Bet365 bónusz: Foci Eb - Esély a hosszabbításban

Elérhető az Euro 2020 és a Copa America 2021 tornán. Fogadásait nyertesként kifizetjük fogadási kreditekben, ha a fogadása rendes játékidőben veszít, de a hosszabbításban nyer


Figyelem! Ez a bónusz már nem érvényes. Tekintsd meg az aktív bónuszajánlatokat.
Regisztrálj itt Bet365 bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Bet365 bónusz részvételi feltételek

Kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Fogadási korlátozások és feltételek érvényesek.

Így működik:

  1. Tegyen egy mérkőzés előtti fogadást válogatott piacokon az Euro 2020 és a Copa America 2021 kieséses szakaszának bármely mérkőzésére
  2. Ha a fogadása a rendes játékidőben nem nyer, de a hosszabbításban igen, akkor fogadási kreditekben kifizetjük Önnek a nyereményt.
  3. Az érvényes piacok listáját alább láthatja. Fogadáskészítő választásokra is érvényes.

A Labdarúgás - Esély a hosszabbításban a következő piacokon érvényes:

  • Bármikor gólt szerez *
  • 2 vagy több gólt szerez
  • 3 vagy több gólt szerez / Mesterhármast szerez
  • Büntetőlapot kap
  • Ki fogják állítani
    *Az új és jogosult ügyfeleinknek szóló 0:0 - pénzvisszafizetés + ajánlatnak köszönhetően a téteket készpénzben visszafizetjük ezeken a piacokon, ha a mérkőzés 0-0-ra végződik. Ha a fogadása nyer a hosszabbításban, minden nyeremény fogadási kreditben kerül kifizetésre

Részvételi feltételek érvényesek.

Fő részvételi feltételek

  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.
  • A Labdarúgás - esély a hosszabbításban a fent felsorolt piacokra (ahol elérhető) tett mérkőzés előtti egyszeri fogadásokra érvényes az Euro 2020 és a Copa America 2021 labdarúgó-mérkőzések esetén. Amennyiben a választása vesztes lenne a rendes játékidőben, de a játékos megszerzi a kellő gól(oka)t vagy megkapja a szükséges sárga/piros lapot a hosszabbításban, akkor a fogadása teljes nyereményét kifizetjük fogadási kreditekben.
  • Ha egy mérkőzés előtti választás a fent felsorolt piacok bármelyikén egy fogadáskészítő fogadás része és a választás egyébként a rendes játékidőben vesztes lenne, de a játékos a hosszabbítás során megszerzi a szükséges gól(oka)t vagy megkapja a szükséges sárga/piros lapot, a Fogadáskészítő fogadás nyertesként kerül kifizetésre, a teljes nyereményt pedig fogadási kredit formájában kapja meg. Ez csak akkor érvényes, ha minden más választás sikeres a Fogadáskészítő fogadásban.
  • A Labdarúgás - Esély a hosszabbításban nem lesz érvényes, ha a tét teljes értékét vagy annak egy részét a mérkőzés vége előtt felvette.
  • Amennyiben egy feljogosító fogadást a Fogadás módosítása funkcióval módosítanak egy olyan játékosról, aki a rendes játékidőben vesztes lenne, de a hosszabbítás során megszerzi a szükséges gól(oka)t vagy megkapja a szükséges sárga/piros lapot, akkor a Labdarúgás - Esély a hosszabbításban nem lesz érvényes. Amennyiben egy feljogosító fogadást módosítanak egy olyan játékosra, aki a rendes játékidőben vesztes lenne, de a hosszabbítás során megszerzi a szükséges gól(oka)t vagy megkapja a szükséges sárga/piros lapot, a Labdarúgás - Esély a hosszabbításban érvényes.
  • Amennyiben egy fogadást egy élő fogadásra módosítottak, a Labdarúgás - Esély a hosszabbításban nem lesz érvényes.

