Paul Robinson a Ladbrokes fogadóirodának nyilatkozott mostanság, s egyebek közt elmondta a véleményét a vasárnapi Tottenham - Arsenal angol bajnokiról is. Az alábbiakban a volt válogatott kapus nyilatkozatát olvashatjátok.

"Amikor a Tottenham játékosa voltam, mindig alacsonyabb rendűeknek számítottunk az Arsenalhoz képest. Mindig erősebbek voltak nálunk és mindig nehéz volt jó eredményt elérni ellenük. Úgy gondolom, nem álltam ki túl jól akkoriban az Arsenal ellen, abban az időben Észak - London piros volt, de mostanában biztosan állítom. hogy már nem az.

Visszagondolva a derbire, az útra ami oda vezetett, az azt megelőző napokra, az azt követő napokra…nagyon fantasztikus élmény volt az egész. Mindig szerettem ezeknek a mérkőzéseknek a részese lenni, bár soha nem arattunk hatalmas sikereket.

Az Arsenal ellen játszani mindig nehéz volt számomra a karrierem során. Akár a Leedsben, akár a Tottenhamben, akár a Blackburnben voltam, mindig olyan csapatnak tűntek, akik ellen soha nem tudtam különösen jól teljesíteni.

Ez soha nem egy könnyű dolog. Nem számít, hogy mondjuk az Arsenal pont küszködik és a Tottenham a csúcson van, a formát kidobhatod az ablakon. De még a legpesszimistább Tottenham rajongó sem teheti meg, hogy az Arsenalt favorizálja jelen esetben. A Spurs formában, eredményekben és a csapat minőségében is messze megelőzi őket. Sokkal erősebb a csapat, jobb a kezdő 11-es és szerintem ők az egyértelmű favoritok a hétvégén. Már egy jó ideje a Tottenham számít Észak - London legerősebb csapatának és az Arsenal messze mögöttük van.

Azt mondom ez egy 3-0 lesz a Tottenham javára. Két gólt várok Harry Kane-tól, illetve egy gólt Gareth Bale részéről az utolsó 10 percben."

Mi a Ladbrokes fogadóirodánál nem, az Unibetnél viszont annál inkább is tudunk fogadni. Lássuk, hogy a fentiek milyen oddsokon játszhatóak:

Tottenham nyer - 2.25

Pontos végeredmény (3-0) - 19.00

Harry Kane gólt lő - 2.25

Gareth Bale gólt lő - 3.15

Harry Kane legalább 2 gólt szerez - 8.50

 

Borítókép: Sportfogadas.org