A tavaly márciusban döntőzött Guadalajaraban, de a mexikói menetelését követően, Eugenie Bouchard csak az idei US Open-selejtezőiben nyert meccset.

Eugenie Bouchard (Fotó: Jimmie48 Photography/Shutterstock.com)

Pár nappal az említett döntője után még Monterreyben játszott egy meccset, majd közel másfél évet kihagyott sérülés miatt. Augusztusban tért vissza Vancouverben egy alacsonyabb rangú tornán, de első meccsén kikapott. Próbálkozott a US Open selejtezőiben is, de ott sem volt valami sikeres, mivel már a második körben búcsúzott. A világranglista 902. helyére esett kanadai játékos egy szabadkártyának köszönhetően főtáblán indulhatott az e heti indiai tornán és eddig a legtöbbet sikerült kihoznia a lehetőségből, mert szettvesztesség nélkül jutott a legjobb nyolc közé. Két legyőzött ellenfele, Joanne Zuger és Karman Kaur Thandi nincsenek az élvonalban, de akkor is jól jönnek ezek a győzelmek úgy az önbizalom, mint a világranglistás helyezése szempontjából is.

A negyeddöntőben sem áll lehetetlen kihívás előtt, ellenfele Nadia Podoroska (WTA 298.) lesz. Az argentin játékos mostanság messze van attól a formájától, amellyel 2020-ban az elődöntőbe jutott a Roland Garroson. Idén csak négy meccset játszott kemény borításon, kettőt nyert, kettőt pedig elveszített. Chennaiban egy két szettes Kyoka Okamura elleni győzelem után, az idei Wimbledon-elődöntős Tatjana Maria ellen sikerült borítania a papírformát a döntő szett tie-breakjében. Nadia enyhén esélyesebb az elődöntőbe jutásra az oddsok szerint, de ha Bouchard kezdi visszanyerni régi formáját, akkor a kanadai játékos megtalálhatja a győzelemhez vezető utat.

szeptember 16., péntek

Tipp Szett hendikeppel Bouchard, Eugenie +1.5 @ 1.43

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.09.16., 07:16.