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése
  1. Ez az ajánlat csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai listáját megtekintheti, ha bejelentkezik a számlájába és számítógépen az Akciók, mobilon az Ajánlatok részt választja ki. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.
  2. A Labdarúgás - esély a hosszabbításban a fent felsorolt piacokra (ahol elérhető) tett mérkőzés előtti egyszeri fogadásokra érvényes az Euro 2020 és a Copa America 2021 labdarúgó-mérkőzések esetén. Amennyiben a választása vesztes lenne a rendes játékidőben, de a játékos megszerzi a kellő gól(oka)t vagy megkapja a szükséges sárga/piros lapot a hosszabbításban, akkor a fogadása teljes nyereményét kifizetjük fogadási kreditekben.
  3. Ha egy mérkőzés előtti választás a fent felsorolt piacok bármelyikén egy Fogadáskészítő fogadás része, és a választás egyébként a rendes játékidőben vesztes lenne, de a játékos a hosszabbítás során megszerzi a szükséges gól(oka)t vagy megkapja a szükséges sárga/piros lapot, a Fogadáskészítő fogadás nyertesként kerül kifizetésre, a teljes nyereményt pedig fogadási kredit formájában kapja meg. Ez csak akkor érvényes, ha minden más választás sikeres a Fogadáskészítő fogadásban.
  4. Ha Ön új vagy jogosult ügyfél és egy feljogosító fogadást tett a Bármikor gólt szerez piacra, majd a mérkőzés 0:0 eredménnyel zárul, akkor a 0:0 - pénzvisszafizetés + ajánlatra lesz jogosult és a tét készpénzben kerül kifizetésre (ha a feljogosító fogadás fogadási kreditekben lett elhelyezve, a tét fogadási kreditben lesz kifizetve). Ha az Ön választása a hosszabbítás során gólt szerez, Ön jogosult lesz a Labdarúgás - Esély a hosszabbításban ajánlatra, és a nyereménye (teljes nyeremény mínusz tét) fogadási kreditként kerül kifizetésre.
Korlátozások
  1. A Labdarúgás - Esély a hosszabbításban nem lesz érvényes, ha a tét teljes értékét vagy annak egy részét a mérkőzés vége előtt felvette.
  2. Amennyiben egy feljogosító fogadást a Fogadás módosítása funkcióval módosítanak egy olyan játékosról, aki a rendes játékidőben vesztes lenne, de a hosszabbítás során megszerzi a szükséges gól(oka)t vagy megkapja a szükséges sárga/piros lapot, akkor a Labdarúgás - Esély a hosszabbításban nem lesz érvényes. Amennyiben egy feljogosító fogadást módosítanak egy olyan játékosra, aki a rendes játékidőben vesztes lenne, de a hosszabbítás során megszerzi a szükséges gól(oka)t vagy megkapja a szükséges sárga/piros lapot, a Labdarúgás - Esély a hosszabbításban érvényes. Amennyiben egy fogadást egy élő fogadásra módosítottak, a Labdarúgás - Esély a hosszabbításban nem lesz érvényes.
  3. A Labdarúgás - Esély a hosszabbításban nem érvényes amikor az „Érvénytelen, ha a játékos nem kezd” opciót kiválasztották és a kiválasztott játékos nem kezdő a mérkőzésen, akkor sem, ha a játékos később szerepet a játék során. Ha ezt az opciót kiválasztották, a fogadások az utasításoknak megfelelően érvénytelenné válnak, ha a kiválasztott játékos nem kezd a mérkőzésen.
Fogadási kredit felhasználása
  1. A fogadási kreditek a mérkőzés végét követően a lehető leghamarabb jóváírásra kerülnek a számláján a Labdarúgás - Esély a hosszabbításban ajánlat eredményeképpen.
  2. A fogadási krediteket nem lehet kivenni. A fogadási kredit tétekből származó nyereményeket a Kivehető egyenlegén írjuk jóvá, de a nyeremények nem tartalmazzák a fogadási kredit téteket. Például, ha egy 3.000 Ft-os tétet tenne meg 3.00 (2/1) szorzóval, a kifizetés értéke 9.000 Ft lenne (6.000 Ft nyereség plusz 3.000 Ft tét), azonban, ha egy 3.000 Ft-os fogadási kredit tétet tesz meg 3.00 (2/1) szorzóval, a kifizetés értéke 6.000 Ft lenne, mivel a 3.000 Ft értékű fogadási kredit tétjét nem kapná vissza.
  3. A tétjeit fedezheti részben a fogadási kreditjeiből és részben a saját kivehető egyenlegéből, azonban a tétje fogadási kreditekből álló része nem lesz része a nyereményeknek. Például, egy 3.000 Ft értékű fogadás 3.00 (2/1) szorzóval, amelyet 1.500 Ft fogadási kredittel és 1.500 Ft készpénzzel fedezett 7.500 Ft nettó nyereményt adna (6.000 Ft nyeremény plusz 1.500 Ft készpénzes tét), mivel az 1.500 Ft fogadási kredit tét nem jár vissza. Amennyiben egy fogadás érvénytelenítésre kerül és lehetősége volt nyerni (például push esetén), a fogadási kredit tétek nem járnak vissza. Ha egy fogadás érvénytelenítésre kerül és nem volt lehetősége nyerni (például ha egy Gólszerző fogadást egy olyan játékosra tesznek meg, aki nem játszik a mérkőzésen), a fogadási kredit tétek visszajárnak.
  4. A fogadási kreditjei érvénytelenné válnak és azokat eltávolítjuk, ha a számlája 90 egymást követő napig inaktív. Amennyiben végrehajt egy befizetést, lead egy sportfogadást, vagy részt vesz bármilyen játékban a Kaszinó, Játékok vagy Póker terméken, úgy az számlaaktivitásnak számít.
Általános
  1. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan megnövelt fizetést, ingyen fogadást, kockázatmentes fogadást, fogadási kreditet vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok megnövelt fizetés, ingyen fogadás, kockázatmentes fogadás vagy fogadási kredit részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ingyen fogadásból vagy fogadási kreditből fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a fogadási kreditek, ingyen fogadás, kockázatmentes fogadás vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  2. A bet365 bármilyen bónuszösszeget, ingyen fogadást, fogadási kreditet vagy megnövelt fizetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  3. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  4. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licencet kapók és licencet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.