Játékok, melyekben hilles szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

hilles közösségi adatai

hilles statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
hilles hozzászólt a Re:PokerStars Infó témához
2021 márc 28. 17:06
update:

azt mondták, hogy a 2 elküldött képből csak 1-et kaptak meg... egyszerre küldtem őket, szóval kicsit gyanúsnak tűnik, de rendben elküldöm még1x mind a 2 képet. kb 1 hete küldtem el azóta semmi hír, belépni továbbra sem tudok. 2 naponta sürgetem őket, arra sem reagálnak. mi ez az állandó kifogás keresés, szándékos késlekedés? mire megy ki a játék?
hilles hozzászólt a Re:PokerStars Infó témához
2021 márc 21. 17:51
Most direkt rákerestem a googleban.. Egy fórumon a twittert javasolják.

@StarsSupport


Írj le neki mindent hogy mióta szórakoznak veled és zárva a számlád és hány üzenetet írtál

köszi a kitartó segítséget!  :) ott is jártam már egyénként, legelőször kb januárban írtam ott nekik, de most megtettem megint.
hilles hozzászólt a Re:PokerStars Infó témához
2021 márc 20. 21:01
volt bennem egy kis rossz érzés ezért is írtam, hogy remélem minden rendben lesz. hát nem.  :noway: :noway: :noway:

hiába az elfogadó üzenet, hogy elfogadták a bankszámlakivonatot továbbra sem történt semmi.SEMMI elküldtem az új 2 éles képet a személyazonosításhoz, mind a 2 platformon (email, contact.pstars.com) semmi változás. egészen elképesztő és lassan kezd aggasztó lenni. kérdezem, hogy mi a probléma, írják meg mert így nem tudok reagálni rá. azóta semmilyen megkeresésemre nem reagálnak. szinte naponta küldtem nekik emialt vagy az oldalon keresztül több topicba is, már elég agresszív hangvételen is, még csak válaszra sem méltatnak. milyen további lehetőségeim vannak? valamilyen felügyeleti szervezet?
hilles hozzászólt a Re:PokerStars Infó témához
2021 márc 4. 16:23
Jó hírek. Örömteli hogy megoldodni latszik.

köszi segítséget, reméljük hamarosan minden visszaáll a régi kerékvágásba!
hilles hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2021 márc 4. 14:55
Ügyfélszolgálatos és döntéshozó általában "fényévekre" ül egymástól, szerintem ezért nem tud átsétálni csak úgy, s megkérdezni.

az speciel sarkítás volt, de egy biztos. tehetne többet is az ügy érdekében, vagy legalább csinálhatna úgy. a probléma az, hogy te ordít az egész chates beszélgetéseknél (bármilyen probléma), hogy nem is érdekli amit kérdezel, minél hamarabb túlesni a beszélgetésen, lerázni az ügyfelet. csak hagyjad már békén őket a hülye problémáiddal
Egyébként most nem "védelemként", de már megszokott dolog, hogy támadjuk az ügyfélszolgálatokat.

Bármelyikünk beülne fél órára "ügyfélszolgálatozni" beszarna, hogy mik vannak. Mikor azt gondolnátok, hogy milyen egyszerű Jucika dolga...de nem.
. érzed, hogy alig várják, hogy megszabaduljanak tőled!

vannak pozitív tapasztalatok is ügyfélszolgálattal kapcsolatban, más irodánál! ott akkor hogy csinálják?

Részvételi feltételekből:

4.2 A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármikor és bármilyen okból kifolyólag bezárja, vagy felfüggessze számláját. A következő okokból, de nem ezekre korlátozva, a bet365 jogosult bezárni vagy felfüggeszteni számláját, ha:

(a) Ön csődbe megy;

(b) A bet365 feltételezi, hogy Ön csalást követ el, illegálisan és a törvényeket nem betartva használja a Weboldalt;

(c) A bet365 azt feltételezi, hogy Ön a Weboldalt nem tisztességes módon használta, szándékos csalást követett el, vagy nem tisztességes hasznot szerzett a bet365-tel vagy annak ügyfeleivel szemben, vagy ha a számláját egy harmadik személy hasznára használják;

(d) Amennyiben a bet365-öt a rendőrség vagy más felügyelőszerv, illetve bíróság utasítja;

(e) Amennyiben a bet365 úgy gondolja, hogy az (a) - (c) szekcióban szereplő események bármelyike megtörtént, vagy valószínű, hogy meg fog történni;

(f) Számlája inaktív és az egyenlege nulla vagy eléri a nullát vagy be van zárva az alábbi B.5.1 paragrafusnak megfelelően.

