Játékok, melyekben DeedPool szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

DeedPool közösségi adatai

DeedPool statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
DeedPool
DeedPool hozzászólt a Re:bet365 befizetések és kifizetések témához
2023 okt 7. 10:22
"Másik opció, ha mindenképpen skrillt használnál, hogy csinálsz egy paysafecard accot, és a kártyáddal náluk veszel vouchert(vagy feltöltöd a számládat). Ezt már 5%ért feltolhatod a skrilledre és szabadon használható.
Ez a legdrágább mód. A 15kdból 14250érne a skrillre. De ez a legbiztonságosabb mód. Erre biztos nem ugranak a skrillnél."

Ezt nem értem. Mi az hogy "csinálsz egy paysafecard accot, és a kártyáddal náluk veszel vouchert"? Nekem jó ez is, csak írd le hogy ez mi, mert ebből nem értek semmit. Kszöi :)
DeedPool
DeedPool hozzászólt a Re:bet365 befizetések és kifizetések témához
2023 okt 7. 10:06
A héten megvolt az azonoításom Skrill-nél. Végig olvastam a topicot és még mindig nem világos hogy most akkor lehet e Skrillről feltölteni Bet365-re vagy se. Már csak az alábbi miatt is elbizonytalanodtam. Fel se töltöttem az összeget addig amíg nem tud valaki valami boztosat modani.

DeedPool
DeedPool hozzászólt a Re:bet365 befizetések és kifizetések témához
2023 szept 17. 21:06
"Amugy nem ertem higy miert nem tudsz bejelentkezni. Hisz a kep alapjan be vagy.

Amugy volt mar penz a szamladon valaha? Mert a verifikacio elott kell ra penzt tenni."


Igen volt anno, amikor regisztráltam évekkel ezelőtt.

Be tudok jelentkezni gépen igen. Mobilon nem tudtam egyszser sem.
DeedPool
DeedPool hozzászólt a Re:bet365 befizetések és kifizetések témához
2023 szept 17. 18:18
Csak hogy nekem kéne még egy ellenőrzés a fiokomhoz.


https://ibb.co/p0pf3Lc

Ahhoz meg kell az app, de oda se tudok belépni, pedig csak tegnap töltöttem le.

Mint írtam évekkel ezelőtt nem léptem be a Skrill-re. Azota gondolom itt is él valami adat elleőrzés a használathoz. Nem akarok úgy járni hogy felteszek rá X összeget aztán se le se fel nem tudok vele mit kezdeni emiatt.
Vagy nem kér semmi adategysztetést? Személyazonosság ellenőrzése ilyesmi?
DeedPool
DeedPool hozzászólt a Re:bet365 befizetések és kifizetések témához
2023 szept 17. 16:14
Sehogy sem akar sikerülni. Kikapcsoltama  beállításokban hogy ne kérje azt a kódot, most meg hiba üzenetet kapok az aplikációmon, amivel továbbra se tudtam bejelentkezni még egyszer sem.

ez jött fel míg nem kapcsoltam ki azt hogy kérje azt a kódot.

