Játékok, melyekben hilles szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

hilles közösségi adatai

hilles statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
hilles hozzászólt a Re:MelBet témához
2020 aug 1. 17:55
érdemes ide regisztrálni vagy nem? tétek, esetleges limitek/korlátozások, kifizetés, azonosítás stb. van vkinek friss tapasztalata?
hilles hozzászólt a Re:William Hill Infó témához
2020 júl 12. 21:01
Nem érdemes küsködnöd vele,nekem már régóta nem engedik a kártyás befizetést (ehhez semmi köze  a banknak).Vagy befizetsz Skrillel/Netellerrel vagy ami van ilyesmi vagy hagyod őket a fenébe.


köszi szépen! végre egyenes beszéd, erre vártam a WH-től is de ők csak azt hajtogatják álságos módo hogy nyugodtan próbáljam meg újra és újra. Pedig már többször is jeleztem, hogy ha nem lehet akkor ne raboljuk egymás idejét csak szóljanak... hát nem szóltak  :)
hilles hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2020 júl 11. 21:38
Hello, másnak is megfelezték a bónuszait vagy csak engem ért ilyen megtiszteltetés? Pedig mindig azt írják hogy milyen megbecsült tag vagyok.  ;D
Mondjuk mostanában nem sokat játszottam náluk, meg úgy egyébként se, na de akkor is...
Kezdi presztizsét veszteni ez a Bet365, legalább is nálam...  :bash:

nálam is! sőt nálam teljesen el is vesztette. régebben is variáltak a bónuszok összegével ami nem nagyon érdekelt, de azóta már le is korlátoztak egyik napról a másikra. :noway:
hilles hozzászólt a Re:William Hill Infó témához
2020 júl 10. 00:07
WH-hez mlyen kártyához lehet befizetni? Visa kártyát nekem nem engedi. mintha régen lett volna vmit, hogy betiltották. bárkit kérdeztem az iroda részéről, csak erősködnek, hogy lehet VISA-val befizetni próbáljam meg újra se soha sem sikerül. ma ez egyik chates ( sokadik, akivel beszéltem) azt mondta, hogy a bank tiltja le a befizetést, nem ők, ezért érdeklődjek a banknál.

melyik bankkártyát fogadják el a WH-nél?
hilles hozzászólt a Re:Unibet Infó témához
2020 júl 8. 23:58
ha bankszámlát váltok időközben, az okozhat problémát a kifizetésnél, hogy nem arra a számlára szeretném kikérni a pénz, amiről régen befizettem hanem az új számlára, új banknál? van vkinek Unibetes tapasztalata?
hilles hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2020 júl 8. 23:58
ha bankszámlát váltok időközben, az okozhat problémát a kifizetésnél, hogy nem arra a számlára szeretném kikérni a pénz, amiről régen befizettem hanem az új számlára, új banknál?
hilles hozzászólt a Re:BetClic Infó témához
2020 júl 4. 15:06
sziasztok!

érdemes regisztrálni a betclic-hez? mik a tapasztalatok? ügyfél azonosítás, kifizetés, korrektség stb

előre is köszi!
hilles hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2020 júl 4. 14:52
szerintem a bet365 a legjobb, de kinek mi a jo.
Nincs olyan kozeli rokon, barat, baratno, aki tud egyet nyitni a sajat nevere? Most mar eleg melos egy ilyet osszehozni, ha gondolod, leirom privatban, hogy mire kell figyelni es mik a lepesek.

ha nekem is leírnád privátban, azt megköszönném!
hilles hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2020 jún 21. 17:16
aki otthon van a skrill/neteller témakörben az tudna írni privátban? előre is köszi!
hilles hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2020 máj 24. 17:41
Ahogy előttem írták, a NAV-nak nincs kapacitása ellenőrizgetni a számlakivonatokat, ember legyen a talpán, aki azokat lecsekkolja. A karantén alatt elég sokat fejlődött a tippmixpro, ha nem akarsz az adó miatt aggódni, akkor azt a tippet, amit a betnél játszanál és ugyanazok a kondíciók megvannak, azt nyomhatod a tippmixpron is, a nyeremény adómentes. Persze nincs cashout, stb.