4.3 Amennyiben a bet365 bezárja vagy felfüggeszti a számláját a fenti (a)-tól (e) pontig tartó részben szereplő bármely ok miatt, amely esetben Ön felelősségre vonható bármely a bet365-öt ért követelésért, veszteségért, felelősségért, költségért és ráfordításokért, valamint köteles azokat megtéríteni és eleget tenni a bet365 kártérítési igényeinek. A fenti (a)-tól (e) pontig tartó szekcióban említett körülmények előfordulásakor a bet365 jogosult megtagadni és/vagy visszatartani minden olyan összeget, amelyet egyéb esetben kifizetne vagy járna Önnek (beleértve minden nyereményt, fogadási kreditet vagy bónuszt).


Ha te mondasz le egy szolgáltatásról (nem játszol egy irodánál), akkor indokolnod kell, hogy miért nem akarsz náluk szerepelni?

Edzőtermeknél pl. láttam olyant, hogy ki van írva, hogy fenntartják a jogot, hogy megválasszák a klienseiket. Gyakorlatilag azt engednek be akit szeretnének.
De nem írják ki, hogy valakit azért nem engednek be, mert fehér, fekete, sárga a bőre színe.

legalább akkor erre hivatkozhatnának formálisan, kézzel fogható módon. hogy a 4.2 cikk értelmében stb. ott sem mondanának konkrétumot még 6 féle indok is van, hogy "választani lehessen" ( te mondjuk a magadra nem vonatkozókat ki tudod zárni, amivel közelebb kerülsz a megoldáshoz) az iroda meg tudja védeni magát a külvilág felé. ez még mindig 1 fokkal normálisabb mint a " nézegettük a számlákat a kollégákkal és neked kívül tágasabb"  módszer.

mki megválaszthatja, hogy kinek nyújt szolgáltatás, kit enged be, teljesen korrekt. még ha ez akár hasra ütés szerűen megy. vagy dress code alapján. csak az veszi ki nagyon furcsán magát, hogy ha már vki megfelelt a beengedési követelményeknek és nem tesz semmi szabálya ütközőt, akkor is egyik napról a másikra nem kívánatos személy lehet. a smokingos szervezők a kapuban mosolyogva, bájologva beengednek a szórakozóhelyre, mert megfeleltél a dress code-nak (és kifizetted a belépőt), de aztán meg a kidobók kidobnak meg túl jól érzed magad, mások zavarása nélkül...jól van elég volt, megkaptad azt amit a pénzedért járt, most már "egészség", mert jönnének mások is, akik kint állnak és fizetnének, te meg már úgysem termeled nekünk akkora arányban a bevételt, ezért most kirakunk és lecserélünk egy másikra aki egy fajlagosan picit többet hoz a konyhára,de csak addig amíg annál sem találunk jobbat)
a kondiban pedig szívesen látnak amíg gyenge vagy és fehérje turmixot kérsz minden edzés után, meg személyi edzőt használsz, de amikor megerősödsz annyira, hogy már magadtól is megy minden és csak a súlyzókat használd egyedül, akkor meg kidobnak, hogy te túl erős vagy már ide??


lehet itt titokzatoskodni, meg megpróbálni finomkodni álszent módon de a képlet a következő. a sorok között olvasva egy etikátlan, ámde szabályosnak mondott eljárás van érvényben. a saját maguk(!) által hozott részvételi feltételekre hivatkoznak, hogy azt csinálnak amit akarnak mindenfajta indoklás nélkül. tehát ők azzal mentegetik magukat, hogy ők már előre bemondták, hogy bármikor lehetnek etikátlanok. végül is...

