Játékok, melyekben Tigris szerepelt

SfTotó
Tigris közösségi adatai

Tigris statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
Tigris hozzászólt a Re:Unibet Infó témához
2021 júl 23. 23:52
Nyugi nem 1 napot buktál hanem 2-t...mikor én tegnap tippeltem volt aki a statisztikában már 1-nél állt...

Én az 1. nap megtettem a brazil győzelmet, szóval csak egyet. De ennél a promónál egy nap is rengeteget számíthat, ráadásul a feltételekben még írják is, hogy a meccs kezdetéig lehet módosítani a tippet, erre leveszik.  :bash:
Tigris hozzászólt a Re:Unibet Infó témához
2021 júl 23. 22:33
Volt kerdes mar tegnap is. Egyik opcio a brazil v nemet, masik a honduras v roman meccs volt.

Az normális, hogy még el sem kezdődtek a mai tippekhez tartozó meccsek (pl. 2 röplabda), de máris új kérdések vannak? Vagy ezek már a 3. napi tippeknek számítanak? Egyáltalán a korábbi kérdések beleszámítódnak a versenybe? Mert én direkt este akartam tippelni, erre új kérdések vannak már...  :crazy:

Edit: Mivel a statisztikáknál már csak 17-es lehetséges szériát ír, ezért úgy néz ki, hogy a mai kérdéseket már buktam, ami azért nevetséges az iroda részéről, mert eredetileg a meccsek kezdődátumához igazították a visszaszámlálót, erre több órával a meccsek kezdete előtt leveszik a tippeket, de még az éjfélt sem várják meg (a felhasználói feltételekben pedig nincs semmi arról, hogy mettől meddig tekintenek egy napot)...  :noway:
Tigris hozzászólt a Re:Unibet Infó témához
2021 júl 18. 19:34
A Darts World Matchplayre lehet most minden nap 1500 Ft ingyen fogadást szerezni. Nálatok látszik az ingyenes fogadás/nyereménynövelő fülön a függő státusz? Eddig minden ilyen promójuk úgy működött, hogy ott megjelent egy függőben lévő freebet, de most nincs ott semmi nekem. Kétlem, hogy így is csak úgy automatikusan jóváírnák a freebetet, pedig feliratkozni nem kell... (Nálam a 25%-os nyereménynövelők se jelentek meg most hétvégén.)
Tigris hozzászólt a Re:Bwin Infó témához
2021 jún 19. 17:58
megcsináltam az újra reget a kivonulás után, depo, bónusz, 40+40, forgatás. Két nap alatt végeztem a forgatással, 193 ezren is voltam, most 115-ön vagyok. Erre akarok rakni egy 5000-es tétet a francia-magyarra, és azt írja, single tippre 354 Ft a maximum :D
Magyarul 2 nap alatt lettem korlátozva, pedig semmi extrém tétem nem volt, apránként fogadgattam, max 10.000 Ft-os tétem volt, az is ilyen full hétköznapi over/under.

Azért ez pofánvágott. Abszolút feketelista!

Eléggé trógerek. De ha megnézem a King of Europe promóciójukat, hogy hányan csatlakoztak a csapatokhoz, akkor az jön le, hogy nem túl sokan fogadhatnak már náluk.  :redchug:
Tigris hozzászólt a Re:Unibet Infó témához
2021 jún 16. 23:14
Nekem évek óta 3%-os díja van a bankkártyás befizetésnek... most ez komoly, hogy ebben is megkülönböztetik az ügyfeleket?  :crazy: :noway:
Tigris hozzászólt a Re:Unibet Infó témához
2021 jún 11. 20:59
Nekem jóváírták mind a 4-et, a dolog szépséghibája, hogy a török-olasz meccsre vonatkozó freebet 19 órakor lejárt.  :noway:
Tigris hozzászólt a Re:Unibet Infó témához
2021 jún 10. 20:34
Aki ebben a promócióban részt vett, annak jóvá írták már az ingyenes fogadásokat?

https://hu1.unibet.com/promotions/casino-promotions/spin-into-the-euros

Elvileg ma 18:00-ig (CET) kellett volna jóváírniuk...
Tigris hozzászólt a Re:Csak egy kis politika... témához
2021 máj 20. 23:46
Az oktatáshoz még annyit, hogy egy olyan rendszer drasztikus megreformálása, mint az oktatás, hosszú távú és költséges befektetés lenne, aminek a jótékony hatása jelentős mértékben legalább egy évtized eltelte után jelentkezne. Ezt a mai magyar politikai rendszerben szerintem senki nem vállalja fel, mert a szavazatok "most" kellenek, és kell máshova a pénz. Sokkal egyszerűbb úgy szavazatot szerezni, hogy elkezdek bizonyos támogatások formájában pénzt szórni az emberek közé - akik közül sok még azt sem képes felfogni, hogy az állam valójában mi magunk vagyunk, vagyis csak azt a pénzt kapjuk vissza, amit előtte beszedtek tőlünk, - minthogy megmagyarázzuk nekik, hogy a jövőbe fektetünk azért, hogy később mindannyiuknak sokkal jobb legyen egy tudásalapú társadalom révén.

