Bet365 bónusz: Jégkorong korai kifizetés ajánlat

Egyszeri fogadásaid kifizetik, ha a csapatod 3 gólos előnyt szerez. Többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelölik.


Figyelem! Ez a bónusz már nem érvényes. Tekintsd meg az aktív bónuszajánlatokat.
Regisztrálj itt Bet365 bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Bet365 bónusz részvételi feltételek

Kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Fogadási korlátozások és feltételek érvényesek. Regisztráció szükséges.

Így működik:

 1. Tégy egy mérkőzés előtti fogadást a Győztes piacon az alábbi válogatott bajnokságok mérkőzéseire egészen 2023. december 31-én, vasárnapig bezárólag.
 2. Egyszeri fogadások esetén, ha a csapatod 3 gólos vezetést szerez bármikor a mérkőzés során, a fogadásod a bet365 egészben kifizeti függetlenül attól, hogy a másik csapat megfordítja-e a mérkőzést.
 3. Többszörös és fogadáskészítő fogadásoknál, ha a csapatod 3 gólos előnyt szerez, ezt a választást nyertesnek jelölik a Fogadásaim részen, a fogadás fennmaradó választásai pedig továbbra is érvényben maradnak.

Ez az ajánlat a következő jégkorong-bajnokságoknál érhető el:

 • NHL
 • Világbajnokság (férfi)
 • Világbajnokság Div 1A (férfi)
 • Olimpia (férfi)
 • finn SM-Liiga
 • svéd Hockey League

Fő részvételi feltételek (eredeti)

 • Ez az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.
 • Ez az ajánlat a Győztes - 2 és 3 esélyes piacon megtett mérkőzés előtti egyszeri és többszörös fogadásokra érvényes a fent felsorolt válogatott bajnokságok esetén egészen 2023. december 31-én, vasárnapig bezárólag.
 • Ez az ajánlat nem lesz érvényes, ha a tét teljes értékét a mérkőzés vége előtt felvette. Amennyiben a tét egy részét felvette és a csapata 3 gólos előnyhöz jut, akkor a fogadást a fennmaradó aktív tét alapján rendezzük.
 • Amennyiben egy feljogosító fogadást módosít a Fogadás módosítása funkcióval még a mérkőzés kezdete előtt és a csapata 3 gólos előnyhöz jut, akkor a fogadást az új tét alapján rendezzük. Amennyiben egy fogadást azért módosítanak, hogy hozzáadjanak vagy megváltoztassanak egy élő mérkőzésre vonatkozó választást, az ajánlat már nem lesz érvényes.

Teljes részvételi feltételek (eredeti)

Jogosultság megszerzése

 1. Ez az ajánlat csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai listáját megtekintheti, ha bejelentkezik a számlájába és számítógépen az Akciók, mobilon az Ajánlatok részt választja ki. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.
 2. Ez az ajánlat a Győztes - 2 és 3 esélyes piacon megtett mérkőzés előtti egyszeri és többszörös fogadásokra érvényes a fent felsorolt válogatott bajnokságok esetén egészen 2023. december 31-én, vasárnapig bezárólag.
 3. Egyszeri fogadások esetén a fogadását teljes mértékben kifizetjük, ha a csapata a mérkőzés alatt bármikor 3 gólos előnybe kerül, függetlenül a végeredménytől.
 4. Többszörös fogadásoknál a választás(oka)t nyertesnek jelöljük a Fogadásaim részen, a fogadás fennmaradó választása(i) pedig továbbra is érvényben maradnak. Ha egy választás 3 gólos előnyt szerez, de nem nyeri meg a mérkőzést, vesztesként lesz feltüntetve a Történet részen, de nyertesként fogjuk kezelni ennek a Korai kifizetés ajánlatnak a feltételei alapján.
 5. A jogosult fogadásokat igyekszünk a 3 gólos előny megszerzésétől számított 15 percen belül rendezni és jóváírni a számláján.

Korlátozások

 1. Ez az ajánlat a döntetlen választással megtett fogadásokra nem érvényes.
  Az előszezon, bemutató vagy All-Star mérkőzésekre tett fogadások nem érvényesek erre az ajánlatra.
 2. Ez az ajánlat nem lesz érvényes, ha a tét teljes értékét a mérkőzés vége előtt felvette.
 3. Amennyiben a tét egy részét vette fel, és a csapata 3 gólos előnyhöz jut, akkor a fogadást a fennmaradó aktív tét alapján rendezzük.
 4. Amennyiben egy feljogosító fogadást módosít a Fogadás módosítása funkcióval a mérkőzés kezdete előtt és a csapata 3 gólos előnyhöz jut, akkor a fogadást az új tétnek megfelelően rendezzük. Amennyiben egy fogadást azért módosítottak, hogy egy élő eseményre vonatkozó választást adjanak hozzá a szelvényhez vagy módosítsanak, az ajánlat már nem lesz érvényes.
 5. Amennyiben a fogadását az ajánlat keretében korán kifizetjük, akkor a fogadását nem fogjuk még egyszer kifizetni, ha a választása megnyeri a mérkőzést.

Általános

 1. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely megnövelt fizetést, ingyen fogadást, fogadási kreditet vagy egyéb olyan akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok megnövelt fizetés, ingyen fogadás, visszafizetés vagy fogadási kredit részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ingyen fogadásból vagy fogadási kreditből fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a fogadási kredit, ingyen fogadás, visszafizetés vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 2. A bet365 bármilyen bónuszösszeget, ingyen fogadást, fogadási kreditet, visszafizetési összeget vagy megnövelt fizetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 3. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 4. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licencet kapók és licencet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.