Játékok, melyekben hilles szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

hilles közösségi adatai

hilles statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
hilles hozzászólt a Re:bet365 Infó témához
2024 márc 11. 00:00
sziasztok!

az lehetséges, hogy levették a sárgalapos illetve a szögletekkel kapcsolatos összes piacot a kínálatból??? :o
hilles hozzászólt a Re:bet365 Infó témához
2024 febr 11. 17:31
Idézetet írta: Admin Dátum november 25, 2023, 17:50:49Egyetlen egy regisztrációval rendelkezhetsz. Ha más országban van a lakcímed, akkor írhatsz nekik, és kb. ennyi. Mehet tovább a fogadást.
a lekorlátozott fiókkal nem mehet tovább semmi  :(
hilles hozzászólt a Re:Betfair Infó témához
2023 dec 25. 12:37
Idézetet írta: LeGOATJaMESSI Dátum december 21, 2023, 19:44:34Hello. My account - transaction history- options, itt ki lehet valasztani, hogy mikortol szeretned megnezni a tranzakciokat, alatta meg akar kulon ra is szurhetsz, hogy csak a sportsbook fogadasokat mutassa. Azt azert nem hinnem, hogy barmifele pontatlansag lenne szamok teren, vagy epp azota lezart fogadasok nem lennenek megtekinthetok.

köszi, már próbáltam. de én olyan formátumban szeretném, amikor a legaktuálisabb szelókat mutatja. "My bets". Ott látszik minden fontos dolog. Ez viszonylag rövid időtartam a többi irodához képest. nekem ez üres. Utána már csak tranzakciókat mutat, mint egy pénzügyi kimutatás, amit lehetetlenné teszi a konkrét szelvények beazonosítását (sport/bajnokság, odds, meccsek száma, nyert/nem nyert)

sztem csak az utolsó 6 hónapot mutatja de én kíváncsi lennék az azt megelőző időszakra is. de a szűrő nem mutat semmit, amit nem értek. kikértem az előzményeket és elküldték, de nagyon nehéz értelmezni. én konkrét szelvényekre, meccsekre lettem volna kíváncsi és hogy azok bejöttek-e, mennyit nyertem stb. a többi irodánál ezt lehet látni, a szelvények egyesével ott vannak, szelvény alapú nézőpont, végig görgetheted kronologikusan őket.

itt meg csak pénzügyi szempontból mutatja és őket, referencia számokkal (ami szerintem ugyanannál a szelvénynél különbözik. feladott/kiértékelt. én legalábbis nem jöttem még rá eddig) és mindent csak az egyenleged változásának függvényében mutat.
1 nap felraksz 5 szelvényt, mutatja hogy levonta x összeget és ennyi. odds nincs, majd amikor lement akkor jóváírják 1nap/2 hét/. ha szezonfogadás, akkor majd 1 év múlva írják, hogy jóváírtak x összeget a számládon. köszi... de abban benne van a tét is gondolom. kapsz 10e-t nyereményként: mennyit tettél fel? 1e-t 10-es oddsra vagy 9e-t 1,11 oddsra.

elküldték az előzményeket hosszú időre visszamenőleg és az összes amit tudok biztosra, hogy mennyit fizettem be...
hilles hozzászólt a Re:Betfair Infó témához
2023 dec 21. 13:53
sziasztok!

sokáig nem tudtam bejelentkezni a korlátozások miatt de voltak szelvények függőben. szeretném ezeket újra megnézni,de ezek már nincsenek benne az általuk feltüntetetted időszakban. csak a pénzügyi tranzakciót lehet látni de az sem teljesen pontos szerintem. ez mindig is gyenge pontja volt az irodának, nem tudom ezt miért nem fejlesztik. ki lehet kérni tőlük ez valahogy privátban?

előre is köszi!
hilles hozzászólt a Re:bet365 Infó témához
2023 nov 25. 17:25
lekorlátozott számla elfelejtődhet ebben a jelenlegi helyzetben? törlik a fiókot vagy csak blokkololják stb? idegen országban saját névre nyitni újat, mint az előbbiekben itt felmerült, lehetséges? én nem gondolkodtam benne, csak azt olvasva kezdtem gondolkodni. bónuszok, akciók, pörgetések nem érdekelnek
hilles hozzászólt a Re:Betfair Infó témához
2021 aug 10. 22:02
Idézetet írta: Alk Dátum augusztus 09, 2021, 16:38:00
Itt tudsz választani a "csomagok" között:

