A Prishtina után a Zalgiris is betalálhat a Fradinak

Admin
1 tipp
2021 júl 17. 15:21
4 hozzászólás

Foci ferencvárosi tc BL-selejtező Zalgiris Vilnius

Túl az első akadályon a Ferencváros, miután az előselejtezőből érkező Prishtinát 6-1-es összesítéssel intézte el. A második fordulóban is örülhet a kiemelésnek, mivel közel sem verhetetlen ellenfél ellén lépnek pályára a zöld sasok. Kedden este a litván Zalgiris lép fel a Groupama Arénában, mint aktuális ellenfél!

Alakul a csapat

A nyáron Peter Stöger vette át az irányítást a zöld-fehérek felett, akinek már elkezdhettünk ismerkedni a stratégiájával, míg a héten érkeztek új fecskék a klubhoz, akik a minél jobb szereplést hivatottak szolgálni. Egymás után két játékost is szerződtettek a középpályára, miután Kristoffer Zachariassen jött a Rosenborgtól, míg Stjepan Loncar a Rijekából. Súlyos euro millók mentek el erre a két srácra, így az elvárások is magasak velük szemben, azonban nehezen elképzelhető, hogy kedden már kulcsszerepet kapnának egy összeszokott Ferencvárosban. Mindenesetre jelzésértékű, hogy Stöger a középpályások merítési lehetőségével nem volt megelégedve - páran kezdhetnek kaparni a helyükért már a Zalgiris ellen.

A fenti podcastben szépen kibeszéltük mind a Prishtina elleni meccseket, mind a Ferencváros esélyeit a továbbjutást illetően, így ebbe most nem mennék bele. A litván csapatokról ugye kellemes emlékei lehetnek a magyar szurkolóknak, miután az utóbbi években rendre az aktuális magyar gárda jött ki ezekből a párharcokból győztesen: a Budapest Honvéd éppen a Zalgirist búcsúztatta (4-2), míg a Ferencváros a másik litván „gigászt”, a Suduvát két évvel ezelőtt (4-2). Egy esetleges továbbjutással egyébként idén is biztosítva lenne már egy csapatunknak az őszi csoportkör, miután a Konferencia Liga indulás biztossá válna a Fradi számára.

A litván bajnok

Biztos sokan emlékeztek a Suduva elleni párharcra, ahol egy nagyon jól bekkelő csapatot ismerhetünk meg az ellenfél személyében. A Zalgiris hozzájuk képest egy kicsit offenzívebb és ez a játék jobban feküdhet annak a Ferencvárosnak, amelyben az egyéni kvalitások sokkal jobbak. A litvánok szeretnek több gólos meccseket játszani és könnyen lehet, hogy ez a sorozatuk nem most fog megszakadni. Ha ez így lesz, akkor biztosan elég jó oddsot fogunk. Nincs egyelőre hozzájuk több kérésem, csak szerezzenek egy gólt - sportfogadói szempontból. Ez a kulcsa minden tippemnek ezen a meccsen, mivel szerintem az értéke egyértelműen itt található. Alulról építkezve először a vendégek gólja fogott meg (1.83). A Prishtina mindkét meccsen veszélyesen játszott a Ferencváros ellen és a második meccsen gólt is szerzett. Tekintve, hogy erősebb ellenfél lesz a második körben, adja magát ez az opció, pláne ilyen szorzón. Ezt továbbgondolva, azért az is elég valószínű, hogy otthon nem fog egy 0-1-es vereséget szenvedni a Fradi. Így ha az előző opció elfogadható, akkor az odds javítható egy mindkét csapat gólt lő funkcióval akár (2.10). Ha ezt még akarjuk fokozni, akkor pedig be lehet húzni egy Fradi győzelmet még a BTTS-re 3.25-ért. Az előzetes jóslások alapján ez lenne a papírforma és kapunk rá egy 3.00 feletti oddsot, így pedig nehezen hagynám ott a három közül bármelyik opciót.

Borítókép: Oleksandr Zubkov (Fotó: sbonsi / Shutterstock.com)

  • Ferencváros - Žalgiris Vilnius Tipp

    Mindkét csapat szerez gólt/IGEN
    2.10 betfair

Fizess be 8000 Ft-ot s játssz 16000 Ft-tal!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 8000 Ft-ot a Betfairhez, s máris 16000 Ft-tal kezdheted a játékot.

betfair regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.orgHozzászólások 4

zsiraf111
zsiraf111
2021 júl 17. 16:57

A Zalgiris keményebb falat lesz szerintem.

User ID: 8851
User ID: 8851
2021 júl 18. 04:07

Egy rágós 2:0

chabialonso
chabialonso
2021 júl 20. 06:42

A Zalgiris a bajnokságát két ponttal nyerte meg a Fradi hússzal. Már nem olyan gólerős csapat ez , mint régebben 42 gólt lőttek összesen. A Fradi 78 -at, még úgy is, hogy a vége-fele szeretett idegenben ikszelni. Az, hogy egy Linfieldnek rúgtak öt gólt úgy, hogy volt ott az első meccsen büntető, öngól, minden , a visszavágon az északírek nem sokat tehettek védekezés szempontjából 3:1 után. Itt látszik viszont, hogy mindkétszer gólt is kapott a Zalgiris. Inkább a Fradi három találatában bízom.

zsiraf111
zsiraf111
2021 júl 21. 05:17

Hú! Nem egy megnyugtató előny.

Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Fizess be 8000 Ft-ot s játssz 16000 Ft-tal!

  • A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 8000 Ft-ot a Betfairhez, s máris 16000 Ft-tal kezdheted a játékot.

betfair útmutató
betfair regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org

Bajnokok Ligája 2021-2022 Selejtezők

BvB_09 hozzászólt
2021 aug 26. 10:55
Egyrészt ugyannyi pontot adnak az egy gólos győzelemért is, másrészről sikerült legyőzzék a Barcelona és az Atletico Madrid együttesét is. Szerintem nem szabad elvárni, hogy minden mérkőzésen öt-hat gólt rúgjanak. Ha megnézzük, hogy kik távoztak egy év alatt a Salzburgból, akkor szerintem kijelenthetjük, hogy rengeteg gól hiányzik a csapatból.
chabialonso hozzászólt
2021 aug 26. 09:01
Idézetet írta: curpy82 Dátum augusztus 25, 2021, 23:13:46
Tényleg nem meggyőző 10/10 :redchug:

Az előző idényéhez képest az esetek többségében nagyon kell brusztolniuk a gólokért. Ma kiderül, hogy milyen csoportba kerülnek. 
Az 1:0 -ás győzelmeikről ne is beszéljünk bajnokságban.
curpy82 hozzászólt
2021 aug 25. 23:13
Tényleg nem meggyőző 10/10 :redchug:

Még több Foci