Bajnokok Ligája: Fontos pontok

Bence
1 tipp
2019 okt 21. 00:05
Szólj hozzá!

Foci inter milano Bajnokok Ligája Borussia Dortmund

Az olaszok számára rendkívül fontos találkozó jön, hiszen egy esetleges vereséggel nagy valószínűséggel búcsút inthetnének a továbbjutási álmaiknak!

Inter - Dortmund

Antonio Conte az Intert megelőzően két sztárcsapattal (Juventus és Chelsea) sem remekelt a BL-ben. A nemzetközi kupák másfajta szemlélelet követelnek meg, ami nem minden edzőnek fekszik. Conte inkább "bajnokság specifikus", ami azt jelent, hogy van egy stabil alapjátéka a csapatának, amit egész szezonban képes hozni, ez által biztosított számára minimum a dobogó, de inkább a bajnoki cím az adott nemzeti ligában, ami azért nem rossz (sőt!). A Bajnokok Ligájára azonban nem kompatibilis a taktikája. 

A csapatával sincsen probléma, hiszen kevés gólt kapnak, jól működik a három belső védőre építő rendszer, ahol a rutinos Godín mellett de Vrij és Skriniar kap szerepet. Két szélen univerzális hátvédek vannak, hiszen Asamoah és Candreva ért a támadások támogatásához is, illetve a védekezésből is bőven kiveszik a részüket. Középpályán két dinamikus játékos mellett Brozovic játéka kiemelten fontos, visszalép a védelem elé labdákért, tőle indulnak a támadások. 

Conte rendszerének egyik legnagyobb haszonélvezője, Stefano Sensi. Jó döntéseket hoz a kapu előtt, kiválóan érkezik a második hullámban és gólokkal, illetve gólpasszokkal segíti a csapatát. Megkerülhetetlen még Lautaro Martínez is, akire a fontos mérkőzéseken számíthat gólszerzés szempontjából Conte. Lukaku más tészta, kissé ügyetlen, ugyanakkor fizikálisan nagyon erős játékos, de ő egyelőre nem képes konzisztens teljesítményre. 

Lautaro Martinez (Fotó: ph.FAB / Shutterstock.com)

A Dortmund lépéselőnyben az olaszokkal szemben, de azért bőven akadnak problémáik. A győzelmek már nem, vagy csak kevésbé magabiztosan jönnek, ráadásul sérülések és betegségek is sújtják a klubot. Paco Alcácer játéka bizonytalan, kérdéses, hogy teljesen felépült-e sérüléséből. Bürki a hétvégi bajnokin egy ütközés során megsérült, egyelőre Lucien Favre sem tudja, hogy a kapusa készen áll-e a szerdai mérkőzésre. Marco Reus és Mario Götze pedig influenzával küszködik. 

Reus kapcsán egy hétvégi Twitter üzenetből kiderült, hogy betegen lépett pályára, amit Favre megköszönt (mivel győzelemre vezette csapatát), de a szurkolók elítéltek. Van tehát probléma a németeknél is, nagy lehetőség ez Conte számára, hogy megszerezze a három pontot és szorossá tegye a versenyt a csoportban. Hétvén az Inter a Sassuolo otthonában nyert, még a pályára érkező ejtőernyős sem tudta megzavarni őket!

A mérkőzés kapcsán abban bízunk, hogy Antonio Conte szintet lép és érvényesíti a papírformát. Ez lehetne egy győzelem is, amire nagyon jó szorzót adnak (2.40), mi ugyanakkor a gólokkal nyernénk. Az összesített piacon a 2,5 under jól fizet (2.10), de talán még jobb a vendég gólok száma. Ami meglepő, hogy hiába a gyengébb forma a Dortmund részéről, még a 1,5 gól alatti opcióra is 1.54-et kapunk. Ennyiért ezt nehéz kihagyni. 

Borítókép: Antonio Conte (Fotó: Yu Chun Christopher Wong / Shutterstock.com)

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Inter - Borussia Dortmund Tipp

    Dortmund 1,5 gól alatt
    1.54 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI -10.83 %

május

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

  • Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Bajnokok Ligája Fogadások 2019/20

Pozzato hozzászólt
2020 márc 11. 23:33
Honnan tudhatjuk, ha egy csapatnak semmi elképzelése nincsen? Műesések és oldalról ívelések támadásban. Pont ezt csinálta a Liverpool az utolsó közel 40 percben. Néha Salah próbálkozott volna, de a többiek teljes homály. Nem láttam végig meccset, mert érdekelt a PSG szenvedése, ahogyan a világ legjobb támadóit a soraiban tudó csapat megelégszik egy karcsú győzelemmel. Tuchel vagy a
TiB hozzászólt
2020 márc 11. 23:07
Ezek a milliárdos alibi sztárok egy 19 évesre vannak rápörögve. Nagy dicséret ez Szoboszlai egykori csapattársának.

Pozzato hozzászólt
2020 márc 11. 21:19
Tuchel a PSG ellen fogadott ezzel a kezdővel? Esetleg nagyon tudhat valamit? Erre kíváncsi leszek.

Kapcsolódó cikkek