Bet365 - bet365 Kaszinó: Új játékos bónusz

Kezdje Kaszinó karrierjét egy akár 30.000 Ft értékű Új játékos bónusszal!


Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Részvételi feltételek

A feljogosító befizetése/átutalása során használja a 100BONUS ajánlatkódot és igényeljen egy 100%-os bónuszt.

Így működik:

 1. Fizessen be/utaljon át legalább 3.000 Ft értékben és válassza ki a 100BONUS ajánlatkódot.
 2. Nyisson meg egy játékot és fogadja el Új játékos bónuszát.
 3. Játssza meg a feljogosító befizetése/átutalása és a bónusz összegét 30 alkalommal jogosult játékokon, hogy kifizethesse a „Bónuszösszegek” egyenlegét.

Növelje egyenlegét és kezdjen el játszani remek játékokkal.

Fő részvételi feltételek

 • Az első Kaszinó befizetése/átutalása (minimum 3.000 Ft) jogosult lesz egy azzal megegyező értékű 100%-os bónuszra, maximum 30.000 Ft értékben. Ez a „feljogosító befizetése/átutalása”. Válassza ki a 100BONUS ajánlatkódot a feljogosító befizetése/átutalása alkalmával.
 • A bónusz és az abból származó nyeremények kifizetéséhez a feljogosító befizetése/átutalása (30.000 Ft felső határral) és a bónusz együttes összegét 30 alkalommal kell megjátszania a jogosult játékokon. Nem minden játék számít bele vagy számít bele azonos mértékben a fogadási feltételek teljesítésébe. Kérjük, tekintse meg a teljes részvételi feltételeket.
 • A feljogosító befizetése/átutalása (30.000 Ft felső határral) feletti befizetését/átutalását tetszés szerint kifizetheti, anélkül, hogy ez kihatással lenne erre az ajánlatra. Ezek az összegek a "Kivehető egyenlegén" szerepelnek, és onnan kifizethetőek.
 • A bónuszösszegek nem használhatóak élő krupiés játékokon.
 • Amennyiben ez a bónusz aktív, a befizetéseiből/átutalásaiból származó nyereményeket az "Összegeim" egyenlegén írjuk jóvá. Az Összegeim egyenlegét bármikor kifizetheti. Ugyanakkor a bónuszt és a Bónuszösszegeim egyenlegét eltávolítjuk, amennyiben a fogadási követelmény teljesítése előtt igényel kifizetést az Összegeim egyenlegéről.
 • A minimális kockázatú rulett (minden változat) fogadások (amikor a fogadásokat oly módon teszik, hogy azzal a fogadási lehetőségek lefedettsége túllépi az összes fogadási lehetőség 67%-át) és baccarat (minden változat) fogadások (amikor mind a játékosra, mind a bankra egyidejűleg tesznek fogadásokat) nem számítanak bele a bónusz megforgatási követelményeibe.
 • Egy egyszeri játékkörben megjátszott tét nem haladhatja meg a bónusz összegének 30%-át.
 • Amennyiben a fogadási feltételeket a feljogosító befizetéstől/átutalástól számított 30 napon belül nem teljesítik, a Bónuszösszegeim egyenlege elveszik
 • Ez az ajánlat csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. Ez az Új játékos bónusz 2020. október 30-án 10:59 (GMT) után már nem igényelhető.
 2. Az első Kaszinó befizetése/átutalása (minimum 3.000 Ft) jogosult lesz egy azzal megegyező értékű 100%-os bónuszra, maximum 30.000 Ft értékben. Ez a "feljogosító befizetése/átutalása".
 3. Válassza ki a 100BONUS ajánlatkódot a feljogosító befizetése/átutalása alkalmával. Amennyiben nem szeretné megkapni az Új játékos bónuszt, a Nincs bónusz opciót kell választania az ajánlatkód menüben.
 4. Ezek az Új játékos bónusz részvételi feltételek azokra az ügyfelekre vonatkoznak, akik 2020. március 18-án 10:59 (GMT) után igényelték az ajánlatot. Amennyiben az említett dátum előtt igényelte az ajánlatot és szüksége lenne az Önre vonatkozó részvételi feltételekre, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.
 5. A bónuszösszegek nem használhatóak élő krupiés játékokon.
 6. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Bónusza kiváltása

