Úgy hírlik, hogy a szerb volt világelső, Ana Ivanovic a Novak Djokovic testvére által rendezett belgrádi WTA250-es torna alkalmával ismét pályára lépne.

Bár sokan reménykedtek ebben, váratlanul érkezett a hír, mivel a 2016-ban 29 évesen visszavonult játékos mostanáig semmilyen jelét nem mutatta annak, hogy ismét ütőt ragadna. Férjével, Bastian Schweinsteiger-l boldog házaséletet élnek 2016 óta és két fiúk született (Luka és Stefan) amióta abbahagyta a profi teniszezést. Azt viszont mindenképp meg kell jegyezni, hogy ez idő alatt Ana világszerte ismert, gyönyörű megjelenésén nem látszik sem az évek múlása, sem a két terhesség nyoma. Sokan emlékezhetnek még arra a meghökkentő hírre, amely szerint, állítólag, az Egyesült Államok volt elnöke, Donald Trump a világ legszebb nőjének nevezte a szerb teniszcsillagot.

Ana Ivanovic (Fotó: Tony Bowler / Shutterstock.com)

Ajde!

Ana Ivanovic egyik közösségi oldalán nemrég publikált egy olyan képet, amelyen egy teniszlabdát tart a kezében és azt üzente, hogy a boldog élet titka a szenvedélyek hajszolása. Tehát, a füst ténylegesen nem tűz nélkül indult, főleg, hogy az is hírlik, hogy az ATP-világelső testvére, Djordje Djokovic már megerősítette Ana részvételét a tornán. Egyesek szerint csak a belgrádi versenyre szorítkozna visszatérése, de mások szerint a comeback a Kim Clijsters visszatéréséhez hasonlóan, nem lesz lekorlátolt. Minden bizonnyal nem csak a rajongók, hanem a WTA is különösképpen örvendene ha Ana ismét része lenne a Tournak, mivel Maria Sharapova visszavonulása egy elég nagy űrt hagyhatott a reklám téren. De ki nem csodálná ismét azt a hihetetlen tenyeresét és nem hallaná tőle azt a jellegzetes "Ajde!"-t (Gyerünk!-t) ?

Azoknak, aki csak az elmúlt néhány évben kapcsolódtak be a teniszvilágba és esetleg valamilyen oknál fogva nem ismerik Anát, rövid de velős bemutatásaként csak annyit említenénk meg róla, hogy 2008-ban nyerte a Roland Garros-t, tizenkét hetet volt WTA-világelső és összesen tizenöt tornagyőzelmet gyűjtött össze pályafutása alatt. Az említett belgrádi torna a versenynaptár szerint május 16. rajtol, és immár még nagyobb érdeklődésnek fog örvendeni.


Fogadj itt teniszre!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.