https://ibb.co/2Mtx8wW

most meg ez fogad

https://ibb.co/sRWyfN4

Addig se tudok eljutni hogy azonosítsam magam ezen a vackon, nem hogy még felölteni is tudjak.
DeedPool
DeedPool hozzászólt a Re:bet365 befizetések és kifizetések témához
2023 szept 17. 11:05
Olvasom itt a topicot és nekem is volna problémám, de előtte azt szeretném kérdezni így az utolsó hozzászólások után, hogy most akkor lehet pénzt feltölteni Skrill-re, majd onnan átutalni Bet35-re vagy sem? :)
Mert én még cska ott tartanék hogy mivel évek óta nem használtam Skrill-t nekem még kell valami azonosítást végeznem és én már ott megvagyok rekedve.
Szóval én még csak a "Verify your Account" -nál járok. Letöltöttem az alkalmazást és ott nem értem milyen 6 jegyű kódot kér amivel be tudok lépni, mivel az SMS-ben kapott kódot nem fogadja, el, pedig azzal léptem be a számítógépen keresztül is. emailra meg valami "YOU ASKED TO RESET YOUR PIN" üzenet jön és már kivagyok tőle hogy nem jutok egyről a kettőre.
DeedPool
DeedPool hozzászólt a Re:Fogadási Stratégiák témához
2021 nov 26. 20:40
Jelentem elolvastam mind a 162 oldalt. Ha új vagy itt a fórumon , megírom: senki nem találta fel a spanyol viaszt. VISZONT!: nagyon sok jó tanács, ötlet, tapasztalat felhalmozódott a topicban, szóval érdemes napokat szánni a topic elolvasására. Én sem bántam meg.
DeedPool
DeedPool hozzászólt a Re:Röplabda témához
2021 nov 25. 19:13
Idézetet írta: gerry Dátum november 25, 2021, 18:15:51
Élő: 0-2-nél

EUROPE: Champions League Women - Round 1
25.11.2021 17:00
Fenerbahce - Dynamo Kazan

Hazai, odds: 3,00

Ez szép volt. :)
DeedPool
DeedPool hozzászólt a Re:hoki 1,5 over/harmad témához
2021 nov 6. 11:59
Üdv!

Rég nem volt hozzászólás a témában, de mondom hát ha...
Én eleve nem értem miért a 1,5 gól/harmad fogadás. Miért nem elégszel meg a 0,5 gól felett 1.5-1.7 ods közé ki lehet azért várni a 10. perc körül és jobb arányba jön. Meg minek kelett egy mecset kivetni 3 harmadon át. Én csak is az első harmadra koncentrálok, de ha az 0-0 akkor még a második aztán ennyi, jöhet a következő meccs. Szigorúan gólos bajnokságok, avagy még az U20 meccsekkel szemezgetek olykor.
DeedPool
DeedPool hozzászólt a Re:Fizetős tippadók témához
2020 aug 8. 21:48
Sziasztok! Tud valaki valamit a tippmixtippek1x2 prémiumjairól? (Pénzmágnes, Bázis.. .stb). Az ingyen tippjei szépen jönnek és belátom a pénzmágnsese aszteltenisz tippjei is szépen jönnek (ha igaz) amit amúgy kipróbáltam én is és egész könnyi az asztalteniszt kiismerni. A profil képe amit rendre rá tesz a szelvényeire védjegy ként azt tudom hogy egy külföldi oldalról nyulta le (google képkereső forevor). De a tippjei attól még jöhetnek, de az ár amit elkér ezekért a prémium tippekért... Próbáltam szétnézni a neten, de sehol sem találtam róla buktatót, vagy vélmenyényt avagy nem találtam olyan embert aki tag volna (emailba kapják a tippeket).
DeedPool
DeedPool hozzászólt a Re:Fogadasi Strategiak témához
2019 dec 12. 12:55
Üdv fogadótársak!

Én is, int itt sokan mások sok éve keresi  a biztos nyerő fogadási stratégiát. Több stratégiát és sportágat is kipróbáltam már.
Tegnap bele botlottam ebbe a fórumba több órán át olvastam eme oldalakat. Úgy vettem ki "még mindig" nem találtuk meg az aranytojást tojó tyúkot.  Vagy tud valaki valamit?
Aki régebb óta fórum tag vagy csak simán több tudással rendelkezik, avagy mindenkitől kérdezném aki eme sorokat olvassa, hogy talált e már valaki közel "jó" startégiát avagy milyen sportágra/eseményre érdemes fogadni? Tudom ez mindennapos kérdés, de ha valaki tud valamit amin el lehet indulni, ami eddig neki bíztató volt azt le ellenőrizném. Mert én már lassan kifogyok a stratégiákból, fogadásokból hogy mit is kéne tenni. Köszönöm!

A felhasználó összes hozzászólása