csak a puszta tényeket kell nézni. az ő szabályaik szerint kell játszani, mert nincs más választásod. tehát már itt hátrányból indul a játékos, és az oddsok még sehol. majd ha a második akadályt is legyőzted, a milliárdos cég algoritmusai ellenére sem vagy teljes bukta akkor meg kitiltanak. Dávid Góliát ellen és amikor, Góliát nem tudja megsemmisíteni vagy hosszú távon kizsigerelni szép lassan Dávidot, akkor inkább behívják jelentős hátránnyal induló, a kis részsikereket elérő Dávidot a harctérről, és az öltözőfolyosón szép csendben harcképtelenné teszik és kidobják az arénából... és szerintem az emberek többségét jobban zavarja ez az etikátlan rész, mint sem maga a kitiltás vagy korlátozás, mert ebben az van elrejtve a sorok között, hogy addig látunk szívesen amíg nekünk van hasznunk belőled, amikor ez nem teljesül akkor egészen egyszerűen csak megszabadulunk tőled. gyakorlatilag addig használják (ki) az embert, amíg akarják, aztán meg csak eldobják mint egy összegyűrt vesztes szelvényt és még csak annyiba se vesznek, hogy megmondják miért.


mert már rohannak tovább, a következő újonchoz akit le lehet húzni
hilles hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2021 márc 3. 22:08
@zsivany20, köszi a történetet. Jó látni, hogy nem egyedül engem tekintenek "köztörvényes bűnözőnek".  ;D

Nem akartam a történetem folytatásával untatni a fórum olvasóit, ezért nem írtam meg utána, hogy mi lett a vége a sztorinak.
Szóval folytattuk a levelezést (a végén már volt, hogy naponta 2-3 levélváltás is volt), közben elküldték a számlámat felülvizsgálatra is az illetékes osztályuknak, de ami a furcsa, hogy mindig olyan választ küldtek, amelyben még véletlenül sem reagáltak egyetlen feltett kérdésre sem. Nem is akarom tovább ragozni, a vége az lett, hogy kaptam egy elég hosszú és terjedelmes levelet, amelyből megtudtam többek között azt is, amit MessiÁs is említett korábban, vagyis hogy "Ügyfélszolgálatunk nem tud bővebb információt mondani a kereskedői csapat által bevezetett korlátozásokkal kapcsolatban." Nekem egyébként ez is új infó volt, mert józan paraszti ésszel azt gondoltam, hogy ha egy ügyfélszolgálatos ránéz a számlámra (megadva a négyjegyű kódomat), akkor ott biztos szerepel minden fontosabb dolog ezzel kapcsolatban. Tévedtem. Ja, és azt is hozzátették, hogy "belső eljárásunk részleteivel kapcsolatban nem tudunk tájékoztatást adni Önnek, ez nem nyilvános információ".

Az egészben az a legfurcsább, hogy a levél végén azt írták, hogy "...a számláján történt ellenőrzést követően Ön nem jogosult a következő Sport ajánlatokra és akciókra", majd felsorolás következik, melyben 10 pontban részletezik, hogy mik azok, amiket (állítólag) eddig sem, és ezután sem vehetek igénybe továbbra sem (korai kifizetés ajánlatok, 0-0 pénzvisszafizetés, bármilyen gyűjtőfogadás, szorzóváltozás-védelem stb. stb. stb.)

Ebben csak az a furcsa, hogy ezek a kedvezmények eddig is éltek a számlámon, és a levél után is élnek. Vasárnap például az Inter meccsénél megkaptam a korai kifizetés ajánlatot, gyűjtőfogadást pedig nap mint nap csinálok, szóval teljesen értelmetlen, amit írtak. Mintha nem is az én számlámról beszéltek volna. Éppen ezért ez volt az a pont, amikor feladtam a küzdelmet, hogy valaha is megtudjam, hogy mi miért történik náluk. Közben próbafogadásokat csináltam, amiből rájöttem, hogy kézilabda-mérkőzésekre nem tudok gyűjtőfogadást csinálni, és szintén kézimeccseknél nem tehetek bármekkora összeget fel tétnek.

