Denisnek a római győzelme Nadal ellen nem győzte meg túlságosan a bukmékereket a Holger Runeval való első fordulós összecsapása előtt.

Denis Shapovalov (Fotó: Janet McIntyre/Shutterstock.com)

Az idei salakszezonban a kanadai játékos (ATP 15.) csak az olasz fővárosban tudott egymás után meccseket nyerni, ahol a negyeddöntőben ejtették ki a tornáról. Dán ellenfele (ATP 40.) viszont roppant eredményes volt idén a lassú borításon. Challenger-tornát nyert Sanremoban, majd Münchenben, többek között Alexander Zverevet is verve, megszerezte pályafutásának első ATP bajnoki címét. Ezután Lyonban is elődöntőzött. A tizenkilenc éves srác sikerei a salakon nem annyira meglepők, mivel a tavaly már három Challenger-tornát nyert a szemcsés játékfelületen és arról sem kell megfeledkezni, hogy 2019-ben juniorbajnok volt a párizsi Grand Slamen. Rune Ausztráliában játszotta első felnőtt Grand Slam-főtáblás meccsét, de nem sikerült azt meg is nyernie.

Kanadai ellenfele jóval nagyobb tapasztalattal rendelkezik nála, de a Roland Garroson sosem jutott túl a második fordulón. Amennyiben Holger nem lesz fáradt az utóbbi időben sok lejátszott meccse miatt, nem lehet elvetni a papírforma borulásának gondolatát.

május 24., kedd

Tipp Játék hendikeppel Rune, Holger Vitus Nødskov +2.5 @ 1.83

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.05.21., 08:32.