Arthur Rinderknech az első forduló döntő szettjének tie-breakjében borította a papírformát Marin Cilic ellen, így a horvát volt US Open-bajnoknak nem maradt esélye az ATP Finalsra való kijutásra. A francia játékos a második fordulóban már az esélyesebb játékos státusával indul a nála jobban helyezett Alex Molcan ellen.

Arthur Rinderknech - Fotó: Janet McIntyre/Fotó: Janet McIntyre/Shutterstock.com)

A selejtező mérkőzéseivel együtt, Rinderknech (ATP 51.) már három döntő szettes meccset játszott a svájci tornán, de a közelmúltban elért eredményei esélyesebbé teszik ellenfelénél. A francia játékos a US Open után hasonló fedett kemény borításokon negyeddöntőzött Metzben és Tel-Avivban, majd elődöntözött Gijónban. Az idén több, mint kétszer annyi meccset nyert a kemény játékfelületeken (29), mint amennyit elveszített (14).

Messze elmarad tőle Molcan (ATP 46.) közelmúlti eredményessége, aki a US Opent követően csak a Davis Kupában nyert meccseket az e heti tornáig. Az idei kemény pályás mérlege sem túl bíztató, mivel csak nyolc meccset nyert és tízet veszített el. Alex a bázeli nyitómeccsén a döntő felvonás hosszabbításában verni tudta Mackenzie McDonaldot, de a sikeres folytatás elég valószínűtlennek tűnik.

október 26., szerda

Tipp Játék hendikeppel Rinderknech, Arthur -2.5 @ 1.95

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.10.26., 07:14.