Jule Niemeier idei Wimbledon-negyeddöntőjével került reflektorfénybe, de jól teljesített salakon és kemény borításon is.

Jule Niemeier (Fotó: Maksim Konstantinov/Shutterstock.com)

Volt aki a londoni nemes gyepen figyelt fel a huszonhárom éves német játékosra, aki a US Openen is nagyot ment ahol a nyolcaddöntőben ért véget számára a New York-i Grand Slam. Jule (WTA 74.) idei eredményeit gyorsan áttekintve észre vehetjük, hogy bizony a salakon is ügyeskedett és közel háromszor annyi meccset nyert meg, mint amennyit elveszített. Az erdélyi fedett kemény pályán a torna harmadik kiemeltjét, a hazai Ana Bogdant búcsúztatta két játszmában és egy negyeddöntős helyért a selejtezőből főtáblára jutó Kamilla Rakhimovával (WTA 127.) csap össze.

A huszonegy éves orosz játékos augusztus második felében ITF bajnoki címet szerzett amerikai kemény borításon, viszont magasabb színvonalú események főtábláin csak ezen a héten szakította meg a július közepétől tartó eredménytelenségét. A kolozsvári tornán eddig meggyőző volt és még nem veszített játszmát, a főtáblán pedig a szerb Olga Danilovicot verte. Kamilla szépen elkapta most a fonalat, de valószínűbb, hogy a magasabb színvonalat képviselő Jule igazolja a papírformát és az utolsó nyolc közé jut.

október 12., szerda

Tipp Játék hendikeppel Niemeier, Jule -3.5 @ 1.79

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.10.12., 07:34.