Játékok, melyekben spursBSB szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

spursBSB közösségi adatai

spursBSB statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
spursBSB hozzászólt a Re:TippmixPro témához
2023 okt 26. 14:59
Idézetet írta: dki1980 Dátum október 26, 2023, 13:37:53...Az alaptét viszont maradt és szerintem nincs is okuk emelni, megtették volna most, ha lenne...

Hogy mi? A régi verzión 100k volt a max feltehető összeg? :D
Fogadás után engedett újra fogadni? Lehet hogy ez csak egy indikátor nekik, és aki többször fogad ugyanarra 100k tétekkel, az már bekerül a veszélyeztetett kalapba, nem?
spursBSB hozzászólt a Re:TippmixPro témához
2023 okt 26. 13:25
Én tényleg hatalmas szrt kritikus voltam mindig, de ez első ránézésre igen jól néz ki. Az alaptétet biztos megemelik. Vannak hibák, nem mondom, hogy nincsenek, de sokkal szarabbat vártam. Mit is várhattam volna egy cégtől, akiben kivétel nélkül eddig mindig csak csalódtam...
spursBSB hozzászólt a Re:TippmixPro témához
2023 okt 25. 14:08
Megkérdezhetem, hogy mennyi az a pénz, amit már összesen kifizettek nektek? Az érdekelne, hogy egy ilyen iroda meddig enged elmenni.

Én náluk nem tudtam tartósan profitálni a szűk kínálat miatt, de reménykedem hogy a megújulás után sikerülni fog.

Az is jó, ha privátban írjátok, meg azt is megértem, ha nem mondjátok el.
spursBSB hozzászólt a Re:TippmixPro témához
2023 okt 24. 01:18
Szerintetek az everymatrix profi szakemberei mit éltek át azalatt az egy év alatt, amíg a sportfogadó szakma legnagyobb kutyaütőivel dolgoztak együtt? Megnézném a belsős levelezgetéseiket :D
spursBSB hozzászólt a Re:Vegas Sports témához
2023 okt 15. 14:57
Idézetet írta: csucsu Dátum október 15, 2023, 13:40:30Cash Out elsőként Magyarországon, lesz második is ?



Persze hogy lesz, a megújult tippmixpro fogja bevezetni. Állítólag már megtalálták a programozót aki csinálni fogja, 2026 nyarán kezdi el.
spursBSB hozzászólt a Re:Tippmixpro - profilalkotás témához
2023 szept 28. 10:40
Ezek inkább ne csinálnának semmit, minden egyes mozdulatuk vagy üzenetük után megjön a kedvem emigrálni.
spursBSB hozzászólt a Re:Szerencsejáték piac Magyarországon témához
2023 szept 27. 10:10
Arra emlékeztek, hogy januárban azt hittük megnyílik a piac? Képesek voltunk azt hinni, hogy a patkany férgek nem csak nagyobbat akarnak lopni.
spursBSB hozzászólt a Re:Szerencsejáték piac Magyarországon témához
2023 szept 18. 15:21
Idézetet írta: Betman91 Dátum szeptember 18, 2023, 11:38:02Egyrészt úgy is mindig lesz alternatív link az irodákhoz. Másrészt meg ott vannak a crypto kaszinók amik alapból jóval jobbak mint a fiat irodák. Szóval kurvára baszhatják

Az összes (esetleg anonim) crypto fogadóiroda és kaszinó a rablásra épül. Még csak a látszatát sem tartják fenn annak, hogy normálisak lennének. Volt hogy regeltem, befizettem, kiloggolás után már vissza sem tudtam lépni :D
spursBSB hozzászólt a Re:Vegas Sports témához
2023 szept 16. 10:10
Idézetet írta: lacii Dátum szeptember 15, 2023, 21:05:58
Idézetet írta: spursBSB Dátum szeptember 15, 2023, 20:43:33Ez azóta van hogy megy az oldal. Újra be kell tölteni a címsorból, aztán már megy is, szerintem nem nagy probléma.


