Játékok, melyekben vazul73 szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

vazul73 közösségi adatai

vazul73 statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
vazul73 hozzászólt a Re:Paysafecard témához
2023 nov 12. 19:07
Idézetet írta: MessiÁs Dátum november 12, 2023, 18:23:09Limtek és státuszoknál lehet szerintem a kyct megcsinálni, és akkor nem kapsz limites dolgot.
Azt irtad hitelkártya. Nem lehet hogy azt nem szeretik? Én debitet használnék inkább

Aha, látom, unlimitednél kell a kyc. Akkor átlépek és megpróbálom úgy. Köszi.
vazul73 hozzászólt a Re:Paysafecard témához
2023 nov 12. 18:01
Idézetet írta: MessiÁs Dátum november 12, 2023, 16:25:07Kyc?
A nevre megcserelt sorrend?

Köszi a választ.
Standard számlám van, ennél azt írja az ászf, hogy kérhet azonosításhoz dolgokat.
 "A PSC jogosult az ügyfél személyazonosságának és lakóhelyének igazolását, valamint a regisztrációs adatok pontosságát igazoló egyéb dokumentumokat kérni."
De nem kér és nem is találok ilyen helyet, ahová fel tudnám tölteni.
A kártyán lévő névnél előre rakta a keresztnevet, azt én próbáltam fordítva is, ahogy a kártyán van, csupa nagybetűvel is, sehogy nem volt jó.
vazul73 hozzászólt a Re:Paysafecard témához
2023 nov 12. 15:29
Sziasztok. Nyitottam egy paysafecard számlát, de a feltöltéssel nem boldogulok. Online tölteném fel MC hitelkártyáról, de a kártyára írt név mezőben a nevemet nem fogadja el, "Cardholder name is invalid" hibával.Érdekes, hogy miután beütöm a kívánt összeget és a továbbra kattintok, a következő oldal már úgy jelenik meg, hogy az app a nevemet automatikusan kitölti, a kártyaadatok még üresek, de már akkor is írja, hogy nem jó a név. Természetesen a név és az ékezetek is stimmelnek és ugyanaz van megadva a paysafecardnál is, mint ami a kártyán szerepel. A másik probléma, hogy első alkalommal 20000ft-tal próbálkoztam és hiába nem  sikerült a tranzakció, a második próbálkozásomnál viszont eleve visszautasít, mondván, túllépem a napi keretet. Mi lehet a probléma?
vazul73 hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2020 nov 26. 12:47
Idézetet írta: Winger Dátum november 26, 2020, 12:11:11
Sziasztok! Az általam használt eszközökön (laptop,okostelefon) 2 napja szinte használhatatlan ez a fogadóiroda. Tegnap napközben órákon át nem működött, este rendben volt egészen éjfélig, majd ismét "meghalt". Ma reggel egy ideig megint jól működött, de kb. 10 óra óta megint semmi. Már minden kipróbáltam, - 3 böngésző, előzmények törlése, stb. - eredmény semmi.
Érdeklődöm,hogy másoknál mi a helyzet?

Nekem jó. (12.43-kor, chrome-ról) Be tudtam jelentkezni, fogadtam, előzményeket néztem, minden rendben.
vazul73 hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2020 okt 31. 07:05
Kb. két hete azt vettem észre hogy kedvenc kézilabda fogadásaimat kivették a választékból. Tapasztalt valaki hasonlót más sportágaknál? Arra gondolok, ha esetleg bukik hullottak ki a járvány miatt, akkor érthető, viszont akkor más sportágaknál is lehetett ilyen. Viszont, ha más sportoknál nem volt kínálat szűkítés, akkor nem igazán értem. Másik kérdésem, hogy tapasztalt más is olyat, hogy az Erste 200000 forintban maximálta a napi bejövő összeget Visa classicra. Kicsit fura, hogy jóval kisebb, mint a költési limit.
vazul73 hozzászólt a Re:Befizetés/Kifizetés Infó témához
2019 márc 1. 15:56
Idézetet írta: Wonder68 Dátum március 01, 2019, 15:41:30
Akkor jó, mert ha más pénznemben jön, akkor még plusz felszámítanak, 3000forintot.

