemaradva a 8-ik Sheffield Unitedtól. A bet365 ajánlatában 8.00-as odds szerepel arra a kimenetelre, hogy az Arsenal a legjobb 6 között végzi ezt a szezont.

Az aktuális pontvadászatot Unai Emery alatt gyengébben kezdte a csapat, viszont Arteta vezetésével idén csupán 3 meccsett veszítettek el a Premier Leagueben. Ettől eltekintve a spanyol menedzser szerint Bajnokok Ligájában való szerepléshez befektetésre van szükség.

Arra a kérdésre, hogy szükséges-e az Arsenalnak nagy összegű átigazolásokra koncentrálni, Arteta így nyilatkozott: “Amennyiben nem vagy a Bajnokok Ligájában és azt mondod, hogy oké nem fektetek be, mert nincs erre pénzügyi keretem, de más klubok mindeközben költenek erre, a következménye az lesz, hogy nő a szakadék közted és a többiek között.”

Az Arsenal szombaton a Manchester City ellen lép pályára az angol kupa elődöntőjében, győzelmükre pedig 8.50-es szorzón fogadhatunk a bet365-nél, továbbjutásuk pedig 5.50-et ér.

Az oddsok a bet365 irodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: 2020 július 17., 11:21CET!