A háromszoros bajnok, Jo-Wilfried Tsonga (ATP 61.) miután nemrég nyerte a hazai Cassis Challengert, otthoni környezetben lendül ismét játékba, de egy rangosabb torna alkalmával. Első ellenfele a generációtársa Pablo Andujar (ATP 50.) lesz.

szeptember 17., kedd

A 34 éves francia játékosnak nem igazán sikerül visszakerülni az élmezőnybe, de úgy látszik, hogy még nem adja fel a harcot. Az őszi keménypályás mérlege ATP-tornákon viszont elég gyenge, két meccset nyert, hármat pedig veszített. Ettől függetlenül, veszélyfaktornak számít és ezt Karen Khachanov is jól tudja, akit Washingtonban vert. A hazai környezet különösen segítségére lehet, az év elején Montpellierben nyerte legutóbbi ATP rangú tornáját.

A 33 éves spanyol salakspecialista ellenfele egy olyan játékos, akit szintén nem lehet soha leírni. Nem volt az utóbbi időben épp a reflektorfény központjában, de szorgalmas gyűjtötte a megnyert meccseket és tornákat még ha alacsonyabb rangúak is voltak ezek. Az idén is és a tavaly is három Challenger-tornát nyert és ezek mellett az előző évben a marrakeshi ATP-versenyen is bajnok lett. Idén a Wimbledon után még visszatért egy keveset a salakra ahol elődöntőt játszott Gstaadban és negyeddöntőt Kitzbühelben. Winston-Salemben kezdte el a keménypályás tornák sorozatát és talán sokak meglepetésére a US Open nyolcaddöntőjéig jutott.

Eddig két alkalommal játszottak egymás ellen (Shanghai 2013, Roland Garros 2015) és mindkét alkalommal a francia szettvesztesség nélkül nyert. Ezeken a mérkőzéseken viszont Tsonga magasabb színvonalat képviselt mint most, és a bukik szerinti hatalmas esélykülönbség talán egy kicsit túlzott.

Néhány szorzó a mérkőzésre:

Fogadj itt a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.09.16. (08:50).

További kiemelt teniszmeccsek