...sehogy sem megy...

tehát kaszinó működik,meg minden,
csak a sportfogadásra ha kattintok akkor sötét lesz a képernyő,és connection lost

pontosabban hogy érted,hogy a címsorból töltsem be újra?

bocs


Nekem is van olyan, hogy csak a fenti menüsör látszódik, alatta meg hibaüzenet. Ilyenkor csak az oldja meg, ha fent a linkre nyomok, és újra betöltöm az oldalt, de az mindig.
spursBSB hozzászólt a Re:Vegas Sports témához
2023 szept 15. 20:43
Idézetet írta: lacii Dátum szeptember 15, 2023, 12:07:24...már nem  először  van :


connection lost


hamar kezdik.....

Ez azóta van hogy megy az oldal. Újra be kell tölteni a címsorból, aztán már megy is, szerintem nem nagy probléma.

Idézetet írta: csucsu Dátum szeptember 15, 2023, 19:06:02Megjött a CashOut lehetőség ?


Már pár hete bekapcsolták, de így olyan mintha nem lenne, irreálisan keveset fizet mindig...
Ráadásul itt is úgy van (ahogy nekem lejött), hogy ha már nincs élőben az opció, akkor nem elérhető...
spursBSB hozzászólt a Re:Tippmix témához
2023 szept 14. 18:03
Azt mondja OFF :D

Én meg nem tudom ezt elképzelni, mert egy szerb-magyar meccsen nem megy le a vendég odds 5-ről 1,65-re. Egyértelműen valamit nem vett észre a szelvényen az emberünk. Ha más irodánál csak 4-re csökken, akkor itt sem megy le ennyire.
spursBSB hozzászólt a Re:22bet témához
2023 szept 4. 08:27
Idézetet írta: oakland23 Dátum szeptember 03, 2023, 11:57:46Én nem azért mondom, de ezt vagy elhiszed, vagy sem. Nyílván nem fogom itt leírni, mikor mennyit nyertem, hány millát vettem ki. Egyrészt úgysem hiszed, másrészt nem akarok itt baromi nagyképű lenni. Rengeteg üthető piaca volt, ami nagy tétet bírt. Persze nem mondom, hogy az elején nem buktam, amikor lehetett fogadni soap soccerre :D

A covid alatt a CLA aréna jéghoki meccsei kb aranybányaként működtek. Simán tudtam, ki kivel mit játszik, már a srácok gesztusából tudtam, over vagy under. Aztán szintén covid, amikor a bajnokságok újraindultak, és bevezették az ivószünetet, lehetett fogadni első félidő hosszabbítására hogy 1,5 perc felett lesz. Brutális kasza, 80.000 Ft tétet engedett per számla per meccs, és akkor ne ecseteljem, ha egy családban több számla is volt...

DE rengeteg piacra volt kegyetlen sokáig jó szorzó, ilyen volt, hogy a kapus az első percben labdához ér. Régen  a kezdetben 1.90 körül adták, manapság 1.40 körül. Erről ki vezet statot, hát nyílván senki, kivéve egy-két embert :D

És akkor nem megyek bele a sok eldugott bajnokság szépségeibe, montenegrói 3-ba és társaiba.
Kéziben is volt az elején olyan piac, ahol semmit nem kellett tenni, csak kis túlzással felvenni a pénz.

Volt, hogy lehetett első félidő cserére fogadni olyan meccsen, ahol meg volt mondva, a visszavonuló játékos hanyadik percben lesz lecserélve. Ajándék pénz volt.

De ezek csak amik így hirtelen eszembe jutnak.

Szóval jó iroda, és nekem meglepően sokat bírt. Persze kaptam korlátot, nekem most olyan korlátom van, hogy az odds-ra egy bizonyos százalékot lehúz. Tehát amit pl. más 1.80-ért meg tud rakni, én csak 1.66-tal.

