Az utóbbi időben elért szép eredményei ellenére, Frances Tiafoet az oddsok esélytelenebbnek mutatják Hubert Hurkacznál. Az utóbbi két meccset elveszítette a lengyel játékos ellen, de most boríthatja a papírformát.

Frances Tiafoe (Fotó: Rena Schild/Shutterstock.com)

Köztudott, hogy Frances (ATP 17.) a US Open-elődöntőjével hatalmas port kavart és ezt követően is volt amiért figyelni rá. Amellett, hogy a Laver Kupában a döntő győzelmet hozta a Világválogatottnak Stefanos Tsitsipast verve, Tokióban egy lépésre volt a bajnoki cím megszerzésétől. A múlt heti stockholmi torna negyeddöntőjében elég kemény vereségbe szaladt Emil Ruusuvuori ellen, de ez még nem igazán változtat az utóbbi idő kedvező összképén. Hurkacz (ATP 11.) a montreali Masters-döntője után a US Openen már a második körben búcsúzott. Metzben elődöntőzött, Asztanában és Antwerpenben pedig az utolsó nyolc közé jutott. Ez nem mondható egy rossz sorozatnak, viszont a csillanás elmaradt.

Négy alkalommal csapott össze egymással a két játékos és mind a négyszer kemény borításon. Tiafoe nyerte az első két mérkőzést 2018-ban Washingtonban és a Next Gen ATP Finalson, majd Hurkacz az utóbbi kettőt 2019-ben Winston-Salemben, illetve a tavaly Indian Wellsben. Bár Hubert a jobban helyezett játékos és van már Masters bajnoki címe is kemény borításon (Miami - 2021), Frances előretörésével ellentmondhat a bukmékerek számításainak.

október 25., kedd

Tipp Szett hendikeppel Tiafoe, Frances +1.5 @ 1.50

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.10.25., 07:17.