Egy online fogadóiroda a rengeteg csábító fogadási lehetőség, számos bónusz mellett, segítséget nyújt azon játékosok számára is, akiknek a szerencsejáték már függőséget okoz. Ne felejtsük el soha, hogy csak addig szabad fogadni, ameddig mindezt szórakozásból tesszük, s ezáltal nem okozzunk kárt úgy magunknak, mint környezetünknek. Számos függősségi teszt létezik az interneten.

Amennyiben úgy gondoljátok, hogy szükségetek van egy kis szünetre, akkor kérhetitek az „önkitiltást” az illető fogadóirodánál, ami azt jelenti, hogy egy általatok meghatározott időpontig (pl. egy hétig, hat hónapig, egy évig stb.) nem léphettek be a számlátokra, nem igényelhetitek az illető fogadóiroda szolgáltatásait.

Olyan lehetőség is létezik (amennyiben nem csak sportfogadást működtett az illető szolgáltató), hogy csak egy bizonyos részlegről (pl. kaszinó, póker, játékok) kérjük a kitiltást.

A kitiltás ideje alatt hiába próbáljuk újra aktiválni számlánk, hisz a szolgáltató mindent elkövet majd, hogy ezt megakadályozza.

Ne feledkezzünk tehát soha a felelősségteljes játékról, s arról, hogy ha gond van, vannak lehetőségeink.