Ilyen probléma nincs, pont annyi jött, amennyinek kellett.
Most bementem a netbankba és szétnéztem, már nincs rajta a zárolás. 25-én érkezett a pénz, ma könyvelték (nem tudom mi tart ezen 4 napig?) és levették a zárolást.
Ellenben volt ma egy automatás befizetésem a bankszámlámra, az 16-ig van zárolva, vagyis valószínűleg ténylegesen a könyvelés napjáig. Azzal nem voltam képben, hogy ennyi idő, míg elkönyvelik, de akkor minden oké.
vazul73 hozzászólt a Re:Befizetés/Kifizetés Infó témához
2019 márc 1. 15:35
Idézetet írta: Wonder68 Dátum március 01, 2019, 14:27:24
Forintba kérted a leutalást?

Igen, arra a kártyára jött, amiről befele is fizettem.
vazul73 hozzászólt a Re:Befizetés/Kifizetés Infó témához
2019 márc 1. 14:17
Rafiról Erstére váltottam, pár napja megtörtént az első kifizetés az új bankszámlára a Bet365-től, az Erste rögtön tett is egy zárolást az összegre március 13-ig. A Rafinál soha nem volt ilyen. Most épp nem akarom elkölteni, nem probléma, de a jövőben elég kellemetlen lehet, ha kihúzok egy összeget mert kell, de nem férek hozzá, mert a bank x hétig zárolja.
Valakinek volt már hasonló esete az Erstével, vagy ez csak egy egyedi eset lehet, mert először jön ebből az irányból pénz?
vazul73 hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2019 febr 24. 14:43
Kaptam a napokban egy "No deposit" bónuszt 8k értékben, a szokásos feltételekkel, a megforgatás min.1.5-ös oddson 3x-os értékben, sokszor volt már ilyen, egy a sok közül. Mivel én úgymond "fika" oddsokkal játszok, az elmúlt pár napban nem volt 1.5 feletti oddsú fogadásom, amivel ugye kipörgethetném. A következő a megfigyelésem:
Bankroll a bónusz megkapásakor kb. 100k (nem emlékszem pontosan), a bónusz ugye 8k, de az egyszerűbb számolásért vegyük úgy, hogy a bónusz innentől a bankroll 10%-a.
Az én feltételezésem szerint innentől ha fogadok, akkor 90%-ot a saját tőkémből teszek, 10%-ot pedig a bónuszból, ezért, ha növekszik a tőkém, akkor annak csak 90%-a lesz kivehető "saját" pénz, a maradék pedig a jobb felső legördülő menü "Bónusz" rubrikájában halmozódik. Ezzel nem is lenne semmi gond, azonban a valóság egy kicsit mást mutat. A jelenlegi bankrollom 299k, ebből kivehető saját tőke 168k, a bónusz rubrikában 131k.
Eszerint miközben a bankrollomat 3x-oztam, a bónusz címén visszatartott összeg 16x-os növekedésen ment keresztül.
Nem panaszkodásképp írom, tisztában vagyok vele, hogy egy 24k-s 1.5-ös oddsú fogadással át tudom rakni az egészet a "Kivehető" rubrikába, csak mivel egy hete kb. nem raktam 1.5 feletti oddsot, feltűnt a dolog. Nyilván van rá magyarázat, de nem vagyok matematikus, és nekem kicsit fura ez a dolog.

Ui.
Időközben raktam egy fogadást, profit:2500Ft, kivehető összeg nőtt 500Ft-tal, nem kivehető bónusz nőtt 2000Ft-tal. Hááát.... érdekes   :-\
vazul73 hozzászólt a Re:Neteller témához
2019 jan 3. 13:52
Idézetet írta: tevagyaz19 Dátum január 03, 2019, 12:42:55
Mekkora gond,hogy nem küldtek emailt,durva mik vannak.   :o  Nekem csupán annyi a bajom,hogy egy 150euros készpénz felvételt kétszer számoltak el,holott egy tranzakció volt.. már egy hete dolgoznak az ügyön.

Köszönöm építő jellegű hozzászólásodat, lehet, nem ment át, de se pénz, se értesítés. Nyilván az ünnepek miatt lehet csúszás a rendszerben, épp ezért lenne jó, ha dobnának vmi infót, ahogy pl. a Bet365 meg tudta tenni. Remélem a problémád rövidesen megoldódik.
vazul73 hozzászólt a Re:Neteller témához
2019 jan 3. 11:51
24-én kértem egy kifizetést a Neteller számlámról, de a mai napig sem küldtek egy mailt sem, hogy aham, vettük a lapot, indítjuk a pénzt, vagy valami. Mondjuk időközben függőről elfogadottra változott a helyzet, nyilván történt valami, csak fura, hogy nem jelzik semmivel. Ez kifizetésnél másnál is így szokott lenni, nincs értesítés? Pár hete befizetésnél azonnal jött mail, hogy jóváírás történt a számlámon.
vazul73 hozzászólt a Re:Neteller témához
2018 dec 12. 02:10
Próbálkozok a Netelleren egy bankszámla váltással, de nem igazán akar menni. Ahhoz, hogy beállítsak egy újat, törölni kellene a régit. Szétnéztem a FAQ-ban, ezt találtam.