My Betfair account --> Promotions & rewards

Trader ambíciókkal rendelkezőknek ugyebár a Basic a nyerő választás.

köszi. ezt így előre ki kell választani mint 1 "díjcsomagot", terméket? utána nem is lehet változtatni?
hilles hozzászólt a Re:Betfair Infó témához
2021 aug 9. 15:30
Idézetet írta: kelta Dátum július 06, 2021, 06:17:32
Fogadni nem biztos hogy jobb, össze kell hasonlítani más irodák oddsaival. Lehet választani 2%-os komissziót, így tulajdonképpen 2%-al kisebb az odds, mint amin rakod.
Kereskedésre jobb ez a platform, mikor még mérközés közben, előtt kiveszed a profitot, vagy veszteséget.
De egyéb irodáknál is van dobás opció, csak ott az iroda kínálja a lehetőséget, itt pedig be tudsz előre állítani kiszállót.

köszi szépen a választ. mi közül lehet választani a 2%-ot? az egyébként nem vészes szerintem. az irodák már az oddsukba beépítik és az foci 1x2-nél is lehet 7% ha jól tudom.
ha mérkőzés alatt rakod és kiveszed az összefüggésbe van a 2%-al? mert ha csak a fő piacokat vesszük (1x2) akkor az irodánál is tudsz magad ellen fogadni. hiába van cashout opció, ha te uazt megjátszott ha kicsivel is de jobban jársz.

ha nyerek levonják a 2%-t. oké rendben. és a többi díj? meg csak 2% lehet? nincs földrajzi megkötés?ennek a régiónak ennyi %, a másiknak meg annyi? minta régebben már felmerült volna, hogy az exchange milyen jó, de ha megkapargattuk a felszínt akkor már nem is volt jobb és úgy voltam vele hogy nem érdemes vesződni vele. mert a magyaroknak pl 7% a jutalék?! vannak ezek a turnoverek, "bónuszpontok" amik gondolom hosszú távon a commision csökkentésére szolgálnak. de az meg biztos nem 2%-ról indul le mert az nem éri meg nekik. de én meg nem biztos hogy mennyiségben fogadnék annyit, hogy jelentősen csökkenjen a commission és amúgy meg nem szeretnék "nyomás" alatt játszani. ezért nem is szeretem a megforgatási követelményeket az irodáknál... min odds, követelmények stb. ez kicsit ehhez hasonló.
hilles hozzászólt a Re:PokerStars Infó témához
2021 júl 6. 13:07
igen. nem akartam kisajátítani a fórumot vagy napi bejegyzéseket írni de végül megoldódott. a bankos applikációval még csak ismerkedem, de app értesítés nélkül még a netes banki felületre sem tudtam belépni. úgy voltam vele, hogy ha ott működik akkor máshol is fog. amit nem értek, hogy ránézésre, meg folyamatában nincs különbség a pokerstarson belül. tehát ott tőlem nem kér sms kódot megerősítéshez meg ilyesmi hanem ugyanúgy le tudom okézni a befizetést ami elkezd tölteni.  bank esetében:utalásnál, belépésnél pedig ugye be van iktatva egy köztes állomás, amiről nem tudsz továbbmenni, mert inaktív a "tovább" gomb, amíg nem adod meg a megerősítő kódot. itt ilyen állomás nem létezik és miután visszadobja, bőszen kínálgatja, hogy próbáljak meg más befizetési módot. emailban pedig mindig jön az értesítés, hogy meghiúsult befizetés. ( ha jól emlékszem, akkor az pstarsos email és a banknál nincs nyoma a kísérletnek, tehát akkor odáig el se jut gondolom)

a másik: az összes starsos leírás arra hivatkozik, hogy csak 1 regisztráció a card providernél. a honlapon én semmit nem találtam ami új lenne. amit találtam az annyit mondott, hogy ez már az első netes vásárlásnál beállításra kerül!?!?

továbbá: a stars help centerben pedig netes böngészőkről magyaráz, hogy mit engedélyezzünk a felugró ablakoknál? hogy kerül ide a böngésző? a szoftver le kell tölteni, azon belül van a befizetés opció, nem? én soha nem használtam böngészőn belül a starts. 1x meglepve tapasztaltam, hogy ott is be lehet lépni egy ilyen kezdetleges külsejű oldalra de ennyi.

