Bundesliga: Felülmúlják a tavalyi Ruhr-vidéki derbit?

Nagy Bence
2018 dec 6. 20:39
Szólj hozzá!

Foci Bundesliga schalke 04 Borussia Dortmund

A Ruhr-vidéki derbi, mely hétvégén lázban tartja majd a Bundesliga fanatikusait. Jelen pillanatban a Dortmund van jobb formában, vezetik a bajnokságot, de a Schalke felszívhatja magát!

Schalke - Dortmund

Tavaly november végén eszméletlen mérkőzés játszott egymással a két csapat, akkor Dortmundban 4-4 lett. Nehéz lesz azt felülmúlni, hiszen a BVB 25 perc alatt gurított négyet, majd a Schalke az utolsó 30 percben hozta egálra a találkozót. Az egyértelműen látszik, hogy Domenico Tedescónak nincsen meg a kerete a kettős harchoz, emiatt - ha lehet ilyet mondani - dobták a Bundesligát. Ott vannak a BL egyenes kieséses szakaszában, ami nekik tökéletes. 

Mi a gond az idei Schalkéval azon kívül, hogy a Bajnokok Ligájában is helyt kell állni? Tedesco tavaly jól bevált játékrendszere idén nem működik. Goretzka és Meyer ingyen elengedése nagy érvágás volt, de a komolyabb probléma, hogy Thilo Kehrer Párizsba igazolt. Ő volt a három belső védő egyik, akire Tedesco építette a stratégiáját. Caligiuri hiába megint a csapat legjobbja, ez összességében kevés, mert a 3-5-2-es rendszer Oczipka sérülésével nem működik. November végén térhetett vissza a hátvéd, de a formája még nem ideális.

A balhátvéd pótlása nem jött össze, emiatt nyár óta folyamatosan változtatja a felállásokat Tedesco. Számtalan rendszert próbált ki, nem csoda, hogy a gárda formája ingadozó, hol nyernek 5-2-re, pár nappal később meg kikapnak 3-1-re. Támadósorban nincsen meg az ideális páros, Embolo óriási tehetség, de nem lehet ebbe a rendszerbe beépíteni. 

Most az a Dortmund látogat hozzájuk, akik bőven az elvárások felett teljesítenek. Gondolták, hogy majd idővel jók lehetnek, mert Favre kitűnő edző (főleg, ha megfelelő kerettel dolgozhat), de nagyon gyorsan beért a munkája. Witsel leigazolása aranyat ért, ahogyan Sancho beépítése is a kezdőbe. Pörgősen játszik a BVB, támadásépítés hatékonyan működik, hála Witselnek. Érdemes még kiemelni a szupercserét, Paco Alcácert, aki csak két meccsen volt kezdő, de 10 gólnál jár. Reus egészséges, bombaformában. 

Ilyen előjelek után nem véletlen, hogy a Dortmund a favorit (2.15), de azt is hozzá vették az irodák, hogy jövőhéten Bajnokok Ligája. Schalke tét nélkül léphet pályára, míg azért Reuséknak van esélyük az első helyre a csoportban. Kérdés, hogy mennyire fontos ez nekik, tartalékolnak-e rá vagy sem? Mivel villámgyorsak a dortmundi támadók és a gelsenkircheniek védelme sebezhető, ezért a 2,5 over nem tűnik rossz opciónak. 

Tenisz gyűjtő bónusz

Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 20.80 %

december

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Tenisz gyűjtő bónusz

  • Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Bundesliga 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2018 dec 6. 20:39
Bundesliga: Felülmúlják a tavalyi Ruhr-vidéki derbit?

Egy tavalyihoz méltó, újabb izgalmas Ruhr-vidéki rangadót hoz a szombat délután?  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2018 dec 1. 22:56
Bundesliga:

Az irodáknál a Leverkusen a favorit a hétfő esti Bundesliga mérkőzésen, de vajon van érték az alacsony szorzójukban?  Olvasd tovább

ricsi046 hozzászólt
2018 nov 23. 22:33
Ez a bundásliga mindig tud jobbat, most épp egy vigyorgó dagadék partjelző mutatta meg hogy a hamburgerek eltüntetése jobban megy neki minden bizonnyal, mint a leshelyzetek beintése, kb 10 mp-el az egyvonal után gondol egyet és emeli a zászlót, gól visszavonva. A hab a tortán, hogy szolidaritásból vagy csak azt bizonyítva hogy nekik se sok közük van a munkájukhoz, a videóbírós koll

Kapcsolódó cikkek