Egy nemrég megjelent előzetesből úgy tűnik a 2022-es Super Bowl Halftime Show hatalmas látványosság lesz, ahol régi, azonban jól ismert arcok bukkanak fel és gyűlnek össze a nép szórakoztatására.

Az idei Super Bowl Halftime Show (és természetesen maga a mérkőzés is) a kaliforniai Inglewood SoFi Stadionban kerül megrendezésre. A gyakorlatilag vadonatúj helyszín 2020 szeptemberében nyílt meg, és azóta a Rams és a Chargers vették állandó használatba. Egyébként az építmény a Hollywood Park versenypálya egykori helyén található, és a tervek szerint a 2028-as nyári olimpia nyitó- és záróünnepségének is otthont ad majd.

A február 13-án esedékes Super Bowl LVI alatt élő hip hop legendák – köztük Dr. Dre, Kendrick Lamar, Eminem, Mary J. Blige és Snoop Dogg - lépnek színpadra. A fergeteges ízelítő videóban Eminem és alteregója, Slim Shady két külön karakterként jelennek meg, Snoop Dogg (már nem Snoop Lion) gangsta autóval vagánykodik, Mary J. Blige dívaként pózol, míg arra is rájöhetünk, hogy Kendrick Lamar és Dr. Dre is élnek és virulnak, ha kételkedtünk volna benne.

Egyébként az olyan művészek, mint Dr. Dre és Snoop Dogg a nyugati parti hip-hop forradalom élvonalában álltak, így a tény, hogy összegyűjtik őket most Los Angelesbe, ahol az egész kezdődött, Eminem, Mary J. Blige és Kendrick Lamarral együtt, egyfajta felejthetetlen ünnepe lesz a hip hop történelmének.

Az első Super Bowl Halftime Show-t 1967-ben rendezték és ezen a fellépésen az Arizonai egyetem és a Grambling State University zenekarai szerepeltek. Sokan azt hiszik, hogy a “Three Stooges/A dilis trió” humorcsapat is színpadra lépett, azonban ez egy helytelenül összeállított emlékiratnak köszönhető, amelyben az akkor már egészségügyi problémákkal küszködő Larry Fine (a csapat egyik tagja) helytelen adatokat jegyzett le a könyvbe.

Ki játszik a 2022-es Super Bowl döntőjében?

A 2021-22-es szezon rájátszásában egyelőre a konferenciadöntők következnek most hétvégén. A Los Angeles Rams a San Francisco 49ers ellen küzd, míg a Kansas City Chiefs a Cincinnati Bengals ellen lép pályára. A fogadóirodák nyereményszorzói alapján a legnagyobb esélye egy Chiefs - Rams döntő.

NFL 2021/22 - Teljes fogadási ajánlat

január 30., vasárnap

január 31., hétfő

Borítókép: Sportfogadas.org