Játékok, melyekben SPF Infó szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

SPF Infó közösségi adatai

SPF Infó statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
SPF Infó
SPF Infó hozzászólt az ATP Genf, Lyon témához
2019 máj 18. 17:30
Heti ATP tornák: Genf, Lyon

Ebben a témában lehet beszélgetni a tornákról, ide jöhetnek a tippek, vélemények stb.  :topbet_125:
SPF Infó
SPF Infó hozzászólt a WTA Strasbourg, Nürnberg témához
2019 máj 18. 17:28
Heti WTA tornák: Strasbourg, Nürnberg

Ebben a témában lehet beszélgetni a tornákról, jöhetnek a tippek, információk stb.  :topbet_125:
SPF Infó
SPF Infó hozzászólt a Re:III. félidő témához
2019 máj 14. 05:25
Labdarúgás-fejlesztési programot dolgozott ki a Bicskei Európa-bajnokai '84 Egyesület
   
A labdarúgás bázisának kiszélesítésére dolgozott ki infrastrukturális és szakmai elemből összeálló programot a Bicskei Európa-bajnokai '84 Egyesület.

 
Szeiler József, az 1984-es ifjúsági Európa-bajnokságon aranyérmes játékosokból tavaly megalakult egyesület elnöke a hétfői sajtótájékoztatón hangsúlyozta: legfontosabb céljuk, hogy olyan közösségi sportpályákat építsenek, amelyek hosszú távon megváltoztathatják az embereknek a labdarúgáshoz, és ezen keresztül a sporthoz való hozzáállását.
   
"Ezeknek a közösségi tereknek azt kell sugallniuk a család minden tagjának, hogy álljanak fel az íróasztalok, a komputerek, vagy a tévék mellől, és kezdjenek el mozogni, sportolni" - mondta Szeiler József, aki szerint az Öcsigrundnak nevezett, ingyenesen használható pályákon a gyerekek megismerkedhetnének a labdarúgás elemeivel, miközben a szüleik futhatnának, teniszezhetnének, kondizhatnának, fitneszgyakorlatokat végezhetnének, vagy akár nézhetnék is gyereküket sportolás közben.
   
A részletekre rátérve kifejtette: a gumigranulátum borítású, 3000 négyzetméteres grundokon a pályák mellett egy pici lelátó, kültéri fitnesz rész, rúgófal, futókör és wifi zóna is lenne.
   
Szeiler szerint mivel a magyar emberek 20 százaléka lakótelepen lakik, az Öcsigrundokat is ott kellene kialakítani, mert így tudnak a legtöbb emberhez eljutni. Az egyesület becslése szerint egy Öcsigrundot 85-90 millió forintból lehetne megépíteni, melyet havonta 1000-en használnának aktívan, az érdeklődők száma pedig közel 500 lenne.
   
A program másik része az "Öcsi és a grund" elnevezésű oktatási program, amely 101 futball és futsal gyakorlatot javasol az utánpótlásedzőknek és testnevelő tanároknak.
   
A jelenleg testnevelő tanárként dolgozó Kovács Kálmán, a szakmai program egyik kidolgozója úgy gondolja, a labdarúgást közelebb kell hozni az emberekhez, és ha ez sikerül, akkor a szurkolói és a nézőszámok is emelkedni fognak. Az egykori csatár szerint a futballal lehet nevelni az ifjúságot, de ezeken a pályákon más csapatsportágaknak is szeretnének területet biztosítani, mert a szociális érzékenységet csak ezekkel lehet kialakítani a fiatalokban.
   
Szeiler József a további lépéseket illetően elmondta: programjukat hasznosnak ítélték a Magyar Labdarúgó Szövetség illetékesei, a IX. kerületi önkormányzat képviselő testülete pedig anyagi támogatást is megszavazott, így ez első, minta Öcsigrundot a IX. kerületi József Attila lakótelepen fogják kialakítani, és várhatóan augusztus-szeptember tájékán nyílik majd meg. Hozzáfűzte: bízik abban, hogy az MLSZ pénzügyileg is támogatni fogja elképzelésüket, emellett nagyobb, helyi cégeket is sikerül majd a program mellé állítaniuk.

forrás: MTI
SPF Infó
SPF Infó hozzászólt a Re:WTA Róma témához
2019 máj 12. 15:10
Legutóbbi tíz győztes:


2018    Svitolina Elina
2017    Svitolina Elina
2016    Williams Serena
2015    Sharapova Maria
2014    Williams Serena
2013    Williams Serena
2012    Sharapova Maria
2011    Sharapova Maria
2010    Martinez Sanchez Maria Jose
2009    Safina Dinara
SPF Infó
SPF Infó hozzászólt a Re:ATP Róma témához
2019 máj 12. 15:08
Legutóbbi tíz győztes:


