Játékok, melyekben carlop szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

carlop közösségi adatai

carlop statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
carlop hozzászólt a Re:PinnacleSports Infó témához
2021 febr 4. 16:44
Sziasztok!

A "future view" használható egyáltalán bármire is a gyakorlatban? A szöglet under/overeket nézegetem, "beta" nézetben egyetlen meccsnél se látok fogadási lehetőséget szögletre, a "future view"-nál viszont nem változnak az oddsok (vagy csak fényévente), és bejelentkezve is folyamatosan meg van csúszva a játékidő a valósághoz képest, meg az eredmény is. Ez így volt évekkel ezelőtt is, mikor néha benéztem hozzájuk.

Ennek így mi a fene értelme van? Van erre bármilyen megoldás? (Kifejezetten a szöglet-fogadásra értem.)

Köszi!

Ui: közben megtaláltam a beta nézetben a szögleteket, nem figyeltem eléggé, így tárgytalan a kérdés. :)
carlop hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2019 okt 12. 16:21
Idézetet írta: Számlája Dátum október 01, 2019, 16:33:46
Nálatok is eltűnt a "max tét" gomb?

Van valakinek valami ötlete, hogyan lehet biztonságosan megnézni a megtehető összeget így, hogy leszedték a max tét lehetőséget? Ha beírok valamilyen lehetetlen összeget, gondolom az van, hogy nincs elegendő pénz a számlámon. Vagy kiírja olyankor, hogy mennyi a max? Van náluk tétkorlátozásom, ami nyilván eseményenként változó, olyan horribilis összegeket nem tudok feltenni és most akartam befizetni hozzájuk újra. Nullás számlával természetesen az jön fel, hogy fizessek be, nem a maximális tét összege. Így meggondolom a befizetést.

Köszi ha valaki leírja a tapasztalatát!
carlop hozzászólt a Re:Skrill Infó témához
2019 szept 18. 16:36
Idézetet írta: Csenii Dátum szeptember 18, 2019, 16:23:43
Akkora a biztonsag naluk hogy még a tulajdonos se tud belepni a fiokjaba. :D Az en gondom megoldodott, jelentkeztek, aztan meg kellett adni kulonbozo adatokat, nev, cim, bankszamlaszam, szemelyi igazolvany szam, ebbol aztan rajottek hogy tenyleg en vagyok, fel lett fuggesztve ez a ket faktoros azonositas a fiokomon, de gondolom ez csak ideiglenes. Idovel visszakell raknom ezt a google akarmit a mobilomra, csak siman, jelszoval biztos nem engednek be.

Carlop, bombazd oket uzenetekkel, akkor elobb-utobb valaszolnak. Nalam majdnem egy hét volt, de a lenyeg hogy túlvagyok rajta. 😀

Köszi! Akkor nálam is ez lesz, csak ki kell várnom.

Az OTP-s gondra viszont kíváncsi vagyok. Mastercard ugye nem játszik (tudom, crypto-huncutkodással megy az is, de nem akarok bukni egy nagyobb befizetésnél súlyos százalékokat), ha a Rapid Transfernek is lőttek és marad a normál utalás (már ha az egyáltalán megy még OTP-ről...), az csodálatos lesz.
carlop hozzászólt a Re:Skrill Infó témához
2019 szept 18. 15:13
Sziasztok!

Két problémám van.

Az egyik, hogy nincs párosítva a Google Authenticator a Skrillemmel, ezért nem tudok belépni jelenleg. Gondolom párosításra csak belépés után van lehetőség? Tudna erre valaki valamilyen megoldást? A Skrillnek már írtam, a szokásos szöveg, hogy 24 órán belül válaszolnak, aztán persze semmi. Jó egy éve nem használtam a Skrillt.

Mielőtt a fenti gondba ütköztem volna, valahonnan voltak egyszer használatos kódjaim felírva régről (egy éve nem használtam a Skrillt kábé, nem tudom már, ezek hogy keletkeztek, 1-2 még működött belőlük mindenesetre, de mire az Authenticatort párosítottam volna, pont kidobott és már nem tudtam újra belépni...), az egyikkel belépve próbáltam az OTP-s számlámról Rapid Transferrel pénzt befizetni Skrillre. Ez tavaly gond nélkül működött, most viszont az történt, hogy a procedúra lezavarása után visszadobott a kezdő QR-kódos "beküldéses" oldalra, a tranzakciót pedig törölte az OTP időkeret túllépése miatt. Nem működik már ez a befizetési mód az OTP-nél? Vagy mi lehet a gond? 2-3 oldalt visszaolvastam, más is találkozott ilyen gonddal?

Köszi a válaszokat!
carlop hozzászólt a Re:Coral témához
2015 jún 12. 11:49
Sziasztok!

Elolvastam a teljes 26 oldalt, de talán csak 1 konkrétabb utalást találtam a Coral tétkorlátozási szokásaira. A kérdésem ezzel kapcsolatos lenne: mekkora tétre korlátozzák az embert jellemzően, ha bekövetkezik az elkerülhetetlen? Nagyobb ligákra itt is magasabb tétet engednek tenni lekorlátozás után, mint több helyen? Jellemző esetleg az, ami mondjuk a Marathon sajátja, hogy leszedik egészen 1 euróra (vagy egyéb pénznemre) a maximális tétet és "könnyen eljár a kezük"? Vagy itt ennyire nem brutális a mérték? Esetleg itt is több lépcsőben végeznek ki, mint mondjuk a BWin esetében tapasztalható? (Az első korlát után további csökkentésekkel a megtehető tétre vagy lehetséges nyereményre.)

Köszönöm előre is a válaszokat!
carlop hozzászólt a Re:Betfair Infó témához
2015 máj 11. 18:59
Idézetet írta: butyi Dátum május 11, 2015, 18:44:32
az oldal alján


Köszi! Közben megtaláltam, alig verte ki a szemem. ;)
carlop hozzászólt a Re:Betfair Infó témához
2015 máj 11. 18:43
Sziasztok!

Sportbook résznél van esetleg tétkorlátozás egy idő után, vagy úgy működik ez is ebből a szempontból, mint az exchange?

Köszi a választ!

A felhasználó összes hozzászólása