miben fejlődött sokat a karantén alatt? melyik sportágra gondolsz konkrétan? elvétve látom a kínálatukat, akkor is csak a focit de én kifejezetten a karantén alatt történt fejlődést nem láttam. amikor megjelent a tippmixpro/ modern lottózó vonal akkor volt egy kis előrelépés a régi kínálathoz képest de azóta nem sok minden változott, az online irodákhoz képest még így is jócskán elmarad. (például egyéni dolgokra, játékos teljesítményekre, statisztákra egyáltalán nem lehet fogadni, holott ez majdhogynem alapkövetelmény.)
hilles hozzászólt a Re:Milyen hatással lehet a koronavírus a sporteseményekre? témához
2020 márc 29. 14:17
Én meg a cipzárhoz  ;D

Na de más:
@hilles, tegnapi gyöngyszem az MLBL-ből:
https://betsapi.com/r/2256972/BC-Koltsovo-Novosibirsk-v-Element-Novosibirsk
Félidőben a vendég odds 10.00 körül volt. Én hülye meg nem húztam be még pici téttel sem, mondom magamban nem létezik, hogy ezt is lecsálják. Jövök vissza kaja után, nézem a gépet, aztán látom, hogy 54-55  ;D
Senki nem mondja nekem, hogy nem bunda. Vagy mondhatja, de nem hiszem el.

Bezzeg a korábbi meccsen
https://betsapi.com/r/2256943/Azoft-Novosibirsk-v-Mopsy-Novosibirsk
sikerült bukni 7K-t, ott nyomtam a fordításra, de nem jött. Raktam egy pluszos hendit is, az hozott vissza picit, de a Koltsovo meccsével már simán lehetett volna hozni visszafelé a 10-es oddsal, de nyuszi voltam. Ahogy szoktuk mondani magunk közt, ott volt a kalács a számban...  ;D


én továbbra sem azt vitatom, hogy milyen meccsek ezek, mert az látszik. csak valamiféle közös mintá(ka)t szeretnék felfedezni ami segíthet, amivel picit le lehetne szűkíteni az ismeretlent.
hilles hozzászólt a Re:Milyen hatással lehet a koronavírus a sporteseményekre? témához
2020 márc 28. 15:51
Persze, 2-3 nap meg pár meccs nem minta, simán lehet, hogy csak mákunk volt. Nincs tuti recept, ha lenne, én sem 5-10 ezerrel játszanám a tippeket, de hát most ez is valakinél nagy tét, valakinél mikro tétnek számít. Nem is ez a lényeg.
Én úgy szoktam, hogy ha már kínálatban van, még előző este feljegyzem az induló szorzókat, aztán másnap többször ránézek, hogy alakul, és ha nagy mozgás van, akkor ott elvileg már lehet valami kis susmus. De leginkább az élő felületen kell nézni, hogy is alakul, nézd meg a képeket, amiket Pengu belökött, az oddsok és  ameccs alakula így együtt full irreális, mintha valami matematikai hiba lenne, valami hiba a képletben, mert ha egy meccsen az esélytelen csapat elmegy 10 ponttal, akkor mondjuk a meccs előtti 3-as odds nem 7-esre meg 10-esre ugrik, hanem lemegy mondjuk 2.00-re. Szóval fura.

Ma is van három meccs kínálatban, de más régió, ahogy nézem, szóval résen kell lenni, mert lehet, hogy a vladivostokiak meg volgogradiak más-más módszerrel bundáznak, vagy lehet itt a novosibirskieknél nem is lesz semmi. Majd kiderül, de résen kell lenni.

*Ami még érdekes lehet, van a kosár kínálatban ilyen orosz Nevskaya 6. osztály, múltkor volt ilyen meccshez stream, hááát hogy is mondjam, kb. olyan volt a színvonal, meg maga a környezet, mint amikor tesi órán a fiúk két csapatra oszlottak, kicsik, magasok, ducik, véznák, kosarazni tudók, és full bambák elkezdtek játszani egy tornateremben. Én nézegettem azt a meccset, és bár profitálni nem tudtam belőle, nem is nagyon lehetett, de ha netán lesz hozzá videó, sok mindent ki lehet olvasni a meccsből. Persze a téttel mindenki bánjon belátása szerint, itt azért ebben a pár napban láttam már bitang nagy furcsaságokat a MLBL-en kívül is, szóval ha egy negyedben egy csapat dob 25 pontot, a másikban simán dobhat mondjuk 5-öt. Ez persze mindig előfordulhat, de ezekben a himi-humi ligákban meg tényleg minden lehet.

