Játékok, melyekben felfedezo szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

felfedezo közösségi adatai

felfedezo statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
felfedezo hozzászólt a Re:Sportfogadás Kérdőív témához
2013 júl 11. 18:18
Szia Milán! Kitöltve a kérdőív!:-)
Aztán legyen 100%-osan SPF napi hírlevél,meg eredményes hosszútávon plusszos stratégia!!!
felfedezo hozzászólt a Re:Tradelés Betfairen témához
2013 jan 27. 20:59
Tisztelt: Kvikt! TIB! A-C28
Én személy szerint pedig azt gondolom:Hogy az itt fent lévő aktív tagok közül,nagyon-nagyon kevesen élnek meg a Betfairből!!!
Valószínűleg SENKI sem!!!
A 3 ok: vagy nincsen elegendő tőkéje,vagy  nincsen megfelelő stratégiája,vagy mindkettő hiányzik az illetőnek!!!
MERT AKINEK MEGVAN MINDKÉT SZÜKSÉGES DOLOG,AZ NEM FOG IDE FELJÖNNI,MERT VAN FONTOSABB DOLGA IS!!!

Az hogy kinevetnek az angolok,vagy bárki más"profi" arra magasról teszek!
Üdv:Mindenkinek!
felfedezo hozzászólt a Re:Tradelés Betfairen témához
2013 jan 24. 22:21
Tisztelt Andriska24!
Valóban jó a meglátásod,hogy Neked úgy tűnik, ÉS TE VALÓBAN NEM ÜLTÉL OTT A GÉPEM MELLETT,ILL. MELLETTEM!!!MERT  ÉN NAPI SZINTEN KERESKEDTEM,AZ OVER/UNDER PIACOKON,A HT,FT PIACON,A CORRECT SCORE PIACON, A COVERS KOMBINÁLT PIACON!!!
ILL. A LÓVERSENY PIACOKON IS!!!
SZÓVAL NEM 1-2 KERESKEDÉST HAJTOTTAM MÁR VÉGRE!!!
Andriska24,Te mennyit kereskedtél eddig?
Üdv.
felfedezo hozzászólt a Re:Betfair lóverseny témához
2013 jan 24. 19:25
Szia! Miért?!Azért tettem,mert "több szem többet lát" alapon,úgy gondolom,hogy nem mindenki,megy be mindegyik topic-ba! Talán elveszem a helyet előled???
Üdv.
felfedezo hozzászólt a Re:Betfair Infó témához
2013 jan 24. 19:17
Moderálva: elég egy helyre beirni!
felfedezo hozzászólt a Re:Tradelés Betfairen témához
2013 jan 24. 19:16
Igyekszem minden részletre kiterjedően megírni a levelemet,amiben a saját tapasztalataimat,ill. hibáimat is leírom,ezáltal egy viszonylag tárgyilagos,átfogó ismertetést nyújtva számotokra!

Nos,akkor nekiveselkedem!

2009 év végén,kb.október,november környékén,"csordultig teleszaladt a tököm",hogy 12 év sportfogadói múlttal a hátam mögött(totó, tippmix,és sport arbitrázs/surebet) MÉG MINDIG NEM TUDTAM FELMUTATNI EGY FOLYAMATOS,KÖVETKEZETES GYARAPODÁST.!!!
Hanem helyette,egy nagy nullán voltam kb.
Ezért eldöntöttem,hogy megpróbálok a neten,  a google segítségével,minden olyan létező információt átnézni,ami a totóval,tippmixel,és összességében,a sportfogadásokkal foglalkozik!

Így találtam rá a sportfogadások tőzsdéjére,nevezetesen a Betfair-re,és az akkor még kezdeti stádiumban lévő p2pfogadasok.hu oldalra

Miután alaposan áttanulmányoztam,hogy mi is ez a fogadások tőzsdéje,igen-igen megörültem!

MERT SZENTÜL HITTEM,MEGVOLTAM GYŐZŐDVE RÓLA,HOGY MEGTALÁLTAM A SZENT GRÁLT,AMIVEL INNENTŐL FOGVA FOLYAMATOS POZITÍV NYERÉST TUDOK ELÉRNI!
ÉN 100%-IG BIZTOS VOLTAM BENNE,HOGY MEGÉLEK A BETFAIR-BŐL!!!

