A címvédő és éllovas Ferencváros a tabellán második Puskás Akadémiához látogat vasárnap a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának zárómérkőzésén.

A szezonban a népligetiek még nem tudták legyőzni a felcsútiakat: december elején otthon 1-1-es döntetlent értek el, majd Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző debütálásán, január végén - még egy nyárról pótolt összecsapáson, a tavaszi idény nyitányán - 1-0-ra kikaptak vendégként. Akkor a két együttest mindössze egy pont választotta el egymástól, ezúttal viszont már hét. A február elején ideiglenesen még a tabella élén álló Puskás Akadémia - amely akkor két ponttal állt jobban a Ferencvárosnál - azzal került időközben hátrányba, hogy a legutóbbi hat fordulóban háromszor kikapott, és csak egyszer tudott nyerni.

A Csercseszov irányításával egyre inkább magára talált címvédő ugyanakkor hat forduló óta veretlen, ezeken négyszer nyert, és sorozatban három győzelemnél tart. Utóbbi sikerei azonban nem túl magabiztosak, a Kisvárdát (3.) és a Mezőkövesdet (10.) minimális különbséggel múlta felül otthon. A szezonban a Ferencváros a hazai mérleget tekintve, a Puskás Akadémia az idegenbeli eredményeket figyelembe véve a második.

forrás: mti

A 26. forduló vasárnapi mérkőzései:

április 03., vasárnap

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022-03-31, 10:30

Fogadj itt a mérkőzésekre!