**Na az MLBL meccsek nem is ma, hanem holnap (28-án) lesznek, ráadásul elég korai időpontokban, szóval én inkább alszom még. Majd aki netán követi, írja be, volt-e valami 'rendkívüli'  :D

köszi a választ! persze az összes bűzlik de nem olyan beton biztos, bejáratott forgatókönyv amire azt mondod, hogy ó ezt már láttam, tudom mi lesz a vége. pont az a nehézsége, hogy mivel ismeretlen a bajnokság nem tudod, hogy a meccs előtti oddsok mennyire pontosak, a kiindulópont mennyire reális,megbízható. melyik az igazi? ismert bajnokságok esetén van viszonyítási alapod, itt nincs.

meg máskor már felmerült, (lehet, nem itt) hogy akkor az iroda miért engedi? feltételezve, hogy ők többet és jobban tudnak mindent nálunk, biztos, hogy nyomós oka van...ők sem hülyék. ha ők fent hagyják akkor biztosan megéri nekik is anyagilag, máskülönben nem tennék.

1. meccs (Stalingrad-Matrisa):  Nyitó hendi: Stalingrad -2,5  // Meccs előtt: Stalingrad -6,5 // Q3 fele 32-40 vezet az meccs előtti esélytelen Matritsa, a cilinderből előhúzzák a 31,5-ös hendit a semmiből, végeredmény 45-75, közte 30... ( a cilinder hendihez tartozó total végül 5-el ment el..)

2. meccs (Aeron-Aliance): Nyito hendi: Aeron +3,5 // Meccs előtt: Aeron -8,5 //  Q1 vége 16-24-nél -10,5 favorit az Aeron. LEVESZNEK MINDENT Q3 35-51 Aeron +4,5 a hendi majd a végeredmény Aeron nyert 79-74, közte 5... ( a levétel utána legelső felrakott hendihez tartozó total végül 5-el ment el....)
hilles hozzászólt a Re:Milyen hatással lehet a koronavírus a sporteseményekre? témához
2020 márc 26. 20:27
Az orosz MLBL-ben ma egy meccs volt, hát meg is bundázták.  ;D
Ez is hasonlóan alakult, ahogy ott szokás, csak itt nem lett fordítás. Az oddsok is full irreálisan alakultak megint, bár most annyira nem volt kirívó, mint korábban.
Picit benne volt a félsz, hogy mi lesz, ha tiszta meccs lesz, ezért csak 5-5Kval támadtam, de megérte, ezekben a napokban minden kis pluszt meg kell becsülni! Persze a cash out megint működött, hisz úgy voltam vele, itt minden előfordulhat. Remélem, nem áll le majd az MLBL, két napja az első számú bevételi forrásom az MLBL, azaz a Mert Lazán Bundázunk Mindent bajnokság. (Egyébként a mai meccsre is az volt írva, hogy halasztás, de végül lejátszották, remélem, hogy nem áll le a bajnokság vagy mi ez :D
@Penguin11, köszi mégegyszer, hogy jelezted anno!
(mondjuk nem hiszem, hogy a bet365-nek ez sokáig meg fogja érni, de hátha  :D )

hogy néz ki pontosan ez a "szisztéma"? mire kell figyelni? kiolvastok vmit és 1 oldalra beálltok vagy csak skalpolgattok ide oda az összevissza oddsok segítségével? ( a képek alapján nagyon biztos voltál, hogy csak az 1ik csapat nyerhet.)
mert ha jól értem eddig nem volt 2 hasonló forgatókönyv mert 1x az nyert aki meccs előtt esélytelen volt de végig vezetve behúzta, a 2-nál a meccs előtt favorit elengedte az esélytelent majd befordította és volt ez a mai?!

látszik, hogy nem stimmel valami ezekkel de az eddigi tapasztalatok alapján én nem tudnék rábökni egyik csapatra se, hogy na majd ez lesz az. kicsit jelenleg ez lutrinak tűnik (ami jó %-al bejött!) nekem hogy ekkora téttel megtegyem. nekem erre nem állt rá a szemem még. ti mit vesztek észre élőben, ami alapján ennyire biztosak vagytok?

hilles hozzászólt a Re:Szlovákia fogadás témához
2020 márc 22. 20:55
Sziasztok!

Melyik szlovák irodánál/irodáknál lehet játszani(online) magyar lakcímmel? Nagyon örülnék, ha valaki tudna ebben segíteni.
Előre is köszönöm.

van vkinek személyes tapasztalata az online irodákkal amire magyar papírral lehet regelni és megbízható?? szlovák, cseh, horvát, szlovén ukrán stb
hilles hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2020 jan 3. 20:16
Melyik banknál vagy egyébként? Magyarul a bankod megkapta az átutalást de valamiért nem felhasználható?

helyreállt időközben minden. nem tudom ez egyszeri eset volt-e majd kiderül.

A felhasználó összes hozzászólása