Nos:2010 04.16.-án hajtottam végre az első éles kereskedésemet,a Betfair labdarúgó piacán!
Azóta lassan eltelt 3 év,és nagyon-nagyon,mélységesen csalódott vagyok az egész Betfair-rel kapcsolatban!
Eddig számomra,egy nagy nulla,lófasz az egész sport fogadások tőzsdéje,ill. a Betfair Exchange Games részleg is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A közel 3 év alatt,CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZÉRT VESZÍTETTEM EL 600 EURÓT,MERT IGEN ÓVATOS "DUHAJ" VAGYOK,ÉS MINDIG MÉRTÉKLETESEN ÁLLTAM HOZZÁ A SZERENCSE JÁTÉKOKHOZ!!!
HANGSÚLYOZOM,HOGY EZ BIZONY LEHETETT VOLNA JÓVAL TÖBB ÖSSZEG IS,HA NEM BÍROK ELÉG NAGY ÖNURALOMMAL!!!

AZ EDDIGI BETFAIR PÁLYA FUTÁSOM,ÉS EREDMÉNYEIM, SZÁMOMRA SEMMIVEL SEM JOBBAK,MINT AMIKOR CSAK A "SIMA" TIPPMIXET,ÉS TOTÓT CSINÁLTAM.
SZÁMOMRA,EDDIG SEMMIVEL SEM HOZOTT TÖBB ANYAGI SIKERT,ÉS JOBB EREDMÉNYT A BETFAIR,MINT A HAGYOMÁNYOS FOGADÁSI TIPUSOK!!!
HIÁBA VAN,A BACK-LAY RENDSZER,ILL. A RENGETEG STRATÉGIA!!!

Én mielőtt élesben kezdtem el volna kereskedni,vettem a fáradságot,és betanultam vagy egy tucat stratégiát,ami a labdarúgó piacokra vonatkozik,és aszerint cselekedtem,ahogy az le volt írva!!!
De! hiába nyer az ember egy-egy stratégiával 5-10-20-30 % profitot,akár egymás után 4-5 alkalommal is,ha nem úgy alakulnak az események,és hiába avatkozik be az ember,közben,akkor 1 fogadás alatt elveszítí az előzőleg megnyert összes profitot!!!

Ez nagy baj! Óriási nagy baj!
Mert ha egyszer rés van a pajzson,tehát nem úgy alakulnak a gólok,vagy a stratégiája az embernek,AKKOR AKÁRMIT IS CSINÁL MÁR MENET KÖZBEN,ELVESZÍTI AZ ELŐZŐLEG MEGKERESETT 4-5 KERESKEDÉS PROFITJÁT!!!

Én kereskedtem a foci piacokon,kombinált stratégiákkal,több piacot is egybe véve,kereskedtem a lóverseny piacokon,a tenisz piacokon,és a betfair tőzsdei játékok piacán is!!!
Eddig számomra,egy nagy nulla,lófasz az egész!!!
Mínuszos pontosabban fogalmazva!!!
Én a majd 3 év alatt,nagyon sok stratégiát teszteltem a sport fogadó piacokon,ill. nagyon sok triggert írtunk,a tőzsdei játékokra,eddig hasztalanul!!!!!!!!!!!!!!!
JELENLEG ALKOTÓI VÁLSÁGBAN VAGYOK,MERT NEM LÁTOM A KIVEZETŐ UTAT,MEGOLDÁST,STRATÉGIÁKAT,AMIVEL FOLYAMATOSAN,KÖVETKEZETESEN PROFITOT TUDOK CSINÁLNI,HÓNAPRÓL HÓNAPRA!!!

