Játékok, melyekben armin900 szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

armin900 közösségi adatai

armin900 statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
armin900 hozzászólt a Re:1xbet témához
2019 ápr 12. 19:15
Idézetet írta: jeho Dátum április 12, 2019, 16:23:43
Ugyan a kommentedben live fogadásokról van szó, viszont pre-mach fogadásban van lehetőséged kapuralövésekre fogadni más irodáknál is. Ha pedig mindenképpen csak a live fogadás érdekel akkor ma este megnézem arra más irodáknál van-e lehetőséged. :)

Itt ugye van egyszer a "Kapura tartó lövés", amit "Shots on goal"-ként szoktak angolul írni. Ebbe csak a gól, illetve ha gól lett volna ha az utolsó ember nem akadályozza meg, tartozik bele. Le van írva pontosabban a definíciója mindenhol. Ez mondjuk valóban van azért néhány irodánál.
Illetve van a sima "Lövés", "Shots", "Attempts", "Shots in the direction of the goal", ebbe minden olyan lövés beletartozik ami gólszerzési kísérlet, maga a gól is, blokkolt lövés, fölé, mellé, kapufára lövés. Na ez utóbbi az, amit én szoktam fogadni, és eddig csak ezen a két oldalon láttam. Ha lehetne ezeket ázsiai bukinál fogadni, az maga lenne a mennyország. Őket nem nagyon érdekli mennyivel rakod, vagy épp mennyit nyersz.
armin900 hozzászólt a Re:1xbet témához
2019 ápr 11. 19:46
Sziasztok!
Februárban kezdtem el játszani az 1xbet-en, mivel a bet365ön megkaptam a számlakorlátozást. Megelégelték hogy minden hónapban 200ezer körüli összegeket nyerek, aztán januárban már sikerült felvinni 500K-ra is. Szóval keresnem kellett egy olyan irodát, ahol tudok fogadni a kedvenc piacomra: Kapura lövési kísérletek, ráadásul ez nekem mindenképp liveban kellett, szóval 1xbet-en kötöttem ki, más irodánál ezt nem is találtam meg sajnos.
Március elejéig minden elég flottul ment, Skrilles kifizetés pillanatok alatt megvolt. Nem kértek okmányokat sem, utaltak szó nélkül. Viszont itt is elég jól pluszban voltam már 1 hónap után, szintén 550K-t sikerült nyernem (nagyjából 30-100K közti tétekkel játszom). Aztán kaptam egy odds csökkentést, nagyjából 20%-os marzsra, ami azért elég durván sok. Plusz ha fogadtam valamire a példa kedvéért arra, hogy mondjuk csapat 1 lövései 8.5 alatt lesznek, a már amúgy is csökkentett oddsot még egy kicsit csökkentették. Szóval innentől már sok értelme nincs is fent játszanom.
Viszont vannak az irodának klónoldalai, ahova beregeltem, és egy másik Skrilles számláról játszottam. 1 hétig tudtam játszani normális oddsokkal meg tétekkel, aztán sajna ott is megkaptam a korlátot. Elég zavaró, hogy nem hagyják az embert játszani. Etika nulla ebben a szakmában, de hát ez van, ezeknek nem kell a nyertes ügyfél.
Szóval összességében jó volt az oldal egészen addig, amíg meg nem kaptam ezt az oddscsökkentést. De innentől már abszolút nem érné meg tovább játszanom. Sajna olyan oldalt meg nem találok, ahol a kapura lövési kísérleteket tudnám liveban fogadni.

A felhasználó összes hozzászólása