Haaland eligazolt, lehet, hogy Lewandowski is, mi lesz így a Bundesligával? Legalább még egy forduló hátravan az idei szezonból, így a norvég és a lengyel támadó is megszórhatják magukat. 

2022 máj 14. 15:30 Közvetítés: UnibetBet365

A szokásos bajnoki cím

Julian Nagelsmann bajnok lett. Nem akarjuk Nagelsmann vagy korábbról Niko Kovac érdemeit kisebbíteni, de ezzel a bajor sztárcsapattal mindenki bajnok lenne, aki látott már labdarúgó mérkőzést, sőt, lehet az is, aki nem. Óriási a fölényük, jól működő gépezet, de mutatja Nagelsmann idei teljesítményét, hogy a BL-ben csak szenvedtek, Salzburg elleni odavágón vergődés, Villarreal ellen kiesés. Hasonló volt a helyzet a Kovac-érában is. 

Az, hogy a Bayern München megint simán bajnok lett, senkit sem lep meg. Inkább az a kérdés, mi lesz a következő években? Thomas Müller marad, Robert Lewandowski jövője kérdéses (hajlanak az eladás felé a bajorok is a legfrissebb hírek szerint), de nem sikerült az aktuális Bundesliga klasszis támadót leigazolni. Ez gondot okozhat, közel sem biztos, hogy olyan dominanciájuk lesz, mint eddig volt.

Ettől függetlenül az utolsó fordulóban jöhet tőlük egy gála, könnyedén lehet, hogy ez lesz Lewandowski utolsó meccse a bajoroknál, akkor pedig egy kiütéses siker is benne van a tarsolyban (Bayern München -1,5 góllal: 2.25). A gólok határát 4,5-re tették (nem viccelünk), még ez is realitás, hiszen a Wolfsburg számára már teljesen mindegy a mérkőzés végkimenetele. A Dortmund ellen 6-1-re kaptak ki. 

Légüres tér

A Borussia Dortmund és a Bayer Leverkusen abból a szempontból van speciális helyzetben, hogy lényegtelen számukra az utolsó forduló, hiszen a Dortmund 2., míg a Leverkusen 3. helyen végzett az idei pontvadászatban. Valószínűleg a Dortmund felküld egy félig B-keretet, akik most törekednek majd az örömfocira, míg a Hertha számára elkélne egyetlen pont. 

A Leverkusen - Freiburg meccs is hasonló, igaz, hogy utóbbi nem a kiesés ellen menekül, hanem azért, hogy BL-főtáblás helyet csípjen meg. Ehhez még a Leipzignek is veszíteni kéne (Bielefeld ellen...), de a Freiburgnak hátrafelé is kell tekinteni, hiszen jön az 5. helyért az Union Berlin is. Télen hazai pályán 2-1-re győzött a Freiburg, most megelégednénk egy döntetlennel is. 

A szokásos támadónégyes kezdhet majd a hazaiaknál, akik az elmúlt 3 fordulóban 10 gólt szereztek. Shick és Paulinho ihletett formában, valószínűleg a Freiburg próbálja majd felvenni a kesztyűt, kontrákból érvényesülni, mi ezért egy kiemelkedően sok gólt hozó találkozóra számítunk, ahol a Leverkusen percre se fog visszaállni, mert felesleges, míg a Freiburg a 4. helyért fog küzdeni. 

  • Bayer Leverkusen - SC Freiburg tipp

    3,5 gól felett
    Bet365
    2.00

100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

Regisztrálj a Betinia fogadóirodához és ne maradj le a 35.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszról.

Betinia regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés