Egy városi derbin sosem hiánycikk a szurka-piszka.

Vasárnap este Derby della Madonnina, hol máshol, ha nem Milano VII. kerületének San Siro nevezetű részében, a Giuseppe Meazza stadionban.

A futballtörténelem két kiemelkedő alakját senkinek sem kell bemutatni, a fociberkekben sem jártas emberek nagy része is rávágná, hogy fociról van szó, ha valamelyik csapat nevével tesztelnénk.

Sajnos, a dicsőítés mellett az is elmondható a klubokról, hogy manapság egyetlen csatornán sem zengenek ódákat róluk, ami az elmúlt évek gyengébb teljesítményének tudható be.

Rosszabb időszak minden csapatnál előfordul, ezek az évek talán már mindkét félnél lecsengtek, bár az elithez való visszatéréshez még egy kis időre, agyra és pénzre lesz szükség. Az látható, hogy az Inter az olasz bajnokságban már bontogatja szárnyait a Juvés vonal (Giuseppe Marotta, Antonio Conte) segítségének köszönhetően, kicsit mókásan is hat, ahogy tapsolnak nekik a fekete-kék rajongók.

A Rossoneri lábadozását is helyenként már észrevenni, ahogy azt is, hogy ottan egy picit még mindig büdös a hal feje, s ha ezzel sikerül kezdeni valamit, akkor szép lassan a nap is mosolyogni fog a hétszeres BL-győztes klubra.

február 09., vasárnap

Néhány fogadási lehetőség a rangadóra:

További vasárnapi mérkőzések:

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020-02-07, 10:00

  Fogadj és nézd élőben!