Alk statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
Alk
Alk hozzászólt a Re:Skrill Mastercard témához
2018 nov 10. 21:12
Még mindig 250 euró a napi kp felvét limit? Annyi ment simán, de a második - 300 euróst* - már elutasította. Köszönet!

* Elnéztem az egyenleget, 2 euró híja volt. A kérdés mondjuk továbbra is áll.
Alk
Alk hozzászólt a Re:Revolut témához
2018 okt 14. 19:56
Miből áll pontosan a KYC? Jelenleg nem tudom megnézni sajnos.
Alk
Alk hozzászólt a Re:Neteller témához
2018 okt 10. 16:43
Netelleren nem, de Skrillem már többször is. Feltételezem, ugyanúgy Bitpayen keresztül történik.
Alk
Alk hozzászólt a Re:Kriptovaluta témához
2018 aug 22. 15:14
Ami a NEO-t illeti, én nagyon bizakodó vagyok. Van is néhány, s a közeljövőben ezt még megduplázom. Az ár pedig
ajándék. A legmegfontoltabb döntés szerint marketcap követő portfoliót lenne talán célszerűbb összeállítani, de én jelenleg NEO és EOS párti vagyok, valamint néhány egyéb is van kisebb arányban. Ez így rizikósabb, de hát midig úgy kell dönteni, amivel az ember a legjobban ki van békülve.
Alk
Alk hozzászólt a Re:Kriptovaluta témához
2018 aug 11. 17:31
Úgy korrekt, hogy azért megemlítem, jól mellényúltam a prognózisommal. Ilyen mélységeket a coin árfolyamok masszív részénél nem is láthattunk idén, mint ahol most állunk. Az elmúlt hónapok befektetései sok 10% mínuszban vannak, de mindig azt mondom, örüljünk neki, lehet már soha az életben nem tudunk majd ilyen alacsony áron hozzájuk jutni.

(ez sem befektetési tanácsadás)
Alk
Alk hozzászólt a Re:Befektetési lehetőségek témához
2018 aug 4. 14:18
Nekem is van egy ilyen ismerősöm/barátom, na, ő aztán tényleg széles skálán mozog. Egyszer elhozott egy ingyen elvihető wc ülőkét, majd túladott rajta egy ezresért. ;D Mentségére szóljon, ez már vagy 10 éve történt, még tizenévesen.


Tavaly komoly erdőtelepítési szándékaim voltak, ugyanis a Széchenyi 2020 keretében pályázható volt erre vonatkozóan egy támogatás, ami pont a napokban ért véget (július 30.). Mélyebben nem megyek bele, de a lényeg, hogy egy lépéssel továbbmentem volna, s szarvasgombával mikorrhizált tölgyfa csemeték kerültek volna telepítésre. A pályázat összege jelentős, a csemetékre hektáronként max. 3225 eurót szántak, de még olyan egyéb költségek is a pályázat részét képezték, mint pl. kerítés, villanypásztor, vagy éppen az erdőszegély. Végül elvetettem az ötletet, ugyanis - bár 10 év múlva lehetne egy tölgyfa erdőm szarvasgombával, plusz maga a földterület is értékesebb lenne, - de ha ezt az összeget kriptovalutákban hagyom 10 évig, valószínűleg magasabb megtérüléssel lehet majd számolni.


Más: Egyes forgalomban lévő pénzérmék magasabb összeget érnek a névértéküknél a ritkaságuknak köszönhetően, illetve ugyanez igaz a különleges sorszámmal ellátott bankjegyekre is. Utóbbira betettem egy mellékletet. Vissza az érmékre. A napokban átnéztem az euró érméimet, majd rákerestem neten, s 3 darabbal is rendelkezem, melyeket a névértéknél magasabb áron kínálnak a piacon (valójában ennél sokkal több egyezőség lett, de csak azokat vettem figyelembe, melyekre már volt ajánlat téve, avagy több darab is eladásra került). Nem állítom, hogy full time ezzel kéne foglalkozni, de igazából semmibe nem kerül egy pillantást vetni a visszajárókra, ha pedig egy üzleti tevékenység következtében komolyabb készpénz mennyiséggel rendelkezünk nap mint nap, akár még kifizetődő is lehet. Ha más nem, lesz néhány ritka pénzérménk, s még az ismereteink is bővülnek.
Alk
Alk hozzászólt a Re:Fórum - újítás, ötletek témához
2018 aug 2. 20:42
Egy egyéb befektetések téma szerintem érdekes és akár hasznos is lehetne. Ötletek, bevétel kiegészítés, befektetés, pályázatok, vagy akár valami gyűjtése stb.
Alk
Alk hozzászólt a Re:Kriptovaluta témához
2018 júl 18. 18:44
Persze. Keresd meg az adott tőzsdén az adott coin címét, aztán mehet is.
Alk
Alk hozzászólt a Re:Kriptovaluta témához
2018 júl 18. 10:08
Nagyon úgy fest, kilábaltunk a medve trendből. Akit érdekel, de kivárt, most érdemes lehet bevásárolnia. Csak azért írom, mert hamarosan újra tele lesz a nem szakmai média is a kripto hírekkel, de addigra már jóval magasabban leszünk. Ui: Nem vagyok befektetési tanácsadó, sem szakember.
Alk
Alk hozzászólt a Re:All the way up témához
2018 jún 28. 21:27
Spontán jött a mai trading, ráadásul visszamentem futam előtti kereskedésre. Kis mintákat nincs értelme elemezni, így inkább csak egy-két érdekesség:

- Bámulatos az agy, milyen ravasz módon próbálja a jó mélyen beívódott teljesítmény-orientáltságot felszínre hozni, mikor is, néhány futam után a következő gondolatok jöttek: "De jó lenne 10 nyertes futamig eljutni zsinórban", avagy "X € nyereséget elérni". Ezeknek nincs helye a trading világában.

