Látványos összecsapásnak ígérkezik az Angelique Kerber - Simona Halep mérkőzés az eastbournei torna negyeddöntőiben.

Egyik játékosnak sem zajlott ideálisan eddig a 2019-es idény, és ezen mindenképp változtatni szeretnének. Halep (WTA 7.) 6-4-re vezet az egymás elleni mérkőzéseken, de az egyetlen füvön zajlott meccsüket elveszítette a 2016-os Wimbledonon. A 2016-os szezon volt viszont az utolsó, amikor Angeliquenek (WTA 5.) sikerült legyőznie Simonát, az említett londoni bravúrján kívül, a WTA Finalson sikerült ismételni neki.

A játékformát tekintve, egyik játékosnak sincs nagy előnye a másikkal szemben. Mindketten a vártnál gyengébb eredményeket produkáltak az utóbbi hónapokban, viszont nagyjából olyan játékosoktól kaptak ki, akik idén reflektorfényben voltak. Tehát, Halep is és Kerber az új alkalomért dolgoznak, hogy ismét szintet lépjenek és ez a mérkőzés akár alkalmat is adhat erre a győztesnek. Halep menetelései valamivel stabilabbak voltak és innen is származhat, hogy a bukmékerek enyhén esélyesebbnek látják őt.

június 27., csütörtök

Az viszont nem elhanyagolható részlet, hogy a borítás jobban fekszik az ellentámadó német játékosnak. Mivel alacsony a súlypontja és a labdákat gyorsan veszi, nagyon hatékonyan tudja visszairányítani ellenfeleinek labdáit a gyepszőnyegen. Halepnek viszont technikai fölénye van a némettel szemben, ezért változatos taktikához folyamodhat azzal a céllal, hogy ne ragadjon Kerber ritmusjátékába. Simona hozzáállása is valamivel felszabadultabbnak látszik, ezért taktikailag is megtalálhatja a megoldást. Kerber kedveli ha a saját térfelének széleiről keresheti a hálón túli üres részeket, ezért fontos lesz, hogy Simona hogyan nyit majd a szögeket a labdamenetekben. Kerber lapos ütései most még jobban jönnek, viszont Halephez hasonlítva fonákja sérthetőbb élesen helyezett labdákkal.

Érdekes mutatónak számít, hogy eddig Kerber két szettben szerezte győzelmeit Halep ellen, Simona pedig egy kivételével háromban Angelique ellen.

Néhány szorzó a mérkőzésre:

További negyeddöntők:

június 27., csütörtök

Fogadj itt a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.06.27. (09:03).