Milos Raonic izgalmasan manőverezik az amerikai Masters-tornán és nem elképzelhetetlen, hogy a döntőig is eljuthat. Következő ellenfelét sikerült már egyszer legyőznie.

A 29 éves kanadai játékos (ATP 30.) pályafutása alatt a világranglista 3. helyét is elérte, egy Grand Slam-döntőt és három Masters-döntőt is játszott, de egyszer sem sikerült magasba emelnie ilyen rangos kupát. Mondhatnánk, hogy már éppen ideje lenne megtennie az eddig elmaradt lépést, de a fordulatos negyeddöntője után sem lett könnyebb útvonala a versenytáblán. A torna utolsó előtti szakaszában az az ATP-világbajnok Stefanos Tsitsipas (ATP 6.) lesz az ellenfele, akit egyetlen egymás elleni összecsapásukon legyőzött, és aki most mindenképp megbosszulná a vereséget, mivel még elég friss annak emléke. Az említett mérkőzés az idei Australian Openen zajlott és Milos szettvesztesség nélkül búcsúztatta a görög ellenfelét.

A kanadai játékos a Filip Krajinovic elleni negyeddöntőig nem veszített játszmát a tornán, és menetelése közben sikerült (a sorozatban nyolc elveszített egymás elleni meccs után) Andy Murray-t is legyőznie. Krajinovic viszont csak egy pont távolságra volt attól, hogy kiejtse Milost, ami nem túl jó előjel a kanadai részéről. Stefanos szereplése az eddigi tornán az eredmények szempontjából kiváló, hiszen nem veszített játszmát sem Kevin Anderson, sem John Isner ellen. A görögnek még a negyeddöntőben sem kellett nagyon megizzadnia, mivel Reilly Opelka az első játszmában már visszalépett. Ettől függetlenül, Tsitsipas nem lesz sokkal frissebb fizikai szempontból, mivel amúgy is a torna egy napot szünetelt az elődöntők előtt. Bármi megtörténhet, és egy emlékezetes meccs is kialakulhat kettőjük elődöntőjéből, mivel Raonicnak és Tsitsipasnak is fekszik a borítás.

augusztus 28., péntek

Néhány odds a mérkőzésre

Fogadás szettre 2-0 @ 2.45
Fogadás szettre 2-1 @ 3.80
Fogadás szettre 0-2 @ 4.70
Fogadás szettre 1-2 @ 5.10
Szett hendikeppel Tsitsipas, Stefanos -1.5 @ 2.45
Szett hendikeppel Raonic, Milos -1.5 @ 4.70
Szett hendikeppel Raonic, Milos +1.5 @ 1.53
Játék hendikeppel Tsitsipas, Stefanos -1.5 @ 1.73
Játék hendikeppel Tsitsipas, Stefanos -3.5 @ 3.05
Játék hendikeppel Raonic, Milos +1.5 @ 2.08
Játék hendikeppel Raonic, Milos -1.5 @ 3.10
Játékok száma Alatt 26.5 @ 1.61
Játékok száma Felett 26.5 @ 2.30
Szettek száma Alatt 2.5 @ 1.64
Szettek száma Felett 2.5 @ 2.23

További kiemelt teniszmeccsek

Fogadj most!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.08.28. (07:05).