 1. A bónusz és az abból származó nyeremények kifizetéséhez a feljogosító befizetése/átutalása (30.000 Ft felső határral) és a bónusz együttes összegét 30 alkalommal kell megjátszania a jogosult játékokon. A következő országokban élő ügyfelek nem vehetnek részt ebben az akcióban: Albánia, Ausztria, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia.
 2. A Kaszinó új játékos bónuszt csak a Kaszinó terméken teljesítheti. Nem minden játék számít bele vagy számít bele azonos mértékben a fogadási követelmény teljesítésébe. Az élő krupiés játékok nem számítanak bele a bónuszba. Kérjük, vegye figyelembe, hogy további játékokat adhatunk a lenti táblázathoz, ha azok elérhetővé válnak a bet365 oldalon:
Játékok Tét hozzájárulás Fogadási követelmény a bónusz kiváltásához
Minden játék (az alábbiakat kivéve) 100% (3.000 Ft befizetés + 3.000 Ft bónusz) x 30 = 180.000 Ft
Baccarat és 3 Card Brag (minden változat, kivéve az élő krupiés játékokat) 25% (3.000 Ft befizetés + 3.000 Ft bónusz) x 30 = 720.000 Ft
Craps, Roulette, Sic Bo és Stravaganza (minden változat, kivéve az élő krupiés játékokat) 20% (3.000 Ft befizetés + 3.000 Ft bónusz) x 30 = 900.000 Ft
Blackjack és Casino Hold'em (minden változat kivéve a Blackjack Switch, Blackjack Surrender és az élő krupiés játékokat) 10% (3.000 Ft befizetés + 3.000 Ft bónusz) x 30 = 1.800.000 Ft
Minden Videópóker játék 5% (3.000 Ft befizetés + 3.000 Ft bónusz) x 30 = 3.600.000 Ft
Minden élő krupiés játék, Blackjack Surrender, Blackjack Switch, Pontoon, Videópóker vagy duplázós Videó nyerőgép játékok 0% N/A

 1. A minimális kockázatú rulett (minden változat) fogadások (amikor a fogadásokat oly módon teszik, hogy azzal a fogadási lehetőségek lefedettsége túllépi az összes fogadási lehetőség 67%-át) és baccarat (minden változat) fogadások (amikor mind a játékosra, mind a bankra egyidejűleg tesznek fogadásokat) nem számítanak bele a bónusz megforgatási követelményeibe.
 2. Egy egyszeri játékkörben megjátszott tét nem haladhatja meg a bónusz összegének 30%-át.
 3. Amennyiben a fogadási feltételeket a feljogosító befizetéstől/átutalástól számított 30 napon belül nem teljesítik, a Bónuszösszegeim egyenlege elveszik.

Kifizetés

 1. A feljogosító befizetése/átutalása (30.000 Ft felső határral) feletti befizetését/átutalását tetszés szerint kifizetheti, anélkül, hogy ez kihatással lenne erre az ajánlatra. Ezek az összegek a "Kivehető egyenlegén" szerepelnek, és onnan kifizethetőek.
 2. Amennyiben ez a bónusz aktív, a befizetéseiből/átutalásaiból származó nyereményeket az "Összegeim" egyenlegén írjuk jóvá. Az Összegeim egyenlegét bármikor kifizetheti. Ugyanakkor a bónuszt és a Bónuszösszegeim egyenlegét eltávolítjuk, amennyiben a fogadási követelmény teljesítése előtt igényel kifizetést az Összegeim egyenlegéről.

Általános információ

 1. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
 2. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentációt kérhet be, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 3. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy az ajánlatot több mint egyszer közvetve vagy közvetlenül ugyanaz a személy vagy ügyfelek csoportja igényelte, akkor visszavonhat bármilyen vagy minden ajánlatot az adott ügyféltől vagy ügyfelek csoportjától és/vagy érvényteleníthet a bónuszból megtett bármely fogadást és eltávolíthatja az ezekből származó nyereményeket.
 4. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 5. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 6. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 7. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licencet kapók és licencet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.