Csak egyetlen egy játszma kellett volna még a tavaly Jannik Sinnernek ahhoz, hogy a londoni Grand Slam negyeddöntőjében búcsúztassa Novak Djokovicot. Akkor nem sikerült neki a bravúr, de idén újabb esélyt kapott.

Novak Djokovic 136
Novak Djokovic tíz éve nem kapott ki a Wimbledon Centre Courtján. (Fotó: Leonard Zhukovsky/Shutterstock.com)

Tizenkét hónap leforgása alatt a szerb játékos nyert három rangos tornát és Grand Slam-rekoreder lett idén Párizsban, az olasz pedig ötödik próbálkozása alkalmával bejutott pályafutásának első Grand Slam-elődöntőjébe. A bajnoki cím megszerzésének nagy esélyese, Novak (ATP 2.) három szettekben oldotta meg az első három fordulót, a következő kettőben viszont veszített egyet Hubert Hurkacz, majd Andrey Rublev ellen. A bukott felvonások mégsem változtattak az összképen és a harminchat éves hétszeres Wimbledon-bajnok hatalmas favorit marad.

Nem kevesebb, mint tizenöt évvel idősebb Novak ellenfelénél, de ez csak a hivatalos iratokban látszik és nem a pályán. A rangos eseményeken immár új magaslatot elérő Sinner (ATP 8.) negyeddöntőjét külön elemeztük, és meglátásunknak megfelelően, négy szettben verte Roman Safiullint. Az olasz ifjú szintén két szettet veszített menetelése során, de messze nem olyan kaliberű ellenfelekben volt része, mint Djokovicnak. Idén is kevés az esélye annak, hogy borítani tudja a papírformát, de szettet vagy szetteket ezúttal is nyerhet.

Ne feledd, hogy a Wimbledonra megtett győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos Wimbledon fogadás bajnokságán.

július 14., péntek

Tipp Szettek száma Felett 3.5 @ 1.68

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 július 12. 7:40 UTC.