- Az utolsó 3-4 futamra fogyott a türelmem, koraiak voltak a nyitások, valamint "rutinból" tettem, hogy majd ezen is ugyanaz lesz, mint egy korábbi, hasonló futamon. Kezdjük ott, hogy a piac likviditása sem volt kifogástalan, zárnom is kellett mínuszban a kilengések miatt. Jó hír, hogy az alapfegyelmezettség megvan, nem lettek nagy veszteségek, nem erőltettem, nem folytattam stb. 7 nyertes után egy nullás, majd 2 mínusz, ezen a szinten nyugodtan vehető egy jelnek, hogy elég aznapra.
Alk
Alk hozzászólt a Re:Fogadasi Strategiak témához
2018 jún 26. 19:16
Kíváncsi vagyok, hány oldalt fogunk teleírni 2000 karakteres hozzászólásokkal, mire megint előkerül ebben a fórumban újra egy konkrét stratégia...    :P

Pont emiatt álltam neki délelőtt leírni az egyik sajátomat... Mondanám, hogy hamarosan kint lesz, de 3 éve jön.
Alk
Alk hozzászólt a Re:All the way up témához
2018 jún 9. 19:58
Vissza a régi kerékvágásba. Ma már tradeltem, de olyan szinten kimerült vagyok, hogy kétszer is belealudtam a várakozásba. Nagyon nincs mit elemezni a dolgon, most elnéztem magamnak a fegyelmezetlenséget, egy kulturált zárásra alig voltam képes. Úgy néz ki, maradnak a day offok, így ideális esetben heti két napom lesz tradelni, többin marad az elmélet.
Alk
Alk hozzászólt a Re:All the way up témához
2018 máj 27. 21:20
Üdv!

Valódi pénzzel tradelek. Practice modera van lehetőség a trading szoftvereknél, kezdetekhez azt ajánlanám. Továbbá free trial is van többségüknél, szóval abszolút nulla ráfordítással lehet megismerkedni mind a tradeléssel, mind pedig a szoftverek funkcióival. Emellett pedig olvasás, tanulás, blogkövetés, videók stb, ezekből viszont rengeteget.

Más: Most 1,5 - 2 hét pihenő jön, ugyanis holiday, majd pedig költözés (közelebb a munkahelyemhez), ezt követően viszont több szabadidőm lesz tradelni. Jövőhéten beszerzem Caan Berry video packját, szóval a könyvek mellett (trading psychology) magán a kereskedésen is tervezek fejleszteni. Június 8-10 körül folyt. köv.
Alk
Alk hozzászólt a Re:All the way up témához
2018 máj 23. 18:05
Hosszabb napot terveztem, de jelenleg ez a 13-15 futam az a mennyiség, ami még kényelmes, s tudok kellően koncentrálni. Későbbiekben valószínüleg itt tartok majd egy hosszabb, 1-1,5 órás szünetet, majd vissza az estiekre.

Mint általában, ma sem indult a legjobban a nap (első 5 futamból 3 is veszteséggel zárult), s bár lett egy nagyobb nyereség, az egyenletességet többre értékelem.

Legnagyobb hangsúlyt továbbra is a megfelelő mindset kialakítására fordítom. Sokat olvasom trading pszichológiáról, s hallgatom a legnagyobbak észrevételeit a témában. Hihetetlen, mennyi abnormális,  már-már nevetséges gondolata/érzése van az embernek kereskedés közben, s próbálja számtalan módon saját magára hozni a frászt. Erről a jövőben még lesz majd szó a naplóban, mint - véleményem szerint - a legkritikusabb tényezőről.
Alk
Alk hozzászólt a Re:Betfair Infó témához
2018 máj 22. 10:58
Esetleg megpróbálhatod, hogy jelzed nekik, hogy más pénznemben szeretnéd használni a számlád. Ez anno még telefonon keresztül zajlott, 5-10 perces folyamat. Adategyeztetés, ők zárják be, és nyitják is meg újat. WH-nál már lett így korlátozott számlámból teljesen új. Sőt, BF-nél is több alkalommal váltottam költözések miatt, s pl a bónuszokat mindig megkaptam újra (nem arra játszottam). Ez most kicsit komolyabb eset, ha nem sietős, várhatsz egy kicsit, és/vagy generálhatsz valami más jellegű tartalmat chatre, hogy legalább ne rögtön azt lássa a support. Egyáltalán nem biztos, hogy összejön, de ha saját néven szeretnéd tudni a számlád, csak ezt a lehetőséget látom.

A felhasználó összes hozzászólása