Az elit most is megteheti, hogy a gyerekét olyan iskolába íratja be, ahol jó oktatás zajlik, a köznépnek pedig jó lesz a haldokló közoktatás, kiüresedett tanári pozíciókkal. És igen, egy kevésbé tanult ember sokkal könnyebben befolyásolható, irányítható, nem véletlenül irtotta az értelmiségi rétegeket sok diktatúra.
Tigris hozzászólt a Re:TippmixPro témához
2021 máj 15. 13:15
Direkt megnéztem a múlt hónapot. Ha feltesztek 427 ezret egy hónapban fogadásokra, akkor biztos nektek is fognak jönni a promók  8)

Feltettem februárban 3 hét alatt több, mint 800 ezret, mégsem kaptam semmiféle bónuszt. :D
Tigris hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2021 ápr 18. 14:52
Egy "all you can eat" vendéglőbe ha Frici minden nap befizet, és jóval nagyobb mennyiséget megeszik, mint amennyit az adott vendéglő belekalkulált, akkor szerinted Fricit ki fogják zárni onnan?

Simán elképzelhető.  ;D

https://index.hu/kultur/eletmod/2017/01/14/tul_sokat_evett_kitiltottak_a_trofeabol/
Tigris hozzászólt a Re:Unibet Infó témához
2021 ápr 7. 19:41
Nekem ott van a függőben lévő ingyen fogadások között.

Most már nekem is megjelent.  :ok:
Tigris hozzászólt a Re:Unibet Infó témához
2021 ápr 7. 18:50
Nektek megjelent a mai darts PL-re a 3500 Ft élő tét után 1500 Ft freebet ajánlat? Az ingyenes fogadás oldalon már látszania kellene.
Tigris hozzászólt a Re:Unibet Infó témához
2021 márc 26. 20:13
Sokaknak van 4 nap után telitalálata. Április 4 -ig tart , és általában 8-9  nyerőszériát tudnak produkálni a népek.
Négy nap múlva lesz érdekes az egész.
Ha valakinek akkor lesz 8 pontja az meg is nyeri.

A kettővel ezelőttin nekem 9-es szériám lett, 10-zel lehetett elérni a 3. helyet (holtversenyben), 12-vel az elsőt. Külön fájó pont volt, hogy mielőtt elbuktam a 10. tippemet, előtte vacilláltam, hogy kihagyok egy napot, mert csak nagyon nehéz háromesélyes tippek voltak. Persze végül tippeltem, nem is nyert a Napoli, a következő napon meg nyertem, azzal meglett volna a 10-es széria, és vele együtt 400.000 Ft.  :laugh:
Tigris hozzászólt a Re:TippmixPro témához
2021 márc 20. 10:30
Egy 2018as 2019es hozzászólás teljesen irreleváns ilyen téren :) még akár 2020 óta is változtatják az irodák a hozzáálást, szoval nem ér semmit ha olvasgatom a régi tapasztalatokat, de köszi :)

A Tippmixpro fogadás tétje:

A legnagyobb tét összege a mindenkor hatályos jogszabályban előírt mérték, de egységnyi fogadásonként legfeljebb 100000 Ft.

Az egy egységnyi fogadással megnyerhető legnagyobb nyeremény összege a jogszabályban előírt mérték, azaz 1000000 Ft. Kombinált fogadás esetén az abban szereplő egységnyi fogadások nyereményösszege külön-külön nem haladhatja meg az egy egységnyi fogadással megnyerhető legnagyobb nyeremény összegét.

Normál, illetve kombinált fogadás során az egységnyi fogadásban megnyerhető legnagyobb nyeremény összege a mindenkor hatályos jogszabályban előírt mérték, de legfeljebb 1000000  Ft. Az SzZrt. csak olyan fogadást fogad el, amelynek esetében a megtett tét és a felkínált nyereményszorzók szorzata bármely nyertes egységnyi fogadás esetén 1000000  Ft-ot meg nem haladó várható nyereményösszeget eredményez. Az SzZrt. – amennyiben a  hatályos  jogszabály  lehetővé teszi – az egységnyi fogadással megnyerhető nyeremény maximális értékét megváltoztathatja, melyet az SZF-nek  10 nappal előtte bejelent és a fogadók részére meghirdet.
Tigris hozzászólt a Re:A koronavírus és hatásai témához
2021 márc 8. 22:00
A borellátó ma is nyitva volt, úgyhogy nincs itt semmi probléma.  ;D

A felhasználó összes hozzászólása