Játékok, melyekben jeho szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

jeho közösségi adatai

jeho statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
jeho hozzászólt a Re:1xbet témához
2019 ápr 12. 16:23
Ugyan a kommentedben live fogadásokról van szó, viszont pre-mach fogadásban van lehetőséged kapuralövésekre fogadni más irodáknál is. Ha pedig mindenképpen csak a live fogadás érdekel akkor ma este megnézem arra más irodáknál van-e lehetőséged. :)
jeho hozzászólt a Re:Napi tippek - Április 2019 témához
2019 ápr 7. 03:51
Pittsburgh Pengiuns - New York Rangers (1-1, 0-0, 2-2, 0-1) 3:4 - hirtelen halál

Az első harmados 1,5 over pipa lett, viszont a Pittsburg teljesen kétarcú játékának csúnyább felét mutatta. Két harmadon át elképzelés nélkül koriztak, valamint Alexandar Georgiev kapus ismét megmutatta miért lett a múlt hét embere, 36 felé süvítő pakkot hatástalanított. A haza vezető gól pedig csak még jobban feltüzelte a Rangerst. Namestnikov emberhátrányban(!), úgy kiugrott hogy csak hokibottal ütötték a nyomát és bár sikerült az egyenlítés, hiába terült el kapus és védője mint az alföld, az overtime már vitte a szelvényeket. Előbb a Pingvinek gólját anulálták kapustámadás miatt, majd jött a fekete leves amit Ryan Storme szolgált fel.
jeho hozzászólt a Re:Napi tippek - Április 2019 témához
2019 ápr 6. 23:52
NHL
Pittsburgh Penguins - New York Rangers  - Pittsburgh nyer 1,5

A Pingvinek teljesítménye elég hullámvasút szerű.  A fejekben már a rájátszás gondolata motoszkál, de ehhez ma még sikerrel kellene megvívni ezt a csörtét. Crosbyék minden bizonynal ennek megfelelő tűzzel olvasztják majd a Paints Arena jegét. Legutóbbi összecsapásukban New Yorkban agyabugyálták el a piros-kékeket (5:2) és most is hasonló eredményt várok tőlük. Ha nem is tükör(jég) simán, de nyerni fognak. A bátrabbaknak pedig felhívom a figyelmét hogy az első etapban elég jó arányban veszik be az ellen ketrecét, akár a 1,5 gól over sem elképzelhetetlen az első harmadban, odds 2,85. :)
jeho hozzászólt a Re:1xbet témához
2019 ápr 6. 16:47
Idézetet írta: benedek185 Dátum április 05, 2019, 21:02:06
Köszi a tippet, kipróbáltam ezt az 1xbet alkalmazást. Egész pofás meg áttekinthető tényleg. Azt nem értem, ha ilyet össze tudtak hozni, akkor az eredeti főoldal miért nem ilyen, miért egy átláthatatlan katyvasz.
Amúgy azt néztem, hogy van Exchange fogadás ebben az alkalmazásban, bár a betfair-hez képest elég gyerekcipőben jár még.
Jeho, tudsz abban segíteni, hogy ezeket a személyre szóló statokat hol találom?

Persze. :) Igaz most kicsit átalakították azt is. Szóval felül a kis profil ikonnál válaszd a "személyes infó"-t.  Majd a megjelenő lap bal oldalán a felsorolásból "Az Ön jutalmai-t". Ez (kivételesen) átnavigál egy webes felületre és ott "Az ön értékelése-re" kattintva láthatsz néhány skálázott adatot és a rangodat (amolyan FIFA játékos arculattal) Találsz itt különböző focis/teniszes kártyákat, amelyekre kattintva különböző fogadási kihívásokat kell teljesítened, amelyekkel bónuszpontokat kaphatsz, amit beválthatsz ingyen fogadásra, speciálisan megemelt oddsokra vagy éppen akár el is kaszinózhatod. :)

Orosz dolgokban ne keress logikát, mi miért olyan :) És ha esetleg kedvet kapsz egy kis virtuális tőzsdézéshez, arra is van lehetőséged, ugyanezen alkalmazáson belül :)
jeho hozzászólt a Re:1xbet témához
2019 ápr 5. 17:16
Arra gondoltam én is :)

Egy példával érzékeltetve.
Női tenisz mérkőzés, X és Y játszik, mi X sima két játszmás győzelmét várjuk.
A lehetséges fogadások erre a kimenetelre 1Xbet-nél a következők:

-pontos végeredmény 2:0
- X nyer és 2,5 játszmánál kevesebb lesz
- X nyer -1,5 játszmahendikepp
- Első játszmát X nyeri/ mérkőzést X nyeri

És jó esetben ezekből az egyiknél magasabb odds szerepel mint a többinél. Van hogy 1,3 áll szemben 1,55-el :)
jeho hozzászólt a Re:1xbet témához
2019 ápr 4. 21:28
Ami pedig rendszeresen előfordul náluk hogy egy eseményen belül ugyanarra a kimenetelre 4 fogadást is köthetünk sokszor 1-2 tizedes odds különbséggel, ami azért nem mindegy különösen hosszú távon :) Szívesen írok példát is hogy mire gondolok.
jeho hozzászólt a Re:1xbet témához
2019 ápr 4. 20:46
sziasztok!

Akinek kicsit átláthatatlan az oldal annak ajánlom a mobilos, illetve asztali gépes alkalmazásukat. Utóbbit rendszeresen használom és pillanatok alatt megtalálok bármilyen esemélyt, élőben akár 20 mérkőzés eredményét is tudom követni egy képernyőn, szebélyre szabható a skin  és akár egy kattintással is tudok fogadást kötni ezek közül bármire. A pontos neve 1XWin és a weboldalukon a bal felső sarokban található monitor ikonra kattintva tölthetitek le. Kaphattok személyes statisztikákat a fogadásaitokról (szerencse, nehézség,találati arány), illetve a fogadás szerkesztő menüpontban két bármely általatok kiválasztott csapat közül választhattok melyik szerez több gólt akár sportágtól függetlenül. (pl egy jegkorongcsapat több gólt szerez, mint egy teniszjátékos által nyert játszmák száma).

A felhasználó összes hozzászólása