Az AC Milan szupersztárja, Zlatan Ibrahimovic egy közvetlen kis jelentben tűnik fel, a Serie A elbűvölő riporternője, Diletta Leotta társaságában, ami nagyon elindította a szóbeszédet.

Miután a karizmatikus játékos hozzászólása a szőke hölgy egyik közösségi médiában publikált posztjához már amúgy is felkavarta a vizeket a rajongók körében, a kis részlet lavinát indított. Zlatan a roppant csinos szerelésben kávéját fogyasztó Diletta mögött jelenik meg és a kamerának dob egy vigyort, amely tovább fokozza a jelenet értelmezhetőségét.

Állítólag, az egész egy reklám része, amely hamarosan teljes egészében látható lesz. Azt meg kell hagyni, hogy egyesek tudják, hogy kell felhívni valamire a figyelmet, mert a reklám minden bizonnyal közismert lesz.

Ki is ez a Diletta Leotta?

A mérkőzések alkalmával a pálya mellől bejelentkező bombázó a DAZN Italia riporternője, aki nem csak a szépségéről híres (amelyet a Miss Italián is elismerték), hanem tehetségéről is. Olaszországban nagyra értékelik a munkáját és a szakma egyik legjobbjának tartják. Szóval, szép is és okos is...., és híres is, több mint hatmillióan követik az egyik közösségi média-oldalát. Az már csak egy részlet, hogy a jogi egyetemet is elvégezte.

Diletta Leotta (Fotó: cristiano barni / Shutterstock.com)

A nagy sóhajok mellett, azért ne feledkezzünk meg, hogy hamarosan a 32. fordulóra kerül sor a Serie A-ban, amely érdekes összecsapásokat tartogat.

Kiemelt mérkőzések

július 11., szombat

július 12., vasárnap

július 13., hétfő

Fogadj itt a Serie A-ra!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.07.09. (10:30).