A bet365 szerint egyre valószínűbb, hogy Erling Haaland felrázza a fogadási piacokat. A norvég csatár az első kilenc Premier League meccsén 15 gólt szerzett, a manchesteri derbin mesterhármast lőtt, de a Bajnokok Ligájában is remekel.

Ennek hatására a bet365 fogadóiroda 8.00-ról 7.00-ra csökkentette a szorzót (szerk.: azóta már el is tűnt az ajánlatukból ez a lehetőség, viszont fogadhatunk góljainak számára - lásd alább) arra, hogy a Manchester City sztárcsatára megdönti Jamie Vardy rekordját, aki egy szezon alatt 11 egymást követő élvonalbeli meccsen gólt szerzett

"Nem tudom, mi hihetetlenebb, hogy Haalandnak korábban nem sikerült áttörnie egy olyan védelmet, amely ebben a szezonban egy meccsen 9 gólt kapott, vagy az, hogy a norvég régebb Vardy-t követte, hogy hogyan lehet a középhátvédek mögé kerülni. Hogy mennyit tanult a Leicester 9-es számú játékosától, az vitatható, az viszont nem, hogy ő egy abszolút fenevad középcsatár, aki mindenféle rekordot döntögethet az angol élvonalban töltött első szezonja alkalmából." - mondta Steve Freeth, a bet365 szerkesztőségének tagja.

Egyértelmű, hogy a bet365 arra számít, hogy Haaland tovább folytatja remek teljesítményét. A Premier League góllövő listájának éllovasa az elmúlt hétvégén újra betalált, ezúttal a Southampton volt az áldozat. Ez pedig azt jelenti, hogy 7 egymást követő bajnokin sikerült gólt szereznie, és még négyen kellene hasonlót teljesítenie, hogy beállítsa Vardy rekordját. Ugyancsak a brit irodánál tétet helyezhetünk el a 2022-23-as bajnoki sorozatban szerzett góljainak számára, a kínálat pedig a következő:

  • 40 vagy több gólt szerez 2.10   
  • 45 vagy több gólt szerez 4.00
  • 50 vagy több gólt szerez 7.00

A City soron következő PL-mérkőzései a foci-vb-s szünet előtt:

  • október 16.: Liverpool (idegen)
  • október 22.: Brighton (otthon)
  • október 29.: Leicester (idegen)
  • november 5.: Fulham (otthon)
  • november 12.: Brentford (otthon) 

A bet365-nél már fogadhatunk Haaland teljesítményére a hétvégi Liverpool elleni rangadóra vonatkozóan:

Bármikor gólt szerez - 1.72Első gólszerző - 3.75

Utolsó gólszerző - 2.302 vagy több gólt szerez - 4.33

Addig is a norvég fenegyerek a dán FC Koppenhága ellen gyakorolhat a hétközi BL-meccsen és gyarapíthatja találatainak számát. Jelenleg 5-nél tart, amivel már vezeti azt a tabellát is. Nem kívánjuk, de van egy olyan érzésünk, hogy csupán egy sérülés tudná megállítani őt, bár a britek annyira mérgesek, hogy próbálkoztak egy petícióval is, de hiába a közel 2 millió aláírás, Haaland maradhat a szigetországban, akár robot akár nem.

Szerinted? Sikerül neki beállítani Vardy rekordját?

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.10.10., 15:40CET.