De még sokszor így is találni eszméletlen jó szorzókat. Ugye lehetett fogadni még korábban arra, hogy a Real meccsein védő gólt szerez, nem ritkán 4.00, vagy feletti szorzóval. Közben meg Ramos lőtte akkortájt a büntetőket is. Mondani sem kell, mekkora value volt.

DE sokan nem látnak túl az 1x2, meg alatt/felett piacon, holott az érték szerintem nem ezek között rejlik.

Aztán, hogy egy iroda kit mikor korlátoz, bannol, szerintem sokszor nem függ össze. Engem pl. a bwin 1 nap alatt korlátozott anno 1 euróra, pedig kb. 70-80 ezret nyertem csak.

Befizetni lehet, skrillre percek alatt ott a pénz, sőt korábban bankszámlára is 1-2 perc alatt kiküldték a zsetont, akár naponta többször is, szóval bár minden irodával ennyi gond lenne.

De lehet, nekem csak mákom volt velük, én nem zárom ki, hogy amúgy egy szar iroda. Mondjuk az hozzátartozik az igazsághoz, hogy én tőlük soha nem kértem, soha nem igényeltem és nem is kaptam 1 Ft bónuszt sem. Ha kínáltak is, sosem éltem a bónuszukkal. Így talán sokkal könnyebb volt sokáig radar alatt maradni, de nyílván élethosszig nem megy, ha nyersz valahol, előbb-utóbb jön a korlát.


Köszi a tartalmas leírásod! Miért ne hinném el azt, hogy sokat nyertél, és vannak olyan piacok, amik egyértelműen rosszul vannak beállítva? Ezeknél a 22bet féle irodáknál pont ez a lényeg. Pinnacle típusú sharpoknál kb. sosem korlátoznak, de nem is leszel nyereséges (vagy csak tényleg rettentően kis százalék), bet365-unibet-stb társainál elképzelhető, de idő után lekorlátoznak, a 22bet-1xbet-stb. féléknél meg elég könnyen kijátszható a rendszer, ezért is van egyszerűen a működésükbe "belekódolva", hogy kevés nyeremény után kitiltanak. (Vagyis először szorzót csökkentenek, aztán leviszik a max betet, aztán ban)

A leírtak alapján akkor a 22bet a korrektebbek közé tartozik, és egy ideig engednek nyerni. Én nem játszottam náluk, de próbáltam már hasonló irodát (értsd: teljesen ugyanez a felépítés, szorzók, piacok, és természetesen a Curacaoi licensz is) és rövid idő után tiltottak. Mivel egyébként imádtam, azért pár ilyen irodát lecsekkoltam fórumokon, és mindenhol szidják őket a gyors tiltás, korlátozás miatt. Amúgy is ezt csak a Curacaoi licensz alatt lehet megcsinálni, ezért ha ezt látom valahol már villognak a vörös gombok.
spursBSB hozzászólt a Re:22bet témához
2023 szept 3. 09:29
Akkor ezért mondjátok, hogy korrekt iroda. Ha egy picit pluszra fordítanátok a mérleget, 3-400 ezer köré, simán bannolnának hamis indoklással, vagy akár anélkül is.
spursBSB hozzászólt a Re:22bet témához
2023 szept 2. 17:37
És nyereségesek vagytok náluk?
spursBSB hozzászólt a Re:22bet témához
2023 szept 2. 10:56
Idézetet írta: lazanyja Dátum szeptember 01, 2023, 22:28:20Összes single fogadásomat visszafizették.
Ezek a fogadási opciók már nem is elérhetőek nekem.

Na ez mi?

Adjatok elérhetőséget ehhez a fos irodához.

Számtalanszor le lett írva, hogy milyen kutya kölyke ez az iroda. Inkább spórold meg az időt, és hagyd őket.

A felhasználó összes hozzászólása