Fogok írni a Betfair-nek is,hogy mutasson nekem,olyan hús-vér embert,embereket,akik legalább 2-3 éve igazoltan,legalább havi 1000 euró profitot tudnak,képesek csinálni a Betfair-en!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mondják meg nekem,hogy hol tudom az ilyen emberekkel felvenni a kapcsolatot,és hogy vannak-e egyáltalán ilyen kereskedők???????????????????????????????????
A neten magukat hirdető oldalak,személyek legtöbbje TELJESEN TÚLMISZTIFIKÁLT,KÖDÖSÍTŐ,NAGY PÉNZT KÉRŐ JELENSÉGEK,AKIKKEL TELE VAN MÁR A HÓCIPŐM!!!!!!!!!!!!

Tömören: a LAY stratégiák amiket Én ismerek,az hosszú távon mind-mind életveszélyes,öngyilkosság!!! A magas odszok miatt
A folyamatosan alacsony odszon LAY-elés,meg a tét emelés miatt,az eddigi teszteléseim alapján,szintén nem kifizetődő! Ha csak nem korlátlan az ember tőkéje! De akkor meg minek csinálna ilyet az az ember,akinek baromi sok pénze van?! Nem igaz?!
Az 1:1-es stratégiák,pl. 2.5 over/under piacnál,ahol kb. 2-es körüli szorzó van,a megfelelő mérkőzések,2.5 over/under.jénél,na az meg a Martingale módszer miatt,megint csak hosszútávon Tőke zabáláshoz vezet!!!
Nekem olyan 1:1-es stratégia kell,ami nem zabálja le a tőkém!
Pl: a 2.5 over/under.Ha adott napon belül,kiválasztom az összes olyan mérkőzést,ahol kb 2-es körül van,a 2.5 over/under,és elkezdem pl.az overre tenni a tétet,és megállapítok magamnak,egy 10 eurós napi  profitot,és ezt martingale tétemeléssel,addig csinálom,amíg bejön,na ez elméletben jobb mint a ruletten pakolgatni az 1:1 szorzójúakra!
de! a gyakorlatban,sok töke kell hozzá,mert több szálon kellene futtatni a dolgot,mert van,hogy egy időben kezdődik több megfelelő mérkőzés,ill. 30-45 perccel később! Így ez  macerás dolog!
A másik a GB lóversenyen,a 2-es,vagy a feletti favorit lovat,mindig tétemeléssel megtenni,addig amíg a napi előirányzott profit meg nincsen!
Valamint,a to be placed első 2-vagy 3 favoritját,attól függően,hogy 2,vagy 3 lóra fizet,na azokat folyamatosan backelni! de itt meg az a gond,hogy jóval 2-es alatt van a szorzójuk,és így már sokat kell tétet emelni!!!
A BÖKKENŐ ITT AZ,HOGY NEM MINDEN NAP VAN ANNYI ALKALMAS LÓ,HOGY ADOTT NAPON BELÜL MEGLEGYEN A PROFITOM,ÍGY PEDIG GÖRGETNI KELL A KÖVETKEZŐ NAPRA,AMI NECCES!!!
VALAMINT,HOGY NEM TALÁLOK,EGY OLYAN HITELES STATISZTIKAI OLDALT,AHOL LEGALÁBB HÓNAPOKRA VISSZAMENENŐLEG MEGVAN A GB FUTAMOK EREDMÉNYE!!! KERESTEM ANGOL NYELVEN DE NEM TALÁLTAM MEGFELELŐT!!!  OLYAN KELLENE,MINT AZ EREDMENYEK.COM


Más:TI HOGY ÁLLTOK SZEMÉLY SZERINT A BETFAIR KARRIERREL?! VAN AKI JÓL MEGÉL KÖZÜLETEK
BELŐLE?! VAGY TI IS SZENVEDTEK?!
VÁROM A VÉLEMÉNYETEKET,MEGLÁTÁSOTOKAT,ÖTLETEITEKET,HOGY HOGYAN TOVÁBB?!
VÁROM MIELŐBBI VÁLASZOTOKAT!
felfedezo hozzászólt a Re:Betfair Infó témához
2012 júl 22. 01:55
Szia Ksan!
Érdekel a jövedelmező rendszer.
Írd meg nekem bővebben!
[email protected] címre!

Üdv:Zoli.

A felhasználó összes hozzászólása