frissítve: böngészőben belépve tapasztaltam, hogy mennyi minden ott is elérhető, bár a legfontosabb dolgok ugyanazok. én eddig tökéletesen megvoltam a szoftverrel, mindent azon belül intéztem. ha a böngészőben rámegyek a befizetésre, uaz az ablak jelenik meg, mint a szoftverben. nem hiszem, hogy ez döntő különbség lenne.

u.i: a telefonszámom nincs megadva a pokerstarsnál? ez lehet probléma vagy nem?
hilles hozzászólt a Re:PokerStars Infó témához
2021 júl 4. 17:11
van vkinek befizetési problémája a pokerstartsnál? visa kártyáról nem tudok egész egyszerűen befizetni. (régen sikerült minden további nélkül) magyaráz mindenféle 2 lépcsős azonosításról/jóváhagyásról de amint ráklikkelek, hogy deposit, kis gondolkodás után jön az, hogy a card provider elutasította. "declied by your card provider". gondoltam hátha az új bank applikáció miatt nem sikerül, de azzal sem megy...
hilles hozzászólt a Re:Brókerirodák témához
2021 jún 19. 10:26
mi az előnye a bróker irodáknak? hogy működnek? rajtuk keresztül fogadhatsz? ők ezért mennyit kérnek cserébe?
hilles hozzászólt a Re:Betfair Infó témához
2021 jún 15. 20:50
sziasztok!

nem vagyok járatos az exchangek világában. azt értem hogy működik (back/lay) de mik ezek a jutalékok? ez kicsit összezavar. azt szokták mondani, hogy azért jobb, mint az iroda, mert kisebb a jutalék de mintha ez sem lenne annyira markáns mint elsőre gondolnánk. elkezdtem utánaolvasni de nem sokkal lettem okosabb.

Exchange Commission, Market Base Rate, Discount Rate Betfair Points
Transaction Charges
Deposit and withdrawal charges
Premium Charges
Inactive Account Fees
Turnover charges

mindenhol csak költségeket, levonásokat látok. értem, hogy a nyertes (csak a nyertes?) fogadásokból levonják a jutalékot, de mi ez a többi tétel? nem szeretem a pörgetős bónuszokat, amikor mintha belehajszolnának a fogadásba, hogy minél többet fogadás kötni, minél nagyobb oddson, minél rövidebb idő alatt stb? mintha földrajzilag is lennének eltérések a jutalékok között... érdemes-e belevágni, jobb lehet-e exchangen fogadni mint az irodáknál és ha igen akkor milyen feltételek mellett, vagy mire kell figyelni? előre is köszi!
hilles hozzászólt a Re:PokerStars Infó témához
2021 márc 28. 17:06
update:

azt mondták, hogy a 2 elküldött képből csak 1-et kaptak meg... egyszerre küldtem őket, szóval kicsit gyanúsnak tűnik, de rendben elküldöm még1x mind a 2 képet. kb 1 hete küldtem el azóta semmi hír, belépni továbbra sem tudok. 2 naponta sürgetem őket, arra sem reagálnak. mi ez az állandó kifogás keresés, szándékos késlekedés? mire megy ki a játék?
hilles hozzászólt a Re:PokerStars Infó témához
2021 márc 21. 17:51
Idézetet írta: MessiÁs Dátum március 20, 2021, 21:16:49
Most direkt rákerestem a googleban.. Egy fórumon a twittert javasolják.

@StarsSupport


Írj le neki mindent hogy mióta szórakoznak veled és zárva a számlád és hány üzenetet írtál

köszi a kitartó segítséget!  :) ott is jártam már egyénként, legelőször kb januárban írtam ott nekik, de most megtettem megint.
hilles hozzászólt a Re:PokerStars Infó témához
2021 márc 20. 21:01
volt bennem egy kis rossz érzés ezért is írtam, hogy remélem minden rendben lesz. hát nem.  :noway: :noway: :noway:

hiába az elfogadó üzenet, hogy elfogadták a bankszámlakivonatot továbbra sem történt semmi.SEMMI elküldtem az új 2 éles képet a személyazonosításhoz, mind a 2 platformon (email, contact.pstars.com) semmi változás. egészen elképesztő és lassan kezd aggasztó lenni. kérdezem, hogy mi a probléma, írják meg mert így nem tudok reagálni rá. azóta semmilyen megkeresésemre nem reagálnak. szinte naponta küldtem nekik emialt vagy az oldalon keresztül több topicba is, már elég agresszív hangvételen is, még csak válaszra sem méltatnak. milyen további lehetőségeim vannak? valamilyen felügyeleti szervezet?

A felhasználó összes hozzászólása