2023 máj 27. 17:20

USA - Németország

3 : 4

USA

Németország

Unibet
Élő közvetítés
Bet365
Élő közvetítés
Tippmix
Élő közvetítés

USA - Németország tippek

Háromesélyes fogadás hendikeppel - Rendes játékidő - 3 tipp 1
Összes gól: USA - rendes játékidõ tipp 1
Hendikep - Rendes játékidő tipp 1
Pontos eredmény - Rendes játékidő tipp 1

Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet az USA - Németország mérkőzésre, a Világbajnokság bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2023 máj 27. 17:20.

Az USA - Németország jégkorong eseményt élőben is követheted és élőben fogadhatsz rá a következő fogadóirodáknál: Unibet TV . A streamelt események követése ingyenes, mindössze pénzzel kell rendelkezned a számládon. Amennyiben számlád üres, de az utóbbi 24 órában volt egy érvényes fogadásod, akkor is elindíthatod az élő közvetítést. Bizonyos eseményeknél előfordulhat, hogy földrajzi korlátozások is érvényben vannak, és a te tartózkodási helyeden nem elérhető a meccs élő közvetítése a jelölt fogadóirodánál. Ezt a fogadószámládra belépve tudod ellenőrizni.

Jelenleg a mérkőzésre 7 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül az Összes gól - rendes játékidõ és a rendes játékidő piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.