Alk statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
Alk
Alk hozzászólt a Re:Játékjavaslatok témához
2020 jan 10. 18:32
Nem a kérdésre válaszolva, de engem fogadóirodák promóciós tárgyai motiválnának a részvételre. Emlékszem, még 2013-ban valamelyik játékban dobogósként nyertem 20-30 eurót meg BF ajándékcsomagot (póló, pulóver, baseball sapka, tollak stb). Nagyon exkluzív érzés volt. Pulcsi még most is megvan!
Alk
Alk hozzászólt a Re:sportfogadáshoz használható honlapok témához
2020 jan 1. 17:57
https://www.soccerstats.com/

Egy igazi stat kánaán.
Alk
Alk hozzászólt a Re:Nyelvtanóra témához
2019 dec 17. 09:42
Emlékszem, amikor rátaláltam a fórumra, Jaaas mekkora király volt! Bocs az offért!
Alk
Alk hozzászólt a Re:Hasznos Youtube csatornák témához
2019 dec 13. 20:07
Hírvívő: Egy magyar származású, Amerikában élő történész világgazdasággal foglalkozó csatornája. Elég underground, ellenben olyan mély gazdasági összefüggésekre mutat rá, melyekről a legtöbb hasonló csatornán, vagy úgy általában a médiában szó sem esik.
Alk
Alk hozzászólt a Re:Szerencsejáték Zrt. Infó témához
2019 nov 30. 12:07
Az odds nagysaga nem befolyasolja a jutalek merteket ezek szerint? Koszi az infokat, sokat segit!
Alk
Alk hozzászólt a Re:OFFTOPIC témához
2019 nov 29. 16:37
Talán ez a topik megfelelo lesz: Valaki tudja esetleg, hogy az SzRt. alvallalkozojakent mekkora a jutalek merteke a fogadasok utan? Csak osszesitett adatot talaltam az ossszes jatektipusra vonatkozoan (1-6,5%), melyben lottotol kezdve minden benne van.
Alk
Alk hozzászólt a Re:#MutiMitEszel témához
2019 nov 16. 15:39
Az a békéscsabai kebap tál bitang jól néz ki. Itt Fehérváron hasonló nincs, csak ilyen ételnek látszó hányadékot lehet venni jó pénzért.

Róma is sz*r lett?
Alk
Alk hozzászólt a Re:Betfair Infó témához
2019 okt 2. 23:11
Udv!

Magyar piacon is modositjak a promociokat, s lehet valasztani kulonbozo csomagok kozott? A 2% commission eleg csabito, noha mar nem uzom a sport tradinget (bar ilyen jutalek mellett szinte kedvet kap az ember). Illetve a legnagyobb csomag sem rossz, de tanacstalan vagyok, megeri-e cserebe 8%-t fizetni, megha jelenleg inaktiv is vagyok.
Alk
Alk hozzászólt a Re:Skrill Mastercard témához
2018 nov 10. 21:12
Még mindig 250 euró a napi kp felvét limit? Annyi ment simán, de a második - 300 euróst* - már elutasította. Köszönet!

* Elnéztem az egyenleget, 2 euró híja volt. A kérdés mondjuk továbbra is áll.
Alk
Alk hozzászólt a Re:Revolut témához
2018 okt 14. 19:56
Miből áll pontosan a KYC? Jelenleg nem tudom megnézni sajnos.
Alk
Alk hozzászólt a Re:Neteller témához
2018 okt 10. 16:43
Netelleren nem, de Skrillem már többször is. Feltételezem, ugyanúgy Bitpayen keresztül történik.
Alk
Alk hozzászólt a Re:Kriptovaluta témához
2018 aug 22. 15:14
Ami a NEO-t illeti, én nagyon bizakodó vagyok. Van is néhány, s a közeljövőben ezt még megduplázom. Az ár pedig
ajándék. A legmegfontoltabb döntés szerint marketcap követő portfoliót lenne talán célszerűbb összeállítani, de én jelenleg NEO és EOS párti vagyok, valamint néhány egyéb is van kisebb arányban. Ez így rizikósabb, de hát midig úgy kell dönteni, amivel az ember a legjobban ki van békülve.
Alk
Alk hozzászólt a Re:Kriptovaluta témához
2018 aug 11. 17:31
Úgy korrekt, hogy azért megemlítem, jól mellényúltam a prognózisommal. Ilyen mélységeket a coin árfolyamok masszív részénél nem is láthattunk idén, mint ahol most állunk. Az elmúlt hónapok befektetései sok 10% mínuszban vannak, de mindig azt mondom, örüljünk neki, lehet már soha az életben nem tudunk majd ilyen alacsony áron hozzájuk jutni.

(ez sem befektetési tanácsadás)
Alk
Alk hozzászólt a Re:Befektetési lehetőségek témához
2018 aug 4. 14:18
Nekem is van egy ilyen ismerősöm/barátom, na, ő aztán tényleg széles skálán mozog. Egyszer elhozott egy ingyen elvihető wc ülőkét, majd túladott rajta egy ezresért. ;D Mentségére szóljon, ez már vagy 10 éve történt, még tizenévesen.


Tavaly komoly erdőtelepítési szándékaim voltak, ugyanis a Széchenyi 2020 keretében pályázható volt erre vonatkozóan egy támogatás, ami pont a napokban ért véget (július 30.). Mélyebben nem megyek bele, de a lényeg, hogy egy lépéssel továbbmentem volna, s szarvasgombával mikorrhizált tölgyfa csemeték kerültek volna telepítésre. A pályázat összege jelentős, a csemetékre hektáronként max. 3225 eurót szántak, de még olyan egyéb költségek is a pályázat részét képezték, mint pl. kerítés, villanypásztor, vagy éppen az erdőszegély. Végül elvetettem az ötletet, ugyanis - bár 10 év múlva lehetne egy tölgyfa erdőm szarvasgombával, plusz maga a földterület is értékesebb lenne, - de ha ezt az összeget kriptovalutákban hagyom 10 évig, valószínűleg magasabb megtérüléssel lehet majd számolni.


Más: Egyes forgalomban lévő pénzérmék magasabb összeget érnek a névértéküknél a ritkaságuknak köszönhetően, illetve ugyanez igaz a különleges sorszámmal ellátott bankjegyekre is. Utóbbira betettem egy mellékletet. Vissza az érmékre. A napokban átnéztem az euró érméimet, majd rákerestem neten, s 3 darabbal is rendelkezem, melyeket a névértéknél magasabb áron kínálnak a piacon (valójában ennél sokkal több egyezőség lett, de csak azokat vettem figyelembe, melyekre már volt ajánlat téve, avagy több darab is eladásra került). Nem állítom, hogy full time ezzel kéne foglalkozni, de igazából semmibe nem kerül egy pillantást vetni a visszajárókra, ha pedig egy üzleti tevékenység következtében komolyabb készpénz mennyiséggel rendelkezünk nap mint nap, akár még kifizetődő is lehet. Ha más nem, lesz néhány ritka pénzérménk, s még az ismereteink is bővülnek.
Alk
Alk hozzászólt a Re:Fórum - újítás, ötletek témához
2018 aug 2. 20:42
Egy egyéb befektetések téma szerintem érdekes és akár hasznos is lehetne. Ötletek, bevétel kiegészítés, befektetés, pályázatok, vagy akár valami gyűjtése stb.

A felhasználó összes hozzászólása