Stefano Pioli (Milan) és Gian Piero Gasperini (Atalanta) csatározása 18 évre nyúlik vissza! A két szakember jól ismeri egymást, de hogyan hat ez a vasárnap esti mérkőzésre?

2022 aug 21. 20:45 Közvetítés: UnibetBet365
Tipp: Mindkét csapat gólt szerez + 2,5 gól felett
Unibet
2.00

Jó focit szeretnénk

Ahogyan említettük, Pioli és Gasperini ismerik egymást, legelső egymás elleni meccsük 2004-ben volt, azóta 22 mérkőzésen mérhették össze erejüket, egyelőre ez a párosítás Pioli fölényt mutat (10 Pioli győzelem, 5 döntetlen és 7 Gasperini siker). Kezdetben a Milan edzőjeként kapta a pofonokat Pioli (0:5 és 0:3), de fokozatosan talált magára, ahogyan a csapata is, így zsinórban már három győzelemnél jár Gasperini Atalantája ellen (2:0, 3:2 és 2:0). 

A Milan jól kezdte címvédőként az idei szezont, magabiztosan nyertek 4-2-re, hiába kapitulált kétszer a védelem, de a győzelem nem forgott veszélyben. Támadójáték hatékony volt, kontrollálták a mérkőzést. Pioli most már eljutott arra a szintre, hogy variálni tudja az offenzív játékot, vannak mélységi, védelem mögé beívelt indítások, Rebic kiváló volt, Leao halvány, de most ezt is elbírta a csapat. Azt viszont kevésbé, hogy a szélekről érkező labdákat nem tudják levédekezni. 

Az Atalanta a Sampdoria otthonában kezdett, nyertek 2-0-ra, de ez közel sem volt meggyőző siker. A Sampdoriától ugyanis egy teljesen szabályos gólt vettek el, visszanézte a bíró, érthetetlen döntés, újabb VAR-hiba. Ezek után felélénkült a bergamói csapat, Maehle kapufáig jutott, de utána már Toloi vezető találata következett. Sorra dolgozta ki a helyzeteket az Atalanta, amit a Sampdoria nem tudott levédekezni. 

A második félidőre feltámadtak a hazaiak, több nagy helyzetük is volt, de egyenlíteni nem tudtak, ráadásban kinyílt a védelmük, kontrából kaptak egy gólt. A Milan számára intő jel, hogy az Atalanta jól kontrázik, ráadásul szélekről beívelt labdáik veszélyesek, ezeket a Milan nehezen védekezte le az Udinese ellenében is. Az Atalanta sem dőlhet hátra, hiába a hazai pálya, nem lesz mindig velük a bíró és a szerencse, ezek alapján a 2,5 gól felett és a mindkét csapat gólt szerez opciót kombináltunk, bízva a jó fociban. 

  • Atalanta - AC Milan tipp

    Mindkét csapat gólt szerez + 2,5 gól felett
    Unibet
    2.00

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés