Besétálhat a Ferencváros a második fordulóba

Admin
1 tipp
2021 júl 11. 20:28
1 hozzászólás

Foci ferencvárosi tc Bajnokok Ligája FC Prishtina

Az Európa-bajnokság zárása egy új idény indulását is jelenti, ami már kezdetét is vette két nemzetközi kupában is.  Három magyar csapat (FTC, Puskás, Fehérvár) kezdte meg a szereplést, amely közül egyik sem kapott ki az első fordulóban – azonban a két Konferencia ligás csapatunknak továbbjutása továbbra is kérdéses. Akik biztonságban érezhetik magukat, azok a zöld-fehérek, vagyis a Ferencváros.

Szolid kezdés, erős folytatás?

Peter Stöger elkezdte a vezetőedzői pályájának új állomását hivatalosan is a Prishtina elleni Bajnokok Ligája meccsel a Ferencváros kispadján. Nehéz lenne mély-, szakmai elemzésbe belemenni az előselejtezős ellenfél ellen, akik igencsak kilógnak a többi résztvevővel szemben a sorozatban. Kezdetben meddő mezőnyfölény és szórványos koszovói ellentámadások jellemezték a meccset, ahol a Fradi (1.45) a találkozó kétharmada után tudta átvenni igazából az irányítást. A vége magabiztos 3-0-s siker lett, ami papíron tűnik csak simának. Peter Stögerre elég kemény hetek várnak, mivel hetente jönnek a fontos meccsek majd, amelyek a szezon későbbi részének a hangulatát is döntően meghatározhatják. Konferencia liga? Európa Liga? Bajnokok Ligája?  Heteken belül kiderül!

Dibusz Dénes. MTI Fotó: Illyés Tibor

Stöger nem szeretne B-csapatot kiküldeni a visszavágón sem, ezt leszögezte. Azért én kisebb változtatásokra számítok és eredménykényszerben egyáltalán nincs a magyar csapat. Nem volt benne az ellenfélben, hogy három gólos különbséget behozza és így akár egy unalmas meccsbe is belefuthatunk. Nehéz lesz azért a srácokat motiválni, illetve talán fontosabb ezen a találkozón, hogy sérülés és eltiltás mentesen hozzák le a 90+ percet.

Koszovói álmok

Óriási kérdés, hogy mi számít itt jó eredménynek a koszovóiak számára. Egy lőtt gól vagy a pontszerzés? Utóbbival a koefficiens pontjuk nőne, míg előbbi esetében a szurkolók lehetnek irtózatosan büszkék, mivel egy tavalyi csoportkörös együttes érkezik hozzájuk. Sportfogadói szempontból meghatározó lesz, hogy a hazaiak mekkora elánnal mennek ki a pályára. Szerintem a döntetlen nekik egy jó eredmény. Az elején teljesen felesleges a kockázat és a Fradinak sem kell tulajdonképpen semmi mást csinálni, kizárólag szorosan védekezni és a Prishtinát (5.75) kicsalogatni a saját térfeléről. Sebességben és technikai tudásban bőven magyar oldalon az előny, így pedig az eredmény tudatában lehet játszani nyugodtan.

Ami ehhez illeszkedő fogadási forma lehet, az a gólok under. Itt is elsősorban a félidei 1.0 (2.20) alatt lehet jó választás, mivel nem gondoljuk, hogy egymásnak fognak esni a csapatok. A 0-0 egyik félnék sem rossz, így nem számítok kamikaze akciókra egyik oldalon se. Fő a biztonság és erre az edzők is készülhetnek. Akik kevésbé konzervatív felfogásban és izgalmas találkozóban bíznak, azoknak éppen a gólok maradnak. Nekem ezek közül a legszimpatikusabb a hazai csapat találata volt a szorzók kijövetele előtt, viszont az 1.57 túlságosan alacsony arra, hogy komolyan vegyem fogadási szempontból.

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021-07-11, 20:25

Borítókép: Myrto Uzuni (Fotó: sbonsi / Shutterstock.com)

1. gólszerző győztesre/helyre

90 perc játék esetén a szorzó 1/3-ával fizetnek korlátlan helyre.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • KF Prishtina - Ferencváros Tipp

    félidő 1.0 under
    2.20 Bet365Hozzászólások 1

zsiraf111

zsiraf111

  • 2021 júl 12. 05:42

Fura lenne, ha kiesnének.


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

1. gólszerző győztesre/helyre

  • 90 perc játék esetén a szorzó 1/3-ával fizetnek korlátlan helyre.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Bajnokok Ligája 2021-2022 Selejtezők

BvB_09 hozzászólt
2021 aug 26. 10:55
Egyrészt ugyannyi pontot adnak az egy gólos győzelemért is, másrészről sikerült legyőzzék a Barcelona és az Atletico Madrid együttesét is. Szerintem nem szabad elvárni, hogy minden mérkőzésen öt-hat gólt rúgjanak. Ha megnézzük, hogy kik távoztak egy év alatt a Salzburgból, akkor szerintem kijelenthetjük, hogy rengeteg gól hiányzik a csapatból.
chabialonso hozzászólt
2021 aug 26. 09:01
Tényleg nem meggyőző 10/10 :redchug:

Az előző idényéhez képest az esetek többségében nagyon kell brusztolniuk a gólokért. Ma kiderül, hogy milyen csoportba kerülnek. 
Az 1:0 -ás győzelmeikről ne is beszéljünk bajnokságban.
curpy82 hozzászólt
2021 aug 25. 23:13
Tényleg nem meggyőző 10/10 :redchug:

Kapcsolódó cikkek