Gael Monfils (ATP 13.) miután Rotterdamban megszerezte pályafutásának második ATP500-as rangú tornagyőzelmét és miután folytonosan jól szerepelt az idei szezonban, egy talán váratlan vb-re való kijutást is elnyerhet, amennyiben legyőzi a világbajnokot is verő Denis Shapovalovot (ATP 28.).

november 01., péntek

A 20 éves kanadai játékos a nyár óta a nemrég visszavonult Mikhail Youzhnyval dolgozik együtt és fel is íveltek az eredményei. A US Open harmadik körében épp Monfils búcsúztatta öt izgalmas szettben (három tie-break), de utána Csengtúban jött egy elődöntő, majd Stockholmban az első ATP-tornagyőzelem. A francia Masters-tornán is jól menetel a szőke srác, hiszen Gilles Simon, Fabio Fognini és Alexander Zverev ellen is sorba győzött.
Gael ezalatt a US Openen negyeddöntős lett, Bécsben pedig elődöntős. A francia gumiember Beaoit Paire-t és Radu Albotot verte az e heti tornán. A vb-re való kijutás esélyét annak is köszönheti, hogy a nála jobb helyzetben lévő Matteo Berrettinit a honfitársa, Jo-Wilfried Tsonga verte a második fordulóban. Monfils és Shapovalov egyetlen egymás elleni mérkőzése az említett, emlékezetes new yorki összecsapásuk volt, így minden bizonnyal lesz ismét mit látni, mivel mindkét játékos igazi shot-maker.

Néhány szorzó a mérkőzésre


Fogadj itt a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.11.01. (10:27).

További kiemelt teniszmeccsek

november 01., péntek