Ha Ivo Karlovic nevét halljuk, akkor a végtelen ászok sorozatára gondolunk, de a horvát óriás újabban más téren döntött rekordot. A Calgaryban zajló ATP Challenger-torna megnyerésével ő lett az ebben a kategóriában tartozó versenyek legidősebb győztese.

A 39 éves játékos még nem dobja be a törülközőt és tovább harcol, hogy újra top 100-s játékos legyen. Challenger-tornákon kényszerült részt venni egy ideje, mivel a rangosabb versenyeken nem tudta kellőképp tartani a lépést, de jelenleg a 107 helyen áll a világranglistán, és okozhat még kellemes meglepetéseket. Úgy látszik, hogy a színvonalváltásnak jó hatása van játékára és eredményeire. Ezen a héten Charlottesvilleben vesz részt ugyancsak Challenger-tornán, és érdemes figyelemmel kísérni meccseit rajongók és fogadni kedvelők számára is.

Példa lehet erre akár Karlovic következő meccse is:

november 02., péntek

Ivo már a monterreyi Challengeren is történelmi döntött játszott a visszavonuló, 36 éves David Ferrer ellen, hiszen ez a legidősebb Challenger-döntő volt. Karlovic is újabb példa a teniszvilágból, hogy az évek száma nem feltétlenül korlátozza az eredményességet. Az már valószínűtlen, hogy a legnagyobb versenyeken is nagy sikereket érjen el, de megéri próbálkozni.

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.11.01. (10:34).