ilyen esetben "senki nem tud semmit". megy az egymásra mutogatás és képtelenségeket mondanak. oké, tegyük fel nem tudja, attól viszont még megkérdezheti!! ez ugyanis a munkája: tájékoztatni a játékosokat. kár hogy ez csak üzeneteket bemásolását jelenti a gyakorlatban. ugyanez volt nekem is a problémám. nem chates hozta a döntés, nem az ő hatásköre világos. de az ő hatásköre, hogy tájékoztasson a miértekről. mondom akkor kérdezd meg, hogy miért döntöttek így, akik ezt a döntés hozták. tud velük beszélni, kettőnk közül csak ő tudja a titokzatos, misztikus trader csapat elérhetőségét, menjen és intézkedjen. telefon, email vagy kopogjon be és jöjjön vissza egy válasszal. de csak ment a hülyítés... azt ismételgette, hogy nem ő hozta döntést...

ha pl bemész egy cipőboltba és megkérdezed, hogy mikor jön új árú/méret és nem tudja az eladó, akkor betelefonál a központba, megkérdezi. utánajár annak a dolognak, amit te kérdezel. jó mondjuk ez csak egy cipő bolt... bezzeg ha a személyes adataiddal regisztrált fióknál, ahol te a pénzedet kockáztatod, játszol ott szó nélkül kitiltanak és még csak bátorságuk sincs ez közölni, megy a ködösítés és a titkolózás. ez az érthetetlen része. nem nyernek ezzel semmit! rossz PR elől menekülnek? az ilyen eseteknek úgyis híre megy...

egy a gyáva, szánalmas magatartás ma az iparági standard. még arra sem veszik a fáradtságot hogy egy kamu indokot kreáljanak.

egyszerű ez az ördögi kör: a chates vagy nem tud semmit vagy ki van adva, hogy nem mondhat semmit. kenje az egészet az elérhetetlen traderekre, akiket semmilyen formában nem lehet utolérni, a chates minden kérdésedre leírja még1x uazt az oda nem illő választ, amivel semmivel nem kerülsz közelebb a megoldáshoz majd egy idő után csak kidob a beszélgetésből. és a kör bezárult, mehetsz amerre látsz a kérdéseiddel együtt és válaszol nélkül. üdv a felelősségteljes, korrekt szerencsejáték világában!
hilles hozzászólt a Re:PokerStars Infó témához
2021 márc 3. 19:19
update: csoda történt!! valamelyik levelem cél érhetett, nem tudom melyik (legutoljára kb 3 napja írtam...az sem egy gyors ügyintézés) most azt írták, hogy a személyazonosításhoz küldjek új képet mert nem elég éles, de bankszámlakivonatot átnézték újra(!) és most elfogadták.
hilles hozzászólt a Re:PokerStars Infó témához
2021 márc 1. 22:30
Szerintem nem kérdezni kellene hanem közölni velük hogy nem áll módodban lefordítani. Ez egy hivatalos magyar nyelvű banki dokumentum, aminek látszódnia kell, az látszódik. Nem kell hozzá nyelvtudás, csak egy szempár hogy megtalálja a szükséges infókat, pl bank neve, te neved, lakcímed stb. Ilyen adatokat egy spanyol nyelvűről is le lehet olvasni,úgy hogy nem tudsz a nyelven.


pl betfairre se kell lefordítani és ott elfogadják.

Szerintem csak egy túlbuzgó support írta h fordítsd le. Pedig nem kell.

ugyan ezeket írtam le nekik szó szerint!!! ;D  ;D ott a bank logója, cím, név minden. a náluk meglévő infót kell keresni a papíron... kínai, arab, orosz cirill betűt kivéve nem egy nagy dolog megtalálni...

a probléma az, hogy ez nem egyéni dolognak, megfogalmazásnak tűnik hanem vmi standard szövegnek. látszik, hogy nem az a kézzel beírt 2 mondatos válasz. rendezett. tagolt, tördelt hivatalos forma amit vhogy "betuszkolnak" az emailbe. most direkt megnéztem, hogy a 2 ugyanolyan levél, 2 külön embertől jött, nem 1 túlbuzgó emberkével van dolgom, hanem rögtön 2-vel  >:(
hilles hozzászólt a Re:PokerStars Infó témához
2021 febr 28. 12:44
Tenyleg próbálj meg mindent. Twitter és Facebook.

