Az előző fordulóban sok volt a döntetlen, ezen a hétvégén a Freiburg győzelme mellett, a Werder Brementől is jó szereplést várnánk. 

Mindent elbuknak egy hét alatt?

A Hoffenheim nehéz helyzetbe kerülhet, ugyanis az Európa Liga nyolcaddöntőjében 3-1-re vezettek félidőben a Molde ellenében, a Spanyolországban megrendezett mérkőzésen. A norvégok azonban feltámadtak, döntetlenre mentették a találkozót. Nincs még lefutva a párharc, gyakorlatilag egy megnyert meccset (és párharcot?) adott le a német klub. Ha ez nem lenne elég, nagyon sok a hiányzó a Hoffenheimnél és nem ártana pihentetni a következő heti EL visszavágóra sem. 

Annyi a sérült játékos, hogy nem is írjuk le, inkább azzal foglalkoznánk, hogy valószínűleg 3-4-1-2-ben küldheti pályára övéit. A szokásos rendszer, amiben elfogytak középhátvédek, de a gólerős támadók is elölről. A Hoffenheim bevethető játékosai fáradtak, de vannak olyanok, akik most szerzik meg a meccsrutint. Így fogadják vasárnap délután a Werder Bremen csapatát. 

Hoffenheim játékosok (Fotó: Vlad1988 / Shutterstock.com)

Tény és való, hogy a brémai csapatban is akadnak hiányzók, de ez egy komoly esély számukra, hogy megszilárdítsák helyüket a középmezőnyben. Az elmúlt időszakban szinte csak top csapatoktól kaptak ki idegenben, Hoffenheim nem tartozik ezek közé jelenleg. Érdekesség, hogy idegenben csak a kontrákra épít Florian Kohfeldt csapata, mindössze 40%-os labdabirtoklásból, képesek hatékonyan támadni, hiába a mindössze 3-4 kaput eltaláló lövés, gólok tekintetében egész jók. Mi mindezek miatt, bízunk benne, hogy meglepetést tudnak okozni, egy óvatos DNB-vel támogatjuk meg a brémai csapatot. 

Borítókép: Sportfogadas.org

Európai kosárlabda korai kifizetés ajánlat

Egyszeri fogadásait kifizetik, ha a csapata 18 pontos előnyt szerez. Többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelölik.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • TSG Hoffenheim - Werder Bremen Tipp

    Werder Bremen DNB-vel
    2.50 Bet365