2018    Nadal Rafael
2017    Zverev Alexander
2016    Murray Andy
2015    Djokovic Novak
2014    Djokovic Novak
2013    Nadal Rafael
2012    Nadal Rafael
2011    Djokovic Novak
2010    Nadal Rafael
2009    Nadal Rafael
SPF Infó
SPF Infó hozzászólt a WTA Róma témához
2019 máj 12. 15:06
WTA Róma

Ebben a témában lehet beszélgetni a tornáról, ide jöhetnek a tippek, információk stb. :topbet_125:
SPF Infó
SPF Infó hozzászólt az ATP Róma témához
2019 máj 12. 15:05
ATP Róma

Ebben a témában lehet beszélgetni a tornáról, ide jöhetnek a tippek, információk stb. :topbet_125:
SPF Infó
SPF Infó hozzászólt a Re:III. félidő témához
2019 máj 10. 21:53
MLSZ-közgyűlés - Csányi: pályázni fogunk BL- és El-döntőre

Csányi Sándor elnök a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) pénteki közgyűlésén bejelentette, hogy a jövőben pályáznak Bajnokok Ligája- és Európa-liga-döntő megrendezésére, illetve a klubok ismét romló gazdálkodása miatt bevezetik itthon a pénzügyi fair playt.

 
A sportvezető az épülő Puskás Ferenc Arénával kapcsolatban jelezte, a kivitelező írásban kötelezettséget vállalt arra, hogy a létesítmény elkészül november 15-ére, amikor a magyar válogatottnak még van szabad játéknapja, így aznap egy világ élvonalába tartozó nemzeti együttessel szeretnék felavatni a stadiont, de a szerződést még nem írták alá.
   
Csányi komoly kritikát fogalmazott meg a klubok romló gazdálkodásával kapcsolatban, s jelezte: az MLSZ - az európai szövetséghez hasonlóan - várhatóan 2020-tól bevezeti a pénzügyi fair playt, másrészt korlátozza a keret létszámát, mivel több mint 200 játékos egyetlen percet sem játszott az idényben.
   
"Nem klubellenes vagyok, hanem a felelőtlen gazdálkodást nem tűröm. A 2010 és 2016 közötti időszakban stabilizálódott a klubok gazdálkodása, de most megint néhány egyesület bajba sodródott" - mondta Csányi, aki megjegyezte, egyelőre nem kívánnak változtatni az első és másodosztályú bajnokságok lebonyolítási rendszerén. Ugyanakkor - tette hozzá - a lehető leghamarabb bevezetik a videobírót, ami 2020/21-es szezonban tűnik reálisnak, de tesztjelleggel egyes Magyar Kupa-találkozókon már jövőre kipróbálhatják.
   
Az MLSZ-elnök elégedetlenségének adott hangot amiatt, hogy az úgynevezett fiatalszabály megszüntetésével csökkent a magyar futballisták és a fiatalok játékperce. Amíg a 2015/16-os idényben 75 százalék volt magyarok és 10 százalék a fiatalok játékperce, addig az mostanra 64-re, illetve 4-re csökkent. Pozitív oldalon említette, hogy a MOL Vidi FC szerepelt az Európa-liga csoportkörében, továbbá megjegyezte, reményei szerint a mostani kiírásban bajnok Ferencváros is eléri ezt a szintet, az MLSZ részéről pedig konstruktív hozzáállásról biztosította, ahogy azt a Vidi is megkapta egyes találkozók elhalasztásakor.
   
"Georges Leekens gyorsan jött és gyorsan ment. Emiatt magamra vállalom a felelőséget. Nálam van türelem és bizalom, ha látni a fejlődést. Bízom Rossiban, mert nála ez tapasztalható" - mondta a szövetségi kapitány váltásról Csányi, aki a Rossi-éra egyik nagy nyereségének tartja, hogy Willi Orbán elkötelezte magát a magyar válogatott mellett, miután a nemzeti együttes 2-1-re legyőzte a görögöket a Nemezetek Ligájában.
   
Csányi az eddigi két Eb-selejtezőt értékelve csalódásnak nevezte a szlovákiai vereséget, de bravúrosnak minősítette mind a játékot, mind az eredményt a vb-ezüstérmes horvátok hazai legyőzésekor. Hozzátette, "kötelező a kettős győzelem" a soron következő két Eb-selejtezőn Azerbajdzsánban és itthon Wales ellen. Elmondta, hogy június 12-én kezdődik a 2020-as, részben budapesti rendezésű Európa-bajnokság jegyértékesítésének első fázisa, a magyar szurkolóknak pedig el kell hinniük, hogy a válogatott kijut a kontinensviadalra, mivel azoknak a drukkereknek, akik csak a későbbi fázisokban igényelnek belépőt, csak egy a négyszázhoz lesz az esélyük, hogy hozzá is jutnak.
   
"Ismét szégyenkeznünk kell a szlovákiai meccs kapcsán. Az 55 ezer eurós büntetésnek is lett volna jobb helye, de jobban fáj, hogy most néhány száz renitens miatt háromezer hely marad üresen, pedig szinte azonnal majdnem az összes jegy elfogyott Wales ellen. A következő büntetés ismét zártkapus meccs lehet" - adott hangot elégedetlenségének Csányi, aki felvetette azt is, hogy ha a problémát nem sikerül orvosolni, akkor az MLSZ nem fog az idegenbeli találkozókra jegyet értékesíteni.
   
