Amanda Anisimova (WTA 29.) nagyon meg kellett dolgozzon a továbbjutásárt az első fordulóban az a rutinos Samantha Stosur ellen, aki a múlt héten döntőt játszott Guangzhouban. Három játszmás harc után sikerült kiérdemelnie a Karolina Pliskovával (WTA 2.) való összecsapás lehetőségét.

szeptember 24., kedd

Az amerikainak amúgy is bonyolult feladatát tovább nehezíti az a tény, hogy a cseh játékos nemrég Zhengzhouban lett bajnok.
A tavalyi indian wellsi torna volt a színhelye eddigi egyetlen egymás elleni meccsüknek, ahol Karolina akkor két játszmában nyert (6-1, 7-6). A tie-breakig elhúzódó második szettből azt a következtetést lehetett mégis levonni, hogy az amerikai lány a továbbiakban tanúsíthat acélosabb ellenállást Pliskovával szemben. Az említett tie-breakről meg kell azt említeni, hogy olyan körülmények között sikerült Amandának azt kiharcolnia, hogy első szervájával csak 52%-ban nyerte a pontokat. Ilyen mutatóval ez egyáltalán nem kis dolog. Bár Pliskova jóval esélyesebb, az amerikai játékos nem egy biztos vesztesként indul.

Néhány szorzó a mérkőzésre

Fogadj itt a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.09.24. (07:19).

További kiemelt teniszmeccsek