Kristina Mladenovic (WTA 41.) kiszámíthatatlan maradt és valószínű, hogy a tornagyőzelemre esélyes Karolina Pliskova (WTA 2.) nem örvend, hogy ilyen kemény ellenfelet kapott az első fordulóban.

Amikor a tavalyi idény végén Sascha Bajin váratlanul megszakította a együttműködését a francia játékossal, úgy nézett ki, hogy szürke évzárója lesz Dominic Thiem volt barátnőjének, de ez nem így lett. Babos Tímea oldalán ismét nyerte a WTA-világbajnokság páros versenyszámát, majd a Fed Kupa döntőjében többek között a világelső Ashleigh Bartyt is legyőzve egyéniben, sorsdöntő pontokat sikerült szereznie a francia győzelem megvalósításának érdekében. Bár nem tud igazán folytonosságot is vinni a játékába, amit a brisbane-i két évkezdő meccse is bizonyított, kiszámíthatatlanul veszélyes marad.

Úgy tűnik, hogy Pliskova jelen pillanatban egy sokkal magasabb színvonalon van, de a hat (négy hivatalos, két bemutató jellegű) Mladenovic elleni meccseinek "csak" felét nyerte (2-2, 1-1). Jelen pillanatban a világranglista második játékosa túl nagy falatnak tűnhet Kiki számára, de ha a francia játékos sikerül olyan játékformát elkapnia, mint Fed Kupában, akkor acélos ellenfélnek bizonyulhat. Az utóbbi eredmények tükrében viszont, mintha csak akkor sikerül ihletett hangulatban szerepelnie, amikor a válogatottban játszik.

Néhány szorzó a mérkőzésre

Fogadj itt az összecsapásra!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.01.20. (11:09).

További kiemelt keddi meccsek a női versenytábláról