Játékok, melyekben markymark szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

markymark közösségi adatai

markymark statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
markymark hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2017 dec 17. 15:21
Ha csak telorol tudnál befizetni akkor a böngészőbe azt írd be hogy 288sb.com. Jelentkezz be.

Az appjukon nekem sem megy, még a history sem tölt be, gyanítom azért mert a bet365.com amúgy tiltva van.
markymark hozzászólt a Re:Ingyen pörgetések témához
2017 dec 17. 13:25
Majd csodálkoztok ha kizárnak a promókból, vagy bezárják a számlát mert visszaéltek vele.

Én is kihasználtam de én biztos nem fogok panaszkodni itt az unfair bánásmod miatt.
markymark hozzászólt a Re:Ingyen pörgetések témához
2017 dec 16. 12:19
Az Amazon Wild is elég jó. 100line-s slot szóval 1font!euro a min pörgetés de nekem szépen szokott adni. Forgatni jó kicsit nagyobb bankrollal.
markymark hozzászólt a Re:Ingyen pörgetések témához
2017 dec 16. 11:03
Amikor elfogadod akkor kiíírja hogy 15szörös. Nem ártana ha el is olvasnátok.
markymark hozzászólt a Re:Ingyen pörgetések témához
2017 dec 16. 01:15
Fruit Burst
markymark hozzászólt a Re:Ingyen pörgetések témához
2017 dec 16. 00:23
Igen 2 számlán is kiforgattam. Összesen 90euro
markymark hozzászólt a Re:Skrill (Moneybookers) Infó témához
2017 dec 15. 03:26
Ha jól rémlik van egy minimum 0.50Euros költség. Kis összeg átküldése jelentősen drágult viszonta nagyobb összegek olcsóbbak lettek.
markymark hozzászólt a Re:Bejött!!! témához
2017 dec 14. 21:57
Ez igen..
markymark hozzászólt a Re:Ingyen pörgetések témához
2017 dec 14. 13:34
WH bingo 3font free a gamesre

FESTIVE3   15x wagering
markymark hozzászólt a Re:Kézi-Aréna témához
2017 dec 14. 03:25
Most így jobban végig gondolva annyira nem vagyunk rosszak. Egy legjobb 8 simán kinézne.Sőt.. Csak kellene egy gólerős átlövő (mint amilyen Radulovics volt vagy legalább egy Tóth Timi) és egy épkézláb beállós(fele olyan jó mint amilyen Kulcsár Anita volt) és nem lenne itt semmi baj. Két kulcsposztról hiányzik normális játékosunk ami segítene automatikusan a többin is. Ha lenne egy Brattset/Broch ebben a keretben akkor jobban fogná a belső védőket. Egy jó zárással jobb lövő lehetőség lehetne. Ha jobban figyelnének az átlövőkre több terület lenne betörni. Be kell látni ahol mi jók vagyunk(elfogadhatóak a világelithez képest, kapusposzt, szélső helyzetkihasználás) az nem kulcsposzt. Még a kapust sem mondanám annak, mert ha átjáróház a védekezés akkor állhat a kapuban egyszerre is a Bíró meg Janurik a ziccert nagy eséllyel ők sem fogják. Az irányítót azért nem mondanám kulcsposztnak mert abban szinte minden csapatnak van egy kimagaslóan jó játékosa. Nekünk is. De amiben kurvára gyengék vagyunk az az átlövések, a zárások, a beállós megjátszása, a beállós több védő lefog(lal)ása.
Szerintem egyszerűen ilyen ez a generáció. Ezekre a posztokra nincs játékosunk és ahogy Zsigát hallottam reggel a tvben a közeljövőben nem is lesz.
Azt akarom kihozni ebből, ha egyszerűen nincs olyan fiatal játékos, már pedig azok szerint sincs akik ebben élnek nap mint nap, akiben lehetne látni hogy ezekre a hiányposztjainkra pár éven belül megoldás lehet az azt mutatja hogy minőségi problémák vannak. A futballban is van olyan hogy egy ország egy ideig csúcson van majd jön egy gyengébb generáció és mindenki temetni kezdi őket.Példának okáért Brazília.
markymark hozzászólt a Re:Kézi-Aréna témához
2017 dec 13. 20:42
Ha olyan extra klasszis lenne barmelyik gyorbol elkuldott, eligazolt jatekos mint a kulfoldi rivalisai akkor biztos nem mentek volna mashova. Biztos a gyor is szivesebben jatszatna magyarokat de ha egyszer nem eleg jok? Es nem azert nem eleg jok mert nem jatszanak hanem mert nrm extra tehetsegesek. Pontosan Erd, Ujvaros, Kisvarda szintuek. Ha valakiben csak kicsit is megcsillanna az extra klasszis vonas akkor biztos kapna lehetoseget.
Pl egy Oftedal abban a gyenge(nem bl final4 szint, kb Erd)  Issyben is megmutatta tavaly klasszisat. Nalunk meg egy Klivinyi szamit klasszisnak. 50perces jatekos es egy lapon sem lehet emlegetni pl Oftedallal. Miert? Mert jo de nem extra klasszis. El kell fogadni, nem ez a legjobb generacionk.

Ugyanakkor ha lenne egy normalis goleros beallonk, es egy goleros atlovonk es mondjuk top4esek lennenk folyamatosan, akkor a tobbi jatekost is mas szemszogbol neznenk.. Jobbnak latnank oket.
markymark hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2017 dec 13. 13:06
Engedd el a dolgot.. és csinálj egy új számlát más nevére vagy játssz máshol.


Amúgy leírom az egyik régebbi sztorim amit a magyar chatessel folytattam le. Néha előfordul, hogy egy egy teniszmeccs közvetítése megakad és lezárják. Akár több 10percre is. Amikor még ez nekem újdonság volt elmentem a chatre és megkérdeztem hogy mivan, miért nem megy a meccs. Erre a chates fogta és bemásolta hogy a bet365 nem vállal felelősséget az élő eredményekértz, az az én felelőssége bla bla. Szó szerint bemásolta. Erre én hogy engem az érdekel hogy miért állt meg a közvetítés, miért nem frissül. Erre bemásolta szóról szóra ugyanazt. Megkérdeztem még egyszer és ahelyett hogy azt írta volna amit 20perccel később az angol chates hogy sajnos elveszett a kapcsolat a helyszínnel és az élő eredményeket közvetítővel így kénytelenek lezárni a piacokat. Mit csinált a magyar droid? Bemásolta harmadszor ugyanazt a mondatot csak hozzátette hogy mást nem tud írni..

És még volt egy párszor hasonló ahol a kérdés megválaszolása helyett bemásolt egy mondatot a szabályzatból ami nem is válaszolta meg az eredeti kérdést.
markymark hozzászólt a Re:Matek témához
2017 dec 13. 11:49
Az 1,66 az igazából 1.66666666666666666666666666 szóval 2/3ad (4/6od,6/9ed stb)

A helyes válasz 15000.
markymark hozzászólt a Re:Skrill (Moneybookers) Infó témához
2017 dec 12. 15:16
Nem tartom valoszinunek hogy azzal a kartyaval igy tudsz fizetni
markymark hozzászólt a Re:Felmérés sportfogadási szokásokról témához
2017 dec 11. 09:26
Na csak kibújt a szög a zsákból. Eladásra kínálod. Kíváncsi vagyok mennyit él ez a topic még.

A felhasználó összes hozzászólása