Bet365 - bet365 Kaszinó: Ingyen pörgetés növelő

Halmozza fel ingyen pörgetéseit.


Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Részvételi feltételek

Január 7., 14., 21. és 28.

Játsszon jogosult Age of the Gods Kaszinó nyerőgépeken és szerezzen öt ingyen pörgetést, ha feltesz 15.000 Ft készpénzt. Egy plusz ingyen pörgetéshez jut minden további 3.000 Ft tétért, akár 100 pörgetés szerezhető.

Így működik:

 1. Jelentkezzen és játsszon jogosult Age of the Gods nyerőgépeken a Kaszinóban 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) egy meghatározott promóciós időszak során.
 2. Szerezzen öt ingyen pörgetést, ha feltesz 15.000 Ft készpénzt.
 3. Egy plusz ingyen pörgetést kap a jogosult Kaszinó játékokon megtett minden további 3.000 Ft készpénzes tétért. Szerezzen akár 100 ingyen pörgetést.

Fő részvételi feltételek

 • A promóciós időszakok 2021. január 7-én, 14-én, 21-én és 28-án 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak.
 • Egyszer kell jelentkeznie, amelyet megtehet bármikor a promóció időszaka alatt, és meg kell tennie legalább 15.000 Ft-ot készpénzben a jogosult Age of the Gods játékokon, hogy öt ingyen pörgetéshez jusson. Ezt követően egy plusz ingyen pörgetést kap a jogosult nyerőgépeken megtett minden további 3.000 Ft készpénzes tétért, akár 100 ingyen pörgetéshez juthat. Tekintse meg a teljes részvételi feltételeket a jogosult Kaszinó nyerőgépek teljes listájáért.
 • Amennyiben egy promóciós időszakban 23:59 (GMT) előtt jelentkezik, akkor az adott promóciós időszak alatti játék jogosultnak számít.
 • Az ingyen pörgetéseket a vonatkozó promóciós időszak végét követő 48 órán belül írjuk jóvá. Az ingyen pörgetéseket a jóváírást követő hét napon belül kell igényelnie. A felhasználatlan ingyen pörgetéseket az igénylést követő hét nap után eltávolítjuk a vonatkozó nyereményekkel együtt. Az ingyen pörgetései elfogadásához be kell jelentkeznie a Kaszinó számlájába, meg kell nyitnia egy játékot és rá kell kattintania az Elfogadásra.
 • Az ingyen pörgetéseket a következő nyerőgépeken lehet felhasználni: Age of the Gods, Age of the Gods: Glorious Griffin, Age of the Gods: God of Storms, Age of the Gods: Ruler of the Dead, Age of the Gods Norse: Gods and Giants és Age of the Gods Norse: Ways of Thunder.
 • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. A promóciós időszakok 2021. január 7-én, 14-én, 21-én és 28-án 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak.
 2. Egyszer kell jelentkeznie, amelyet megtehet bármikor a promóció időszaka alatt, és meg kell tennie legalább 15.000 Ft-ot készpénzben a jogosult Age of the Gods játékokon, hogy öt ingyen pörgetéshez jusson. Ezt követően egy plusz ingyen pörgetést kap a jogosult nyerőgépeken megtett minden további 3.000 Ft készpénzes tétért, akár 100 ingyen pörgetéshez juthat. Tekintse meg a teljes részvételi feltételeket a jogosult Kaszinó nyerőgépek teljes listájáért.
 3. Amennyiben egy promóciós időszakban 23:59 (GMT) előtt jelentkezik, akkor az adott promóciós időszak alatti játék jogosultnak számít.
 4. Maximum 100 ingyen pörgetést szerezhet.
 5. A jogosult Kaszinó nyerőgépek a következők: Age of the Gods, Age of the Gods: Apollo Power, Age of the Gods: Book of Oracle, Age of the Gods: Epic Troy, Age of the Gods: Fate Sisters, Age of the Gods: Furious 4, Age of the Gods: Glorious Griffin, Age of the Gods: God of Storms, Age of the Gods: Goddess of Wisdom, Age of the Gods: King of Olympus, Age of the Gods: Medusa & Monsters, Age of the Gods: Mighty Midas, Age of the Gods: Prince of Olympus, Age of the Gods: Ruler of the Dead, Age of the Gods: Ruler of the Seas, Age of the Gods: Ruler of the Sky, Age of the Gods: Rulers of Olympus, Age of the Gods Norse: Book of Dwarves, Age of the Gods Norse: Gods and Giants, Age of the Gods Norse: King of Asgard és Age of the Gods Norse: Ways of Thunder. Más játékok nem számítanak bele az ingyen pörgetései növelésébe.
 6. A promóciós időszakokban csak a jogosult nyerőgépeken megtett tétek számítanak bele az ingyen pörgetés növelőbe. Más játékok nem számítanak.
 7. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Igénylés

 1. Az ingyen pörgetéseket a vonatkozó promóciós időszak végét követő 48 órán belül írjuk jóvá. Az ingyen pörgetéseket a jóváírást követő hét napon belül kell igényelnie. A felhasználatlan ingyen pörgetéseket az igénylést követő hét nap után eltávolítjuk a vonatkozó nyereményekkel együtt. Az ingyen pörgetései elfogadásához be kell jelentkeznie a Kaszinó számlájába, meg kell nyitnia egy játékot és rá kell kattintania az Elfogadásra.
 2. Az ingyen pörgetéseket a következő nyerőgépeken lehet felhasználni: Age of the Gods, Age of the Gods: Glorious Griffin, Age of the Gods: God of Storms, Age of the Gods: Ruler of the Dead, Age of the Gods Norse: Gods and Giants és Age of the Gods Norse: Ways of Thunder.
 3. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz a promóciós időszakban. Továbbá elképzelhető, hogy a játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.
 4. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik semmilyen fogadási követelmény, és az azokból származó nyereményeket a saját belátása szerint utalhatja át vagy veheti ki.

Általános információ

 1. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
 2. Az ingyen pörgetésekre vonatkozó tétet minden jogosult játéknál a minimális tétegységre állítjuk be, maximális számú nyerővonalakkal. Például, ha egy játéknál a minimális tétegység 3 Ft és 20 nyerővonal a maximális, úgy az ingyen pörgetés értéke 60 Ft lenne ingyen pörgetésenként.
 3. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 4. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 5. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 6. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 7. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 8. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.