Betclic - 20 000 Forint Freebet

Első fogadásod tétjét 20 000 Ft-ig visszakapod Freebet-ként a Betclic fogadóirodánál, ahol nyereményed azonnal kiveheted!


Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Részvételi feltételek

Hogyan részesülhetsz a Freebet ajánlatban?

 1. Regisztrálj a Betclic Sportra és töltsd fel a számlád.
 2. Helyezz el egy fogadást, minimum 1.50-es nyereményszorzón.
 3. Az első fogadásod feldolgozása után számládon jóváírják az első fogadásod tétjének 100%-át, 20.000 Forintig.

Felhasználási feltételek

 • Kezdődátum: 2019. március 1. 16:30 CET
 • Kezdődátum: 2019. március 1. 16:30 CET
 • Verziószám: 1.00
 1. Az alábbi részvételi feltételek a Betclic Általános Felhasználási Feltételeivel együtt értelmezendő.
 2. Az Üdvözlő ajánlat kizárólag új ügyfelek számára érhető el, akik számlát nyitottak a Betclic oldalán és magyarországi lakcímmel rendelkeznek. Azon ügyfelek, akiknek korábban volt már számlája és/vagy tettek már befizetést, valamint azon ügyfelek, akik nem magyarországi lakcímmel rendelkeznek, nem jogosultak az Üdvözlő ajánlatra.
 3. A játékosok az első fogadásuk 100%-ának megfelelő Freebet összegre jogosultak legfeljebb 20 000 Ft-ig vagy annak megfelelő más devizaösszegig. A Freebet-et különálló Freebet-egyenlegben írjuk jóvá. Az első fogadást a regisztrációt követő 30 napon belül kell megtenni.
 4. Az Üdvözlő ajánlatra való jogosultsághoz a játékosoknak jelezniük kell részvételi szándékukat a befizetési oldalon az első befizetés alkalmával.
 5. Az Üdvözlő ajánlatra azon játékosok jogosultak, akik megteszik az oldalon az első fogadásukat (legalább 1,50 szorzóva), kivéve a rendszerfogadásokat, Colossus fogadásokat, valamint a Cashout-tal kifizetett és törölt fogadásokat (amely esetekben az Üdvözlő ajánlat a következő olyan fogadásra érvényes, amely megfelel a feltételeknek). Az első érvényes fogadás összege automatikusan íródik jóvá a felhasználó Freebet egyenlegében maximum húszezer (20 000) forintig. A jóváírás automatikus és az első fogadás tétjén alapszik, függetlenül a fogadás kimenetelétől (győztes vagy vesztes). Figyelmeztetés: A Freebet-tel tett fogadás nettó nyereménye (a tiszta nyeremény az eredeti tét levonásá után) lesz készpénz formájában jóváírva készpénzes számláján. A Freebet nem távolítható el a számláról. További Freebet információért navigáljon a Freebet oldalra.
 6. Üdvözlő ajánlat csak egyszer vehető igénybe számlánként. Azon számlatulajdonosok, akik részesedtek már korábban valamilyen üdvözlő ajánlatban, nem jogosultak a jelen Üdvözlő ajánlatra.
 7. Az Üdvözlő ajánlat IP cím, számítógép, háztartás, lakcím, telefonszám és banki adatok szerint egyetlen személyre korlátozódik (egy személy/háztartás).
 8. A bónuszok a részvételi szándékának ideje szerint lesznek sorrendbe állítva. Ha egy játékosnak egyidejűleg több aktív bónusza is van, akkor a felhasználás e sorrend alapján kerülnek teljesítésre: a korábban megszerzett bónusz lesz előbb felhasználva.
 9. Ha az ügyfélnek két aktív bónusza van a számláján, az elsőnek aktivált ajánlat kerül először felhasználásra.
 10. Minden ajánlat személyre szól, más értékre át nem váltható és nem átruházható.
 11. Az Üdvözlő ajánlat felhasználására a sport univerzum szabályai vonatkoznak. Ezek elérhetők az Általános Felhasználási Feltételekben.
 12. A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy bármikor törölje, felfüggessze vagy visszavonja azon játékosok hozzáférést, számláját és megszerzett bónuszait, akik megsértik a játék szabályait, például több párhuzamos számla nyitásával.
 13. A Betclic fenntartja a jogot, hogy bármikor, saját belátása szerint és előzetes értesítés nélkül módosítsa vagy megszüntesse jelen feltételeket és kikötéseket és az Üdvözlő Bónusz promóció bármely részét, de ezek a változások nem érintik a már korábban megszerzett Üdvözlő Bónuszokat. A változtatásokat (webes felületen vagy más módon) a részvevők tudomására hozzuk, hogy a további részvétel előtt tájékozódhassanak a változásokról.