Játékok, melyekben leroi szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

leroi közösségi adatai

leroi statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
leroi
leroi hozzászólt a Re:Online Fogadóirodák Blokkolása témához
2015 jan 15. 21:24
Jól látom, hogy az összes iroda blokkolását feloldották? Minden bejön a szokott címen, még a bwin is. vagy csak nemek van valami ultratrükkös beállításom amiről magam sem tudok??
leroi
leroi hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2014 szept 2. 23:27
SZiasztok!

Egy érdekes eset történt velem bet365 vonalon. Megfogadtam a CLE-KC MLB meccset, a KC-re -1,5 run line-on. A meccs hosszabbításba torkollott. 4-2-re vezetett a CLE, amikor is a meccs félbeszakadt. Mivel a KC jött volna ütéssel, ezért nem állapítottak meg végeredményt, a meccset szept. 22-én fejezik be. A fogadásomat vesztesnek értékelték.
Ezt megírtam nekik, és erre az a válasz jött, hogy a szabályzatuk szerint az under/over és a hendi fogadások értékeléséhez 9 inningnek kell lemennie (8 és félnek ha a hazai csapat vezet és nem üt az utolsóban tehát nyer) ahhoz, hogy a fogadás érvényes legyen. Az addig OK, hogy a kilencedik inning végén vesztésre álltam, de a meccsnek akkor még nem volt végeredménye. És most sincs. Érdemes-e ezen tovább rugózni?
Két vonalon is támadható a dolog. Egyik az, hogy ha jól emlékszem, a meccsek végeredményét a szervező szövetség által hivatalosan közzétett végeredmény jelenti, amely jelen esetben nincs.
A másik az, hogy egy olyan fogadásom is volt nemrégiben, ahol az ötödik inningben szakadt félbe a meccs, de mivel ott mind a két oldal egyenlő alkalommal üthetett, ezért hivatalos végeredményt állapítottak meg a lement inningek alapján. (Mondanim sem kell, az se nekem kedvezett)
Ti hogy látjátok a kérdést?
leroi
leroi hozzászólt a Re:Szerencsejáték Szabályozás témához
2014 júl 11. 22:41
Lehet hogy igazad van, de akit ez a néhány korlátozás akadályoz meg abban, hogy online fogadjon, annak ajánlom a tippmixet.

mondj már nekem egy normális irodát, ami nem rendelkezik magyar ügyfélszolgálattal és kurvajó a kínálata, felevszi a versenyt az itthon népszerű irodákkal?


Pinnacle
leroi
leroi hozzászólt a Re:Szerencsejáték Szabályozás témához
2014 júl 11. 18:51
Ted fell a zenmate-et és kész, már ha chromeot használsz.
Van Operára is...


OFF


...ami szerintem egy jobb, gyorsabb böngésző
leroi
leroi hozzászólt a Re:Szerencsejáték Szabályozás témához
2014 júl 11. 18:44
a két említett oldal itt sem jön be, Diginet, Pesten. UPC, Telekom, mi a helyzet?
leroi
leroi hozzászólt a Re:Sportfogadás "tudományosan" témához
2014 júl 10. 19:21
Na ez az ,amit nem szabad. Ha tudod/hiszel benne hogy 50+%-os a találati arányod, akkor végig kell nyomni ugyanolyan tétel, ami a bankroll max. 5%-a (ebbe beleférnek 4-5meccses rossz szériák).


Ez elvben nem rossz, de pl. én tavaly az egész MLB szezonon keresztül 55-60 %-on nyomtam, ami szép profitot hozott, ehhez képest ebben a hónapban 1-17-et sikerült összehozni...pedig ugyanazokkal a módszerekkel választok tippeket. Csakl most 13  fogadást buktam zsinórban...