Esetleg az a nagyon vad elképzelésem van hogy valami szar emailt használsz ahova nem nagyon jonnek meg a válaszok. Pl freemail, citromail.

ez így elég érdekes lesz. leírtam mindent érhetően, 1 nap (!) alatt válaszoltak. és elküldték ugyanazt szóról szóra... még ilyet nem láttam. :bash: :bash:
a kérdésemre továbbra sem válaszoltak, hogyan gondolják egy eredeti pdf dokumentum "manuális" lefordítás bárki ellenjegyzésével is... most ezt újra megkérdeztem...

de most már ott tartok, hogy akkor majd lefordítom nekik én 1 worldben kíváncsiságból, hogy arra mit mondanak...
hilles hozzászólt a Re:PokerStars Infó témához
2021 febr 27. 12:20
Tenyleg próbálj meg mindent. Twitter és Facebook.

Esetleg az a nagyon vad elképzelésem van hogy valami szar emailt használsz ahova nem nagyon jonnek meg a válaszok. Pl freemail, citromail.

még csak ez sem igaz. gmail. marad a folytonos írogatás akkor.
hilles hozzászólt a Re:PokerStars Infó témához
2021 febr 26. 20:27
Kizártnak tartom hogy csak fordított bankszámla kivonatot fogadnak el. Egy szóval sem írják sehol és régen se kellett..

Except for household or motor insurance, documents must not be older than 3 months.

They must show your name, address, and date of issue.

To send a document, select the green button above, and choose:

Category: Account Security and Verification.

Sub-category: Verify me.Azt javaslom küldd el megint, szerintem csak egy buta, túlbuzgó emberkéhez került az ügyed. Esetleg írd le nekik az üzenetben konkrétan, hogy magyar nyelvű a dokumentum, nem tudsz és nem fogsz angol nyelvűt küldeni. Említsd meg hogy hónapok óta zárva a számlád stb. Légy erélyesebb, ha kell egy kicsit agresszívebb.

Ha kell minden áldott nap küldd el.


És ne emailt írj hanem az oldalon használd a funkciót, ahol kiválasztod Verificationt-

eddig is elég agresszív voltam. de a mostani elküldött "levelemre" ( általad küldött link) sem jött semmi válasz, már vagy 3 napja... majd akkor próbálkozom még bár eddig nagyon falra hányt borsó feelingje van.
hilles hozzászólt a Re:PokerStars Infó témához
2021 febr 24. 21:49
Esetleg twitteren vagy facebookon próbálj meg velük kommunikálni.

De nem értem miért nem fogadják el a magyar nyelvű dokumentumot. Szerintem ott nem a nyelv a gond. Nem lehet hogy más a cím? Nem költöztel? Psnak van magyar honlapja, régen magyar ugyfelszolgalatuk is volt. El kellene fogadniuk a magyar nyelvű doksikat.


Ezt kellene megprobalni, érthetően leirni nekik mindent angolul.

https://contact.rationalwebservices.com/?site=eu&language=&platform=Web&product=poker&country=&brand=PokerStars&tracking=WebWidget&origin=https://www.pokerstars.eu

The document you sent is in a language we don't support.

As part of our security procedures, we ask you to please submit an official or notarized translation of the document(s) you've sent.

You can then upload your documents through our desktop, mobile app, or website.

Once we receive these documents, and we verify your account details, your account will be fully reinstated.


egyébként vmi hasonló oldalon keresztül töltöttem fel, mint ami a linken van amit küldtél. verifikáció az oké, de hogy addig kizárják(!) az embert a saját fiókjából azt teljesen érthetetlen. kössék akkor kifizetéshez. vagy ha még korrektebbek akkor befizetéshez, hogy ne csak akkor legyen fontos ha vinnéd el a pénzed... megpróbálok azon keresztül írni nekik.
hilles hozzászólt a Re:PokerStars Infó témához
2021 febr 24. 19:40
Magyar címed van? De nem magyar a bankszámlakivonat? Nem igazán értem ezt a nyelv dolgot.