Beszámolója szerint az MLSZ egymilliárdos nyereséggel zárta az évet, az előző évben pedig 46,4 milliárd forint TAO-pénzt tudott felhasználni a futball, ebből 6,8 milliárd jelentkezett az MLSZ-nél, a többi a kluboknál. A TAO-pénzek szabályszerű felhasználásának ellenőrzése során 11 esetben tettek büntető feljelentést, 59 szervezetet pedig kizártak a rendszerből. A kiadásokat illetően azt hangsúlyozta, hogy csak tíz százalékot fordítottak a profi labdarúgásra.
   
"Eddig 334 milliárdból 31 stadion került átadásra. Ami probléma, hogy 2500 pálya van az országban, de ennek csak 5 százaléka található a fővárosban. A Budapest-program célja, hogy 145 pálya legyen a fővárosban, a problémát a helyszínek megtalálása jelenti" - mondta az MLSZ-elnök, aki jelentős eredményként értékelte, hogy jelenleg 280 316 az igazolt labdarúgók száma, a csapatoké pedig 13 000 fölé kúszott.
   
A közgyűlésen a 72 érvényes szavazati joggal rendelkező küldöttből 54 jelent meg, ők valamennyi beszámolót elfogadták.

forrás: MTI
SPF Infó
SPF Infó hozzászólt a 2019 Jégkorong VB témához
2019 máj 10. 09:05
2019 Jégkorong VB
Helyszín: Szlovákia
Időpont: május 10. - május 26.
Hivatalos weboldal: https://www.iihf.com/A csoportok:

A csoport (Kassa): Kanada, Egyesült Államok, Finnország, Németország, Szlovákia, Dánia, Franciaország, Nagy-Britannia

B csoport (Pozsony): Svédország, Oroszország, Csehország, Svájc, Norvégia, Lettország, Ausztria, Olaszország

A résztvevő 16 csapat két csoportban küzd. Az 1-4. helyezettek a negyeddöntőben folytatják, míg a két utolsó kiesik a divízió I/A-ba.

A legutóbbi tíz győztes:

2009: Oroszország
2010: Csehország
2011: Finnország
2012: Oroszország
2013: Svédország
2014: Oroszország
2015: Kanada
2016: Kanada
2017: Svédország
2018: Svédország
SPF Infó
SPF Infó hozzászólt a Re:ATP Madrid témához
2019 máj 6. 05:29
Legutóbbi öt győztes:


2018   Zverev Alexander
2017   Nadal Rafael
2016   Djokovic Novak
2015   Murray Andy
2014   Nadal Rafael
SPF Infó
SPF Infó hozzászólt a Re:WTA Madrid témához
2019 máj 6. 05:28
Legutóbbi öt győztes:


2018   Kvitova Petra
2017   Halep Simona
2016   Halep Simona
2015   Kvitova Petra
2014   Sharapova Maria
SPF Infó
SPF Infó hozzászólt a WTA Madrid témához
2019 máj 6. 05:25
WTA Madrid

Ebben a témában lehet beszélgetni a tornáról, ide jöhetnek a tippek, információk stb. :topbet_125:
SPF Infó
SPF Infó hozzászólt az ATP Madrid témához
2019 máj 6. 05:24
ATP Madrid

Ebben a témában lehet beszélgetni a tornáról, ide jöhetnek a tippek, információk stb. :topbet_125:
SPF Infó
SPF Infó hozzászólt a 2019 Divízió I/A Jégkorong VB témához
2019 ápr 28. 09:04
2019 Divízió I/A Jégkorong VB
Helyszín: Kazahsztán
Időpont: április 29. - május 5.
Hivatalos weboldal: https://www.iihf.com/

A vb magyar érdekeltségű programja:

április 29:

08:30 Magyarország–Dél-Korea

április 30:

15:30 Fehéroroszország–Magyarország

május 2:   

08:30 Litvánia–Magyarország
 
május 3:    

15:30 Magyarország–Szlovénia   

május 5:   

15:30 Kazahsztán–Magyarország   
SPF Infó
SPF Infó hozzászólt a Re:WTA Rabat, Prága témához
2019 ápr 28. 07:29
Legutóbbi öt győztes:


Rabat

WTA Rabat 2018   Mertens Elise
WTA Rabat 2017   Pavlyuchenkova Anastasia
WTA Rabat 2016   Bacsinszky Timea
WTA Rabat 2006   Shaughnessy Meghann
WTA Rabat 2005   Llagostera Vives Nuria


Prága

WTA Prága 2018   Kvitova Petra
WTA Prága 2017   Barthel Mona
WTA Prága 2016   Safarova Lucie
WTA Prága 2015   Pliskova Karolina
WTA Prága 2010   Szávay Ágnes

A felhasználó összes hozzászólása