Bajnokok Ligája: Focizhatnának is végre

Bence
1 tipp
2019 nov 24. 16:56
Szólj hozzá!

Foci fc barcelona Bajnokok Ligája Borussia Dortmund

A csoport első helye a tét a Barca - Dortmund mérkőzésen, ahol az is eldőlhet, hogy melyik csapat folytatja tovább útját a lejtőn. 

Barcelona - Borussia Dortmund

Gyötrelmes 90 percet hozott a dortmundi meccse a két csapatnak. Marco Reus kihagyott egy büntetőt, volt egy hatalmas kapufa is, illetve Reus egymaga kiüthette volna a katalánokat, ha jobban koncentrál, mert 2-3 tiszta helyzetet simán kihagyott. A Barcelona hiába birtokolta a labdát 61%-ban, semmire sem ment vele, meddő fölény volt csupán ez a részükről, amelyből egy 90 percen át tartó erőlködés lett. 

A gól nélküli döntetlen óta eltelt két hónap, akadtak jobb periódusok mindkét klub életében, de összességében várakozáson alul teljesítenek. A Dortmund ingadozó formájának egyik oka a sérüléssel bajlódó játékosok: hol Reus, hol Alcácer vagy Delaney nem volt bevethető állapotban. Lucien Favre számára, ráadásul amúgy is nehézséget okozott megteremteni az egyensúlyt a nemzetközi kupameccsek és a bajnokik között. Ez érzékelhető is volt, egyszer kiváló támadójátékkal nyertek és rúgtak 3 vagy 4 gólt, utána pedig jött egy izzadtszágú döntetlen. 

Jadon Sancho (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com)

A Dortmund már pénteken pályára lépett a Bundesligában, ahol közel volt a kellemetlen vereség a Paderborn ellenében. Felmerült az edzőbuktató meccs kifejezés is, hiszen az első félidőben teljesen enerváltan játszott a BVB, ugyanakkor a másodikban teljesen másik arcukat mutatták. Ott a másik érv is az eseményekre: egyszerűen nem megy a Dortmundnak és vérfrissítés kell, mert Favre nem tudja megoldani a problémát.

Jól mutatja, hogy Favre mennyire nem ura a helyzetnek, hogy Paco Alcácer a Paderborn elleni meccs első félidejének vége előtt megsérült. A hosszabbítás volt hátra, de Favre úgy gondolta, hogy nem várja meg a félidőt, inkább a ráadásban cserélt. Mennyire logikus lépés ez? Egyáltalán nem az, hiszen ott lett volna a félidő, hogy átgondolja a kialakult helyzetet, de ő kapkodott. Barcelonával mi a helyzet? Gyengék voltak ők is a válogatott szünet után, csak vergődtek a Leganes otthonában.

Látszik, hogy egyik gárda sincsen csúcsformában, de míg a Dortmundnál az érződik, hogy nehézkes a szintlépés és bármikor benne van egy újabb hatalmas zakó a játékukban (Bayern München 0-4), addig a Barca a klasszisok révén bármikor képes egy veszett meccset is megnyerni (Inter). Érdemes azonban óvatosan kezelni a helyzetet, mert az Inter ellen képes volt a padlóról felállni a BVB. Mivel a második játékrészben rendre jobbik arcát mutatja a német gárda, ezért egy kockázatos fogadással próbálkozunk: második félidőt a vendégek nyerik. 

A katalánokra idén is jellemző, hogy az első félidőben próbálják a mérkőzéseiket elrendezni, utána pedig visszább vesznek a tempóból. A Dortmund mostanság a második játékrészben dominál, de óriási kérdés lesz, hogy mennyire akarják "megbuktatni" Favrét. Az látszik, hogy gyorsaságban (Sancho, Reus, Hakimi) egyértelmű a vendégek fölénye, állóképességben is talán ők az erősebbek, ez segíthet a második játékrészben. 

Borítókép: Lionel Messi (Fotó: katatonia82 / Shutterstock.com)

20.000 Forint Kockázatmentesen!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • FC Barcelona - Borussia Dortmund Tipp

    2. félidő: Borussia Dortmund DNB-vel
    3.40 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI -6.29 %

augusztus

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

20.000 Forint Kockázatmentesen!

  • Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Bajnokok Ligája Fogadások 2019/20

hubika88 hozzászólt
Ma, 21:32
Atlético Madrid have confirmed that two of their players have tested positive for coronavirus. The side are scheduled to face RB Leipzig in the Champions League quarter-finals on Thursday

 :o
SPF Infó hozzászólt
Tegnap, 7:02
FC Barcelona - Napoli (szombat, augusztus 8., 21:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

Lionel Messi gólt szerez: 1,5 gól felett 6.50

A hazai csapat mindkét félidőt megnyeri @ 5.00

Napoli jut tovább @ 3.75

Fogadj te is megnövelt nyereménys
SPF Infó hozzászólt
Tegnap, 6:57
Bayern München - Chelsea (szombat, augusztus 8., 21:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

A hazai csapat vezet a félidõben & megnyeri a mérkõzést 2.00

Robert Lewandowski szerez gólt az első félidőben @ 3.50

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón[/size

Kapcsolódó cikkek