Pozzatonak: Szerintem elbeszélünk egymás mellett. A statisztikák alapján történő fogadás nem szólhat 4-5 meccsről. Események százait kell összegezni és értékelni ahhoz, hogy valami trendet, törvényszerűséget ki lehessen mutatni. Azt hiszem, hogy az Obádovics-féle Matematika statisztikáról szóló fejezete az, ami úgy kezdődik, hogy levezeti: Egy statisztikus sosem fogja megmondani hogy EGY meccsnek mi lesz az eredménye. Ő azt fogja megmondani, hogy EZER meccsből hány fog mondjuk gól nélküli döntetlenre végződni. Vagyis, ha ilyesmivel próbálkozunk, akkor EZER fogadásról szól a történet. És akkor még ott van a hibahatár, a minta inhomogenitása, és a mindennnek a halála, a rossz sorozat.
leroi
leroi hozzászólt a Re:Számbá témához
2014 júl 9. 17:33
ANNYIRA sajnáltam, hogy a Bánfi meg Halmai nem meséltek a saját 1:7-es élményeikről...
leroi
leroi hozzászólt a Re:Sportfogadás "tudományosan" témához
2014 júl 9. 17:25
Érdekes téma, had emeljek ki én is néhány aspektust:
  • Ellentmondást érzek akkor, amikor egyfelől staisztikákból levont jóslatokat alkalmazunk, másfelől meg olyasmikről van szó, hogy pl. Garnettet 3 meccsen jól fogták. 3 meccs az statisztikai szempontból semmi, egy rendesebb megállapításhoz mondjuk legalább 50-60 meccs kellene, vagy még több. Értelemszerűen nem csak a mintáknak kell nagyoknak lenniük, hanem ipari mennyiségű fogadást is kell tennünk, hogy ez a megközelítés az eredményességben is tükröződjön, pl. 1,91-es oddszokon elérjünk egy 55-60%-os találati arányt.
  • Ugyanakkor az is közhely a statisztikában, hogy lehet, hogy egy bizonyos (elég nagy) mintában az adott esemény előfordulása mondjuk 55 % (tehát megéri rá fogadni jó oddson), de ez nem zárja ki, hogy a mintán belül homogén sorozatok keletkezzenek (vagyis zsinórban bukjuk el a fogadásainkat.) Ilyenkor vagy elfogy a bankroll/remegni kezd a kéz/hagyjuk a francba az egészet, vagy nem...Nyilván ez utóbbi akkor működik ha hatalmas bankrollunk van, vagy nagyon alacsony téttel játszunk. Vagy jó moneymanagementünk van, de én sajnos ilyet még nem láttam...a legtöbb eset a "emeljük a tétet, hogy visszanyerjük a korábbi veszteségeket" elvre épült, amit én problémásnak érzek.
  • Aztán ott van az is, hogy egy sportesemény végkimenetelét hihetetlen mennyiségű tényező befolyásolhatja, amiknek a jó részéről mi még csak nem is tudhatunk (ha pl. a ponterős játékos a meccs délutánján rajtakapja az asszonyt a postással, azt nemigen fogja közhírré tenni, mi meg csak azt látjuk, hogy szórja el a labdákat. Persze a bunda is ide tartozik.) Márpedig a statisztika általában olyan mintákról szól, amik teljesen homogének a vizsgált tulajdonságot leszámítva. Sajnos nem lehet minden faktort figyelembe venni, és minél többet veszünk figyelembe, annál bonyolultabb és ellentmondásosabb lesz a kép.
  • Ráadásul van egy csomó olyan faktor, ami annyira ritkán fordul elő, hogy nem lehet statisztikailag értelmezhetően feldolgozni, de mégis döntő befolyással lehet egy meccs kimenetelére. OK, az előbb mondtam, hogy ez "belefér", egy meccs elmegy valami hülységen, majd a többi jön, de az a gond, hogy rengeteg ilyen "kis hülység" van, és szinte minden meccsre jut egy.
Hirtelenjében ennyi, várom a reakciókat.
leroi
leroi hozzászólt a Re:Zuhanó oddsok stratégiája (Irtis naplója) témához
2014 ápr 22. 00:08
Az oddsportalon nem szoktad használni a "dropping odds" menüpontot? Csak azért kérdem, mert mintha pont erre lenne kitalálva...
leroi
leroi hozzászólt a Re:Szigorúan baseball. témához
2014 ápr 15. 21:13
Bocsi, de ezt nem kehet kihagyni


"Közben eszembe jutott, anno amikor először fogadtam erre, először vesztesnek értékelték ki a szelvényemet, én meg reklamáltam, hogy ugyan az egyik inningben volt 3pont, és jóváírták utólag"
[/size]
[/size]Ebből lehetne egy Chuck norris vicc is akár :-)
leroi
leroi hozzászólt a Re:NBA Fogadások 2013/14 témához
2014 jan 10. 11:33
Lehet beszélni egy olyan trendről, amely szerint a nagy csapatok, különösen Keleten, elkezdtek lazítani a PO-ra gondolva, ugyanakkor közép/kis csapatok le tudnak hozni meccseket a nagyok ellen, szintén a PO-ra gondolva? Talán ezzel magyarázható lenne a tegnapi két meccs, meg az Indiana legutóbbi zakóját is idevehetjük szerintem. Azért kérdem, mert ez nekem egy kicsit még korainak tűnik. Mi a véleményetek?
leroi
leroi hozzászólt a Re:MLB Kosár témához
2013 nov 30. 15:42
hajrá Zsolt!
leroi
leroi hozzászólt a Re:A Hét Fogadóirodája! témához
2013 nov 5. 20:26
Kosárlabdában (legalábbis az NBA meccseken) és NFL-ben lehet fél pontonként állítani a hendit, így igen jó kombikat lehet összehozni. A kifizetés gyors, és bankkártyás utalásnál nem vonnak le százalékot (!!) Van remek reload és hűségbónusz is.
Negatívumként csak annyit tudok írni, hogy az oddszok néha alacsonyabbak mint máshol, de ez max. 2-3 századot jelent, illetve, hogy a z oldalon nem működik a keresés (CNTRL/COMMAND+F) ezért egy bőséges listán (NCAAF) nehéz megtalálni egy bizonyos meccset. Ezenkívül nem lehet kedvenc ligákat beállítani. Ezekről írtam angolul az ÜFSZ-nek, mégcsak nem is válaszoltak. (tehát az angol ÜFSZ se jobb, mint a magyar)


Egyszóval nekem a kedvenc irodám, ha EGY irodát kellene választanom, akkor ez lenne az.
leroi
leroi hozzászólt a Re:tippmixPro témához
2013 szept 23. 21:19
Pont bent voltam én is azon a meccsen Bet365-ön, csak más piacon, de ha jól emlékszem, gól után 1,25-1,30-on adták a Real győzelmét. Félidőt nem néztem.
Ezt megerősítem, én is hiába vártam, hogy felmenjen 1,5-re...
leroi
leroi hozzászólt a Re:Szerencsejáték szabályozás 2012-től! témához
2013 szept 18. 09:38
Megyek inkább kecskét fejni... ;D


Az nem ugyanaz?  ;D

A felhasználó összes hozzászólása