Depending on where you live, you may have registered a bank account on your NETELLER Account.
If you have a new bank account and you want to register it to your NETELLER Account, you can deactivate your old bank account on your own only in case it is already verified. If your old bank account is not verified, please contact our support team by clicking on the available contact channel below so we can assist you accordingly.
To remove your bank account:
    1. Log in to your NETELLER Account.
    2. Click onAccount tab.
    3. Click on Remove option to deactivate your bank account.
Once your old bank account is removed, you will be able to register a new bank account in exactly the same manner as you registered your first bank account. Do not forget that before you can use your new bank account to make a withdrawal, you will need to verify a new test deposit. A new test deposit will be sent to your bank account, and it will arrive in 3-5 business days. While the new bank account is unverified you will not be able to make Bank Transfer Withdrawals.

Please remember, you may only have one bank account registered to your NETELLER Account at any time.

Nos, a régi, regisztrált számlám "Verified" státuszban van, ez nem lehet gond. A probléma ott van, hogy az "Account" fülön nincs "Remove" gomb nálam. Gondoltam béna a chrome, megpróbáltam edge alól  is, de ugyanaz. Az "Account overview"-nál ha a számlaszámra kattintok akkor kirészletezi a bankszámla adataimat, a legalsó sorban meg közli, ha deaktiválni akarom a bankszámlát, vegyem fel a kapcsolatot a supporttal(kattintható).

Please contact "Neteller Support" to deactivate your bank account.


Kattintásra visszavisz a FAQ-hoz. Ördögi kör.
Ha valaki arra jár, legyen oly szíves megkukkantani, hogy merre van az a "Remove" gomb, hátha többet lát, mint én. Előre is köszönöm.
vazul73 hozzászólt a Re:Női Kézilabda EB - 2018 témához
2018 dec 10. 23:36
Idézetet írta: oakland23 Dátum december 10, 2018, 14:13:25
Gólarány, de csak a három csapat egymás elleni meccseinek gólaránya, én úgy tudom, szóval egy norvég-román-német hármas holtverseny esetén ha gólarányt nézzük, akkor is a románok jönnek ki jól, és itt már a gólarány köztük nem változhat, mert már ez a három együttes egymással nem játszik.
De még tovább lehet bonyolítani, mert azzal nem számoltam, és szerintem a románok sem, mi van, ha a németek az uccsó meccsen meglepik Hollandiát.

Akár 4 darab 6 pontos csapat is lehet matek alapján, és igazából csoda sem kéne hozzá. A románoknak akkor lenne +8-as gólkülönbsége annál meg kettő nem tudna jobbat produkálni. Akárhogy számolok, a románoknak belefér a spanyolok elleni szopás, ha minket megvernek. Jó kérdés, arra a mieink elleni meccsre fel merik-e tenni az elődöntőjüket.  ;D

Nem nagyon emlékszek olyanra, hogy egy csapat elkezdjen trükközni, meg meccset leadogatni, amíg nem tuti a saját helyzete. Az eddigi eredmények alapján a románok a spanyolokat amúgy is könnyebben verik, mint minket, szvsz nem fogják azt a meccset ledobni.
vazul73 hozzászólt a Re:Neteller témához
2018 dec 10. 22:53
Idézetet írta: zsivany20 Dátum december 10, 2018, 14:55:40
Az idézet gomb mellett lesz, de csak bizonyos hozzászólás szám után elérhető ez a funkció!  :)  Nem akarok hülyeséget mondani, de talán 50!?

:ok:
vazul73 hozzászólt a Re:Neteller témához
2018 dec 10. 14:49
Idézetet írta: SPF Admin Dátum december 10, 2018, 12:58:23
Amennyiben azt jelölöd be, hogy non-gambling, akkor nem fogsz tudni vele befizetni egyik irodához se.

Köszi. Egyébként hogyan kell megköszönni egy hozzászólást? Biztos kiszúrja a szemem, de nem találok rá gombot.

A felhasználó összes hozzászólása