Be tudsz jelentkezni? Ha igen használd a honlapot. ott jelentkezz be majd válaszd ki ezeket a menüket. Itt lehet elküldeni a dokumentumokat.

nem tudok bejelentkezni sehol. se honlap se app. a címem magyar. emailban tudok velük kommunikálni, kb havonta ha 1x visszaírnak. akkora csúszásokkal válaszolgatnak, hogy sokszor nem is tudom melyikre válaszolnak (mert ez alatt mondjuk többször megsürgetem őket stb) plusz meg is lepődöm mert már semmilyen válaszra sem számítok.

nagy nehezen kiharcoltam, hogy emailben is elküldhessem. de semmi reakció. utána a kapott linken is elküldtem. nem tudom melyik ért célt de jött válasz hogy nem fogadják el.

köszi a segítséget, de nem értem mire gondolsz pontosan. magyar netbank, magyar számla, magyar statement. elküldtem de nem fogadják el mert magyarul van. szerezzek hivatalos fordítás (honnan, hogyan?) vagy közjegyzői aláírással ellátott fordítást.

ezt akartam kiváltani azzal, hogy hátha a netbankot átállítom angolra és akkor a statement is átállítódik angolra. de nem. most is tartok.

hónapok óta nem tudok hozzáférni a pénzemhez, és itt szórakoznak velem. ügyintézés 0, felháborító ami itt folyik. miért nem ezzel kezdték? akkor messziről elkerültem volna őket!
hilles hozzászólt a Re:PokerStars Infó témához
2021 febr 23. 12:31
elküldtem nekik 2 különböző helyen is, nem tudom melyik ért célba de végül egyik dokumentumot sem fogadták el. az egyik nekik nem tiszta eléggé majd lefotózom újra. a másik problémásabb. elküldtem nekik a banki kivonatot amin kevés magyar szó szerepel, amúgy sem az a lényeg és azért elég jól ki lehet találni, hogy mi mit jelent pláne úgy hogy nekik "vminek a párját kell keresni", hogy egyezőséget találjanak. kell nekik egy cím meg egy név és ennyi. ott van a banki logó, a cím, hivatalos pdf. összegek, kisatírozva.

válaszolnak, hogy nem tudják elfogadni, mert a pdf nem az általuk támogatott nyelven van... s hogy közjegyzővel által hitelesített fordítást küldjek?! hogy fordítsak le hivatalosan egy olyan dokumentumot amihez hozzá sem tudok férni mert pdf-ben töltöm le, saját elrendezése van (sorok, behúzás stb). elkezdek gépelni vmi hasonlót wordben?? és alig vab rajta mit lefordítani!! cseréljem ki a címet addressre??? nekik ez sokkal kevesebb munka lenne.. beírja a fordító azt a 2 szót amit akar és kész.

próbáltam úgy , hogy a bankos felületet átállítom angolra hátha úgy jó lesz de sajnos csak oldalon belül marad angol, ha letöltöm pdfben ( más megoldást nem tudok, hogy elővarázsoljam a statementet) akkor az meg már magyar...

ez a normális ügymenet?? van vkinek vmi ötlete amivel ki lehet váltani ezt a közjegyzős dolgot?
hilles hozzászólt a Re:Bwin Infó témához
2021 febr 1. 21:31
A bwin szerintem messze van a pitiáner irodáktól :D korlátozásról nem tudok nyilatkozni, mert nem játszok akkora téten, számlaazonosítás egyszerűen ment, kifizetéssel csak annyi problémám van, hogy a skrillre kiutalás díja 4,9%, egyébként asszem 1 nap alatt megjött, minimumkötéssel én nem találkoztam, és szerintem nem is volt. Összességében szerintem bőven ajánlható iroda.


köszi! nem ismerem őket, azért kérdeztem!

Szia!Korlátozni viszonylag hamar korlátoznak,minimum kötés sohasem volt.A 24 órát betartják kifizetésnél,összességében korrekt iroda,a promóció  részlegük viszont irdatlan rossz.Hátrány még hogy nincs magyar nyelvü chat,ha sürgős problémád van át kell állitani alul a nyelvet angolra..Az e-mailekre volt olyan h 1 nap alatt válaszolnak..

köszi a választ! miért korlátoztak le és nagyságrendileg milyen tétekre/vagy profitra korlátoztak? és mennyi id után?

A felhasználó összes hozzászólása