Bet365 - Labdarúgás korai kifizetés ajánlat

Fogadását nyertesként kifizetjük, ha a csapata 2 gólos előnyt szerez.


Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Részvételi feltételek

Fogadását nyertesként kifizetjük, ha a csapata 2 gólos előnyt szerez.

Mérkőzés előtti egyszeri fogadásokra érvényes a Játékidő eredménye piacon a vonatkozó bajnokságoknál. Fogadási korlátok és feltételek érvényesek. Csak új és jogosult ügyfelek.

Így működik:

 1. Tegyen egy mérkőzés előtti egyszeri fogadást a Játékidő eredménye piacon a magyar NB1 vagy angol Premier Liga mérkőzésekre, illetve az UEFA Bajnokok Ligája és az UEFA Európa Liga mérkőzéseire egészen 2019. június 1-jén, szombatig.
 2. Ha a csapata 2 gólos vezetést szerez a mérkőzés során, a fogadását egészben kifizetik függetlenül attól, hogy a másik csapat döntetlenre menti vagy megfordítja-e a mérkőzést.

Fő részvételi feltételek

 • Ez az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.
 • Ez az ajánlat a Játékidő eredménye piacon megtett mérkőzés előtti egyszeri fogadásokra érvényes a magyar NB1 és az angol Premier Liga találkozóknál, valamint az UEFA Bajnokok Ligája és az UEFA Európa Liga mérkőzéseknél egészen 2019. június 1-jén, szombatig.
 • Ez az ajánlat nem lesz érvényes, ha a tét teljes értékét a mérkőzés vége előtt felvette. Amennyiben a tét egy részét vette fel és a csapata kétgólos előnyhöz jut, akkor a fogadást a fennmaradó aktív tét alapján rendezzük.
 • Amennyiben egy feljogosító fogadást módosít a Fogadás módosítása funkcióval a kezdőrúgás előtt és a csapata kétgólos előnyhöz jut, akkor a fogadást az új tétnek megfelelően rendezzük. Amennyiben egy fogadást azért módosítottak, hogy egy élő eseményre vonatkozó választást adjanak hozzá a szelvényhez vagy módosítsanak, az ajánlat már nem lesz érvényes.

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. Ez az ajánlat csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai listáját megtekintheti, ha bejelentkezik a számlájába és számítógépen az Akciók, mobilon az Ajánlatok részt választja ki. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.
 2. Ez az ajánlat a Játékidő eredménye piacon megtett mérkőzés előtti egyszeri fogadásokra érvényes a magyar NB1 és az angol Premier Liga találkozóknál, valamint az UEFA Bajnokok Ligája és az UEFA Európa Liga mérkőzéseknél egészen 2019. június 1-jén, szombatig.
 3. A fogadását teljes mértékben kifizetjük, ha a csapata a mérkőzés alatt bármikor kétgólos előnybe kerül, függetlenül a teljes játékidő eredményétől.
 4. Ez az ajánlat kizárólag a Játékidő eredménye piacra érvényes, amelyet a 90 perces játékidő alapján rendezünk. Ebbe beleszámít a sérülések vagy cserék miatti pár perces hosszabbítás is, azonban a játékidő utáni hosszabbítás és a büntetőpárbajra kiszabott idő már nem számít bele.
 5. A jogosult fogadásokat igyekszünk a kétgólos előny megszerzésétől számított 15 percen belül rendezni és kifizetni a számlájára.

Korlátozások

 1. Ez az ajánlat nem érvényes a Döntetlen választásra tett fogadásokra.
 2. Ez az ajánlat nem lesz érvényes, ha a tét teljes értékét a mérkőzés vége előtt felvette. Amennyiben a tét egy részét vette fel és a csapata kétgólos előnyhöz jut, akkor a fogadást a fennmaradó aktív tét alapján rendezzük.
 3. Amennyiben egy feljogosító fogadást módosít a Fogadás módosítása funkcióval a kezdőrúgás előtt és a csapata kétgólos előnyhöz jut, akkor a fogadást az új tétnek megfelelően rendezzük. Amennyiben egy megtett fogadást módosítanak, hogy hozzáadjanak vagy módosítsanak egy élő mérkőzésre vonatkozó választást, az ajánlat már nem lesz érvényes.
 4. Az ajánlat nem lesz érvényes a Fogadáskészítő segítségével elhelyezett fogadásokra, kivéve ha a Játékidő eredménye piacra megtett mérkőzés előtti egyszeri fogadásról van szó.
 5. Amennyiben a fogadását az akció keretében korán kifizetjük, azt nem fogjuk még egyszer kifizetni, ha a választása megnyeri a mérkőzést.

Általános

 1. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést, ingyen fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz, megnövelt fizetés, ingyen fogadás vagy kockázatmentes fogadás részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen befizetési bónuszból vagy ingyen fogadásból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a befizetési bónusz, ingyen fogadás, kockázatmentes fogadás vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 2. A bet365 bármilyen bónuszösszeget, ingyen fogadást vagy megnövelt fizetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 